Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre semmi sincs, illetve amikor volt rajta pénz nem volt net, ergo az nem élhetett a net csomag. Ott tartok, hogy ezt is összetöröm hát a **** kivan hogy valahol mindig elcsorog a pénz.
Évek óta csak arra töltöm fel, hogy ne kapcsolják ki és lebeszélem. Hagyjuk, megy a kukába, elég volt a téből is. Kis ***ok! -
válasz
Kolondrum #61898 üzenetére
szia,
úgy rémlik, hogy domino surf csomagot írtál korábban, arra levonhat 890 ft időszaki díjat - illetve ha van még valamilyen aktív szolgáltatás, ami automatikusan megújul, akkor arra is vonhat le pénzt -, illetve esetedben a 300 ft a hívószám újbóli biztosítása lesz, azt vonják le az egyenleg határidőn túli feltöltésekor.
890 + 300 + 310 = 1500 -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 6.09-ig fel kellett volna töltenem az amúgy 0ft-os egyenlegemet, mert kikapcsolnak. Elfelejtettem, az imént megtörtént egy 1500ft-os feltöltés, de csak 310ft van rajta. Miért? Miért tűnt el a maradék nem kis összeg? Miért érzem úgy, hogy bannolnak ha leírom amire gondolok kötőszavakkal? Miért érzem úgy, hogy az összes +++++ szolgáltató egy ++++++ ? Miért? HEE?
Csak érdeklődöm tényleg semmi. -
holloo
csendes tag
Esetleg valakinek egy mobil internet modul Lenovo notebookhoz?
-
b.daniel
senior tag
válasz
s3nsitivity #61866 üzenetére
Úgy látom még nem kaptál választ, igen 3 számhoz 3 készüléket vehetsz, viszont egy ügyfélnek egy folyószámlán csak 2 futó részlete lehet egyszerre, így ha részletre szeretnél vásárolni 2 mehet, de a harmadikat már egy összegben kellene kifizetned
-
8zabi
őstag
van még esély kicsikarni a havi 1000 forint kedvezményt az áremelések miatt, vagy ne is próbálkozzak?
-
zoli62
addikt
Múlt hónapban jóváírást kaptam, a mi nagyobb, mint a számla végösszege. Így az egyenlegem negatív. Szintén múlt hónapban álltam átt elektronikus számlázásra a My T.Mobile felületén, de nem a távszámlán. Jűnius 5-én kaptam értesítés az elkészült számlámról, az e-mail-ben szerepelt is a valós egyenleg. Kinek mi a tapasztalata ilyen esetben, tehát negatív egyenlegnél nincs pdf formátumú számlakép? Ügyfélszolgálat szerint egyenlegtől függetlenül van, és minden hónap 10-ig a számlakép feltöltése meg is történik a My T-Mobile-ba, de nálam, se híre, se hamva, Nekem már hónap elején is gyanús volt, hogy negatív egyenlegnél nincs befizetendő számla, illetve 0, így számlakép sincs.
-
r3dsnake
nagyúr
Már megint szar a weboldal. És igen, minden alkalommal be fogom írni.
-
Sanyi.il
aktív tag
webshopban elérhető a Skullcandy - Hesh 2 fejhallgató 3000-4750ft ért, ami egyébként máshol 20k.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Flotta, egy személyhez 3 előfizetés kérhető. 3 külön kártya ugye.
Akkor az 3 telefont jelent vásárlásnál? -
.LnB
titán
Ha igénylek Kapcsolat kártyát az ingyenes? Nem vagyok platina tag.
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok segitsetek legyetek szivesek, van egy next s elofizetesem amire van reszletre egy telefonom is. Kulfoldon voltam es azt hittem a szamlamrol veszi le folyamatosan minden honapba a dijat de nem sikerult. 3 honapnyi maraft fenn igy korlatoztak, nincs se ki, se bejovo hivas. Telekom alkalmazasnal ha belepek az van irva hogy felfuggesztett elofizetes. A szamlak kifizetes kivul mire szamithatok meg? Holnap megyek be a t mobilba de jo lenne tudnom mire szamithatok. Koszonom
-
Prien
addikt
Domino Net&Roll és a Domino Web ,nem tudom eldönteni, melyik érné meg jobban. Nagyszülőnek, alkalmi netezésre...Valakinek van tapasztalata valamelyikkel?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
makaveli666 #61844 üzenetére
Akkor marad a posta, csak előtte írd le a kártya adatait, aztán ha Anyukádhoz megérkezett, akkor aktiváld be telefonon.
Csak vigyázz mert az S6 nano SIM-es, olyan kártyát is kapsz hozzá.
Lehet kelleni fog átalakító is normál SIMre.
De azt is tudsz a T-től rendelni 140 forintért.dokee78
Törölted az SMS-t is?
-
dokee78
félisten
NetpluszL netszolgáltatásom forduló pontját meg tudom nézni valahol?
Nem emlékszem mikor aktiváltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest