Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz simpley #51457 üzenetére
Saját magadnak is megtudtad válaszolni, hogy melyik lehet a jobb.
Lefedettségi szinten meg tudsz tájékozódni a szolgáltatók oldalán. Vodafone
"Ügyfélszolgálatot tekintve melyik a jobb?"
Szerinted milyen választ fogsz kapni egy Vodafone topicban?És ha már felmerült a net. Biztos olvastad itt a topicban, hogy februárban, 3 napra 90GB adatot kaphatsz, a My Vodafone alkalmazásoson keresztül.
-
bul07
nagyúr
válasz simpley #52652 üzenetére
Aha persze ha a gázos meg nem veszi hamarabb
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
asdf_
veterán
válasz simpley #52963 üzenetére
Ugy latszik minden heten egyszer be kell irnom: meg jova sem hagyta az EU hatosag az egyesulest (e honap vegefele lesz dontes), igy halalbiztosan semmi uj csomagot nem erdemes meg varni a kozeljovoben. De ha leokezzak, szerintem az elso fel evben az egvilagon semmi nem fog tortenni.
-
Gebriel
veterán
válasz simpley #52980 üzenetére
Megnéztem ezt az oldalt amit linkeltél... nem aktuális csomagokat néz
100 perc beszéd, korlátlan sms, 5GB net. állítottam be.
RED M csomagot ajánl a Vodától 9990.-ft-ért. + 1390.-ft havidíjon felüli költést számolt + 1GB adat opcióra, hogy meglegyen az 5GB így 11390.-ftRed Live csomag van 9990.-ft amiben 5GB adat van.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz simpley #53000 üzenetére
Ez nem egészen így van, ugyanis a korlátlan csomagok kivételek. Azoknál a havidíj alapján van egy kötelező minimum, de a többi a szolgáltatón múlik. Jelenleg is korlátlanom van, de a roamingom nem korlátlan. Ha a Vodás korlátlan roamingban is korlátlan, akkor örömatta bódottá!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
-
M@Db0Y
senior tag
válasz simpley #53116 üzenetére
Én szerintem meg csak a saját számról hívva tudsz, kivétel ez alól a céges és egyéb flották. Amennyiben más számról akarsz intézni felhívnak, hogy erősítsd meg és bekérik újra az ügyfélbiztonsági kódot. Ha pedig email-ben akkor szintén visszahívnak VAGY postai úton küldik ki a kért infót.
Ezek a tapasztalatok egy nagyvállalati meg egy dolgozói flotta esetén, lakosságiban sem hiszem, hogy másképp működne.
Egyébként legtöbbször valóban az általad említett számról keresnek, illetve létezik ugyanilyen formátumú szám minden rövidhívóhoz, pl a 1788-ról a 06707001788-as számon keresnek.
szerk: egyébként egyik ismerősömnek kellene aktiváltatni a Volte-t, meg fogom próbálni, hogy működik-e
[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz simpley #53181 üzenetére
Én is csatlakozom az "egyedi"-ek közé a JóDolgok-ban. Már a harmadik ciklus megy egymás után az "1 GB net 30 napra"-ból, a ciklusok között 1 - 3 nap szünet (ilyenkor nem ad semmit "ingyen") szokott lenni. Előtte is többször kaptam kisebb adat falatot.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
jgreg
csendes tag
válasz simpley #53212 üzenetére
Csak annyit tudok ami a cikkben is le van írva. Annyit ír hogy az ügyfeleknek. Gondolom akkor minden Vodás ügyfélnek. Lehet választani hogy 100 p egy hónapra vagy 3 Gb egy hónapra vagy tárgyi meglepetés.
Holnaptól ezen a linken éred el:
https://www.vodafone.hu/vodafoneupcneked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest