- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mobilemaster #79099 üzenetére
A. opció úgy van ahogy írtad
B. opció: azt hiszem egyidejűleg 2db SIM-et tudsz rendelni azonos címre (persze nem azonos névre), tehát ha spórolni akarsz 4db SIM árát (4*500 Ft), vonj be 2 szomszédot...Nem a rendeléskor kéred a számhordozást, hanem amikor megjöttek a SIM-ek felhívod a 1270-et
C. opció teljesen oké, 1270-en telefonon aktiválod, és ugyanekkor kéred az ügyintézőtől a számhordozást
D. az a vezetékes szolgáltatásra vonatkozik
E. bizonyos összeg felett csak banki utalással adják vissza, de bárkinek a számlaszámát megadhatod. A teljes összeg visszajár -
mobilemaster
csendes tag
Sziasztok!
Yetteltől Vodafonehoz való számhordozással van tapasztalatotok? Yettel feltöltőkártyásról Vodafone Tuti100+ra szeretnék váltani, több kártya esetében is (6db). Az eddig megismert opciók:
-Személyesen 1500ft lett volna kártyánként, merthogy annyiba kerül az üzletükben a SIM. Egyelőre elvetettem az ötletet.
-Az oldaluk szerint lehet online rendelni 0ft-ért Tuti100+ simet, és lehet kérni számhordozás opcióval. Ilyen opciót a rendelés első odalán nem láttam, hol kéne keresni? Hogy lehet 6 darabot kérni, és nem csak egyet?
-Instant sim esetében is lehet kérni számhordozást, tehát 500ft-ért kell venni hipermarketben egy simet, aktiválni, és arra kérni utólag. Ezt se tudom teljesen elképzelni, bár lehet hogy járható út.
-A díjszabás PDF-ben 6500ft a számhordozási díj. Hogy is van ez az ingyenes számhordozás? Akkor mi kerül ennyibe? Odavinni, vagy elhozni tőlük? [link] 715.oldal alja.
-Yettel kártyás egyenleget hogy fogom visszakapni? Én úgy tudom, és az ügyintézők is azt a tájékoztatást adták, hogy ha sikeres volt a számhordozás, akkor 30 napon belül vissza tudom igényelni a Yettelnél, személyesen készpénzben is visszaadják. Tudtommal ilyenkor a teljes összeget adják vissza, létezhet hogy valamilyen eljárási díjat levonnak?Ma voltam Yettel és Vodafone üzletben is személyesen, kissé inkompetens, bár többnyire segítőkész volt a személyzet, de a fenti kérdésekre érdemben nem tudtak pontosan válaszolni. Következő lépés az emailes vagy telefonos úgyfélszolgálat lesz, de előtte kívácsi lennék a ti tapasztalataitokra is. Én nem gondoltam volna hogy ennyire bonyolult és költséges eljárás lenne a szolgáltató váltás számhordozással...
Esetleg ha valaki tudja a lehető legegyszerűbb, biztosan működő, ingyenes vagy minél olcsóbb módot, kérem szépen ossza meg velem is. Mindenkinek köszönöm a segítségét!
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem rossz feltöltés. Ilyet még nem mértem XXL-en...
-
slice14
veterán
válasz
SztiviVander #79093 üzenetére
"aztan hirtelen ötlettől vezerleve levettem a tokot"
Na ez nekem nem jutott eszembe.
-
SztiviVander
addikt
válasz
slice14 #79089 üzenetére
Nekem se sikerult akarhova tettem a szemelyit a telo hatuljan, aztan hirtelen ötlettől vezerleve levettem a tokot a telorol es hopp rogton beolvasta... Es nekem se kellett semmit kulon aktivaltani ket eve amikor csereltek a lejart korabbi kartyas szemelyit ujabbra. Igazabol azt se tudtam h van benne nfc amig a granit nem kerte h olvastassam be :)
-
MadMancs
veterán
válasz
Marcsello31 #79090 üzenetére
Nincs mit. Nem csak neked.
Igaz én közben tovabbáltam erste. De csak azért mert pénzforgalmi számla granitnál csak személyesen nyitható, nekem meg annyit nem ért hogy felbumlizzak érte Pestre, így Erste lett, és mivel szeretem ha egy helyen vannak a dolgaim ment utánna lakossági is. Mondjuk ez se drága, havi fizetni való megáll 500Ft alatt.
-
Marcsello31
őstag
válasz
MadMancs #79086 üzenetére
Köszöntem szépen a választ, akkor nincs min ezen agyalni, héten majd valahogy elintézem, havi 100ft az én esetemben nagyon sokat jelent spórolás végett.
Mindenkitől köszönöm a választ! Valami történhetett az otpvel mert az utóbbi időben csak drágább lett. _befejeztem az offolást_szép napot!_ -
MadMancs
veterán
válasz
Marcsello31 #79075 üzenetére
csak a bökkenő esetemben a Vodafone számla fizetése, nem tudom hogy a gránitnál lehet-e"nem volt még ilyenem azért nem tudom".
Pont ugyanolyan mint OTP nél. Fizetés pont ugyanúgy működik mindsnhol. Én is OTP ről váltottam anno gránit. Havi sokezer után felüdülés a havi 100Ft cakompakk.
-
dethroner
veterán
válasz
4Grider #79082 üzenetére
A saját routerem nem hiszem hogy gond lenne, ugyanez a router volt már akkor is, amikor a mi 9 lite a digi vowifit használta. Az igaz hogy azóta költöztünk, más a szolgáltatóm is, a szolgáltató pedig egy ilyen eszközt adott.
Hogy ezen mi van ki/bekapcsolva és tiltva/engedélyezve, nem tudom. -
dethroner
veterán
válasz
4Grider #79079 üzenetére
Most ez a kód mire jó? Mert a vowifi kapcsoló ott a menüben, be is van állítva ahogy szerintem kell. Ennek ellenére sincs aktív vowifi.
De ugyanez igaz a párom mi 9 telójára is. Digi vowifit tudta, most próbáltuk a telekomét, és nem működik, pedig sms-ben bekapcsoltuk, mégse megy. -
slice14
veterán
válasz
Marcsello31 #79075 üzenetére
De az új személyi chip-jét be is kell aktiváltatni okmányirodában hogy működjön. Mert ha nincs, akkor a chip szkennelésnél hibára fut.
-
dethroner
veterán
válasz
SztiviVander #79077 üzenetére
Ha rendszerfrissítés kell hozzá, akkor meg pláne nem hiszem hogy lesz, arra a már 1 éve nem jött friss rom.
-
Marcsello31
őstag
válasz
slice14 #79071 üzenetére
HAli! Köszönöm a válaszod, nekem már új személyim van, és nfc képes telefonom, ha ma nem is, de a héten megpróbálom elintézni, csak a bökkenő esetemben a Vodafone számla fizetése, nem tudom hogy a gránitnál lehet-e"nem volt még ilyenem azért nem tudom".
de a hócipőm tele az otpvel. Egy havi voda árát szívja le..... köszi a segítséged, itt is. -
slice14
veterán
válasz
Marcsello31 #79069 üzenetére
A kártyás fizetés bank független.
Arra figyelj a szelfis számlanyitásnál, hogy az újtípusú személyi legyen aktiválva. Mert különben nem tudsz végig menni a folyamaton. Ennek hiányában csak videóbankon tudsz számlát nyitni. Ahhoz meg csak a 8000 Ft ajánlókód érvényesíthető, ha regisztrálásnál megadod. -
bakelitlemez
csendes tag
Valakinek van valami infója a Vodafoneos iPhone 15 Pro Max készletekkel kapcsolatban?
Kiábrándító, hogy 2023 vége felé még mindig nem lehet előrendelni egy telefont, helyette folyamatosan figyelni kell a webshopot/értesítést, hátha elérhető lesz valamikor -
Marcsello31
őstag
Ahoy! Kellene egy kis segítség, meg fogom szűntetni az otpés fiókomat, mert egyre drágább a kezelési költsége, "a vodafone előfizetésemnek fele kb", havonta, ezt még megfejelték minden utalásnál -8 forintal
, így lett elegem belőlük, az otpből.
A gránit bankot kezdtem el nézegetni, ott max 890ft a kezelési költség, ha szelfizek megdobnak 30.000ft+ban, már ha igaz, Bocs hogy itt kérdezem meg ,de a Vodafone számláját lehet a gránit bankról intézni? A maroknyi pénzemet szeretném megmenteni az otptől, nagyon megdrágultak. Bocsi és köszi a választ! -
karlkani
aktív tag
válasz
peugeotmate #79067 üzenetére
Szia!
Már Vodafone feltöltőkártyás ügyfél vagyok, szeretnék TUTI100+ tarifacsomagra váltani
Küldd az alábbi kódot SMS-ben a 1270-es számra belföldi hálózatból díjmentesen: TV TUTI100+
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok, buta kerdes, de hogyan tudok legkonnyeben TUTI100 csomagrol TUTI 100 +ra valtani?
-
tuzpenge
őstag
válasz
4Grider #79065 üzenetére
Nem nem. Asszony telójáról próbáltam, meg a gyerekéről....
Nem értem...Megpróbáltam úgyis hogy a mobil adatforgalmat kikapcsoltam, elvileg így csak 2G van (de lehet tévedek), de így se lett jó...továbbra is csak foglaltat jelez és nem írányítja át a 20-as számra. Az átirányított telefonszám formátumnak van jelentősége?? Bár próbáltam sima 06203xxxxx-el is meg +36203xxxxx-el is, de egyikkel sincs változás. -
tuzpenge
őstag
válasz
donjohnson #79061 üzenetére
Azt hogy kell? A beállításokban már csak 4G van iphone-on (13 mini ha ez számít).
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Iphone-on hogy tudom bekapcsolni ussd kóddal vagy bárhogy azt ha az fizikai sim (vodafone) nem elérhető, akkor írányítsa át a hívást a yetteles (esim) számra?
Mind a két sim az iPhone-ban van.
Az itt [link] lévő megoldás nem működik, mert csak fogalaltat jelez és nem csörög ki a yetteles számon.
Köszönöm! -
ledgeri
nagyúr
Telekom>>voda számhordozás teljes átfutása mennyi idő mostanában?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
A volte-t hogyan kell bekapcsolni? Fel kell hívni az ügyfélszolgálatot? -
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Feltöltőkártyásként szeretnék mobil adatot venni, így körbenézés után lenne egy kérdésem: van valami buktató a 3x5gb-os csomagban 4990-ért 3 hónapra? Ha nincs, akkor mi értelme van a megújuló 5gb-os csomagnak 2590-ért? Ha egy hónapra szeretnék netet, akkor 2590, ha két hónapra, akkor már több (2x2590), mint a 3x30 napos 5gb-os opció 4990-ért amivel van még egy extra hónap.
A 3x5gb azt jelenti, mintha havonta vennék 5gb netet, ami 30 nap után volt-nincs, majd kapok megint 5gb-ot 30 napra, ezt követően megint 30 napra 5gb, mindezt egyszeri 4990-ért? (tulajdonképpen egy megújuló 5gb-os net 3 hónapig havonta ~1663Ft-ért) -
4Grider
nagyúr
válasz
simpley #79039 üzenetére
Azért gondolhatod, hogy egy kereskedelmi kérdést némiképpen könnyebben/gyorsabban meg lehet oldani, mint egy technikai jellegű problémát. És szabad kereskedőt sem mindig találsz, a problémát megoldó technikust/mérnököt/fejlesztőt/stb. kicsit nehezebb a feladathoz rendelni.
-
simpley
őstag
-
simpley
őstag
500MB Jó dolgokban!
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #78992 üzenetére
végül az ügyfélszolgálatnak sikerült bekapcsolnia az átirányítást. utána letiltani nem tudtam, mert ugyanazt a hibaüzenetet kaptam, mint amikor be akartam kapcsolni. újra fel kellett hívnom őket, hogy tiltsák le. mondta a csaj, ha átirányítást akarok kezdeményezni, nyugodtan hívjam őket. köszi.
amúgy korábban ezen a telefonon, ugyanezzel a fw-rel simán ki-be tudtam kapcsolgatni az átirányítást ugyanarról a számról ugyanarra a számra, mondjuk az utóbbi egy évben már nem volt rá szükségem.
-
simpley
őstag
válasz
csaszi75 #79027 üzenetére
reseteltem az APN-ket.
valami oknál fogva most megy. De nekem mindegy lenne, ha nem is menne mert sose használom most már így, hogy van VoWifi. 😌 (mikor falun voltam, nem volt lefedettség és amikor sikerült szipkázni 2G-t gyorsan beállítottam)-aztán a törlés is csak 2G-n ment.. Bl.Gyo esete különleges.. -
csaszi75
senior tag
válasz
simpley #79026 üzenetére
Ez szerintem hiba.. vagy készülék gond vagy pedig a profilod rossz a szolgáltatói oldalon..
Az elmélet az, hogy ha neked van VoLTE szolgáltatásod, akkor a hívásátirányításokat az MMTel, TAS (IMS)-en keresztül megy le a HSS-be.. és csakis a HSS-be.
Ha 2-3G-n vagy, akkor is csak az IMS-be regisztrálsz be.. és ha közben USSD kóddal menne nálad a beállítás, akkor ez teljesen eltérő beállítást okoz a 2-3G (HLR) és a 4G átirányításaid között..
https://realtimecommunication.wordpress.com/2015/05/27/ut-interface-what-is-it-for/
Amikor 4G-n átirányítasz, akkor ha nem vagy WIFI-n, akkor sem megy? -
simpley
őstag
-
simpley
őstag
válasz
AMD Power #79023 üzenetére
ma ismét (lett) volna egy csörte. Számlát akartam fizetni, be is fizettem. A végén kiírja hogy sikertelen, levonja az összeget, de jön az SMS, hogy köszönik a befizetést. Online illetve az appban egész estig írta, hogy ott a számla, fizessem be. Aztán most ahogy ránéztem eltűnt.
Pedig már aggódtam, hogy holnap ismét lesz egy köröm náluk..
-
csaszi75
senior tag
válasz
dchard #79008 üzenetére
Az USSD helyett már az adott APN-en keresztül megy az supplementary services... Ez nem újdonság, a VoLTE és a VoWifi már ezeket hozta be..
https://realtimecommunication.wordpress.com/2015/05/26/at-your-service/
XCAP, SUPPL..
Tehát akinek van VoLTE, az már nem USSD-zik.. vagyis ez az elmélet
Milyen APN-ek vannak a telódban? Valami csókos APN? -
AMD Power
titán
Mire "megoldja" a *öcsög Vodafone a problémát addigra számlazárásom lesz ès újra töltődik a netem.
-
yanna
addikt
válasz
MadMancs #78999 üzenetére
Nincs nekem semmi bajom, örülök hogy Te megelégedve használod! Nem értek a technológiájához, csak telefon használó vagyok még fizikai SIMmel. Csak annyit mondtam, gondoltam, hogy majd akkor lesz igazán használható, ha úgy működik mindenki számára egyszerűen elérhető módon, mint pl. egy villáskulcs. Hogy mi a háttere ennek a most még meg nem valósíthatóságnak hidegen hagy.
-
dchard
veterán
válasz
4Grider #79009 üzenetére
Valami gáz tényleg van: VoWifi-n megy frankón, viszont amikor wifi nélkül volte mellett, vagy wifi és mobiladat nélkül próbálom akkor hibát dob, és közben próbál lemmeni 2G-re a telefon... Mikor a forward menüben próbálja lekérdezni az aktuális állapotot pattog 2G és 4G között, de nem sikerül a lekérdezés...
-
Landsmann
addikt
Múltkor is volt téma ez az átirányítás. Én is teszteltem, nekem sem ment. Aztán írta valaki, a művelet idejére kapcsoljam ki a wifit és úgy próbáljam. Úgy viszont tényleg működött a beállítás.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider #79001 üzenetére
már ha eléred őket
. avval is bajlodni, hívogatni, vagy rohangálni be hozzájuk, addig meg nem él a számod, és az időd is elveszi, idegeskedsz. van az embernek elég baja így is, és még ilyen sz..rral is foglalkozni. fizikai simet kiveszed, be teszed azt helló, mész tovább dolgodra.
ritka eset de halottam ilyet hogy valaki ezért sz...pott, ezért is hoztam ezt fel ellenérvként.
meg még biztos van más hátránya is a fizikaival szemben, csak nincs vele tapasztalatom, és addig nem is lesz amíg a fizikai sim forgalomban van.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest