-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Rendeltem mobilnetet M est. 2 hónapig kedvezményes 1790 helyett 190ft. feb 28 án aktiváltam. ápr 28 án lemondtam. Akkor miért számlázta rá az 1790 ft-t?
-
prannk
őstag
Mi ez az azonosítós belépés?? hogyan tudok belépni? multkor még telefonszámmal lehetett belépni..
-
Mr. Teddy
őstag
Most csak így bele-bele olvasgattam az aktuális dolgokba. Hogy is van ez a kedvezmény kicsikarásos dolgok?
Nekem most hűségidő nélkül van MoveXS és NetPlus L, ugye mindkettő emelkedik (egyik percben, másik havidíjban). Most én is betelefonálhatok, hogy nagyon nem tetszik az emelés, és ha nem adnak valami kedvezményt, akkor lécelek?
Ilyenkor hűségidőt is kötök a t-mobile-lal? -
-B-
senior tag
Természetesen, hivatalosan a T-nél akarom függetleníttetni, ezért is kérdeztem ebben a topikban.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy erről a T ad-e valami papírt, amivel igazolni tudom, hogy hivatalosan lett függetlenítve, mert gariztatásnál a házhozjövős samsung szervizt hívom és nem a T-hez viszem.
Voltam bent a helyi T partnernél, de az ügyintéző nem igazán volt képben, arról nem is beszélve, hogy a segítőkészség halvány jelét sem mutatta. -
elbandi2
tag
Sziasztok!
Vettem páromnak egy telefont a webshopon keresztül, T-pontos átvétellel, 2 év hűség hosszabbítással. Elvileg megjött, ma este megyünk átvenni. Azon gondolkodtam, hogy a mostani Eco csomagját átváltanánk Move xs-re. Nem kezdeményez sok beszélgetést, netet sem használ, csak én nyugodtabb lennék, ha lenne a csomagjában valamennyi mobilnet, biztos ami biztos. Szerintetek ez megoldható? És ha igen, akkor a készülék átvétele előtt, vagy után? Tudom hogy az ügyintéző el fogja mondani a lehetőségeket, de szeretnék kicsit tájékozottabban odamenni. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #60340 üzenetére
nézegetem a mobil net csomagot és én vagyok vak, vagy nincs ott, h a voip-ot korlátoznák? vagy máshol kéne keresni?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Varszegig #60378 üzenetére
Két éve a telekom le sem szarta hogy nem kellett az előfizetésük többé.
Azóta néha töltünk a dominóra, és VOIP telefonálunk.
A mai fiatalság meg nyomja a különböző messengereket.
A gyerekem is otthon skype-ol a többiekkel. Van hogy a teleofnja nem is elég, a tablet is kell mellé. Még jó hogy a wifis net simán bírja.Szóval én kívánok még sok-sok emelést a telekomnak, meg a többi mobilszolgáltatónak! A fiatalokat szépen leszoktatják magukról!
-
Varszegig
veterán
válasz
vwpolopg #60351 üzenetére
Engem meg ma már szinte kergettek a kedvezménnyel. Hozzáteszem nincs, és a tnél soha nem is volt hűségem.
Felhívtak a telekomtól, mondtam, ha biztosítást akar ajánlani, akkor már fejezzük is beNem, díjcsomagokról beszéljünk. Ok, azt mondja "régi" a díjcsomagom (Move S), és általában többet fizetek, mint annak az alapdíja (ja, mert volt rajta 2 hónapig egy 3 GB extra net, amit most visszatettem 1 GB-ra, mert már nem kell a 3, meg autópályaamtrica, parkolás stb, de a beszélgetés épp hogy ki van használva, rezeg a léc, hogy megyek move xs-re
, ezért nem akarok-e egy Next-et. Hát mondom nagyon nem, mert nagyon nincs kihasználva a beszélgetés rész, de ha olyat mond, ami ad nekem jó nagy netet (voip tiltás nélkül), akkor beszélhetünk. Elmondtam még, most hogy sikerült mindent felemelni július 1-ével szépen megemelni az árakat, csak azért nem hagyom itt a telekomot, mert a többi is szar, de ha lenne egy versenyképes ajánlat már tipliznék is. Erre kaptam ajánlatot 40 perc díjkedvezményre/hó 2 év rabságért. Köszi, nem. Akkor 1000 Ft havidíjkedvezmény 2 évért cserébe. Mondom semmiképp nem akarok hűséget, mert jelenleg inkább mennék, mint maradnék. Akkor ennyi, kb. alig-alig elköszönve letette.
Ennyire fogynak az előfizetők? -
ferob
őstag
Olyan mobilinternet előfizetést, amin már egy ideje nincs hűség, azt a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül meg lehet szüntetni?
Ebben az esetben, ha eddig online volt fizetve és elektronikus számlát kaptam, akkor az utolsó hónapról a számlát postán kapom meg vagy az egy folyószámlán levő és megmaradó hangalapú előfizetés miatt ugyanúgy ki tudják nekem állítani és látni fogom a weboldalon, hogy befizethessem? -
tPedro_
őstag
Mukodik a webshop, latszanak normalisan a keszulek ajanlatok is (reszletfizetes - legalabbsi ami nekem kellett).
-
Druss
tag
Lejárt a hűségem és online áttértem Mozaik Xs-ről Move Xs-re, valamint netplusz aranyra. Szerintetek érdemes telefonálni? Megkaphatom én is a 990 Ft kedvezményt, ha aláírók egy évet? Ha igen mire érdemes hivatkozni?
-
Mark0815
csendes tag
Sziasztok! Van egy aranytárskártyás net and roll xs csomagom, jelenleg 2000 ft/ hó. Most az áremelések miatt szerintetek lehetséges váltani olyanra, amit mobiltelefonhoz ajanlanak, név szerint netplusz arany és platina-600 ft. ( aranykártyás vagyok) Mivel amúgy is csak ritkán használom, elég lenne a 200 mega is.... Köszi előre is.
-
Annyi pozitívum, hogy se tegnap, se ma nem vártam többet ügyintéző kapcsolására 10 mp-nél...ez korrekt.
-
Aktiváltattam telefonon az EU Pluszt. Neten bezzeg nem lehet...komolyan megcsinálhatnák már végre normálisan a weboldalt. Lassan 2 éve folyamatosan béta státuszban van...azért mostmár nagyon kezdem unni.
-
Jinxb1rd
addikt
Én is írtam a webes felületen, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
-
madle
őstag
Sziasztok,
tegnap fizettem be a második számlámat a Telekomnál, ami már ePack kedvezménnyel volt beállítva.
Azt írja ki a számlák menüpontban hogy Befizetett összeg: 9002 Ft. Ennyi volt a számla is, mellette ePack kedvezmény: 900 Ft.
Ez a kedvezmény a következő számlám összegéből kerül majd levonásra ezek szerint? -
vwpolopg
őstag
De ha a legkisebbre felajánlják, illene erre is... ezért kérdeztem, hogy hátha akad itt valaki aki move s-re kapott x száz forintot. Ha nem adnak, végülis a move xs+ 200 megás netplusz arany 590ért is 900 forint mínusz havonta az s-hez képest.
Szerk: nem neked ment válasznak hanem az 55-ösre
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Vettem új előfizetéssel egy telefont is. A csóka azt mondta, hogy kötelező biztosítást kötni rá egy hónapra, majd újra be kell menni, ha le akarom utána mondatni. Ez tényleg így van?
-
kerxy
őstag
válasz
pepe091 #60357 üzenetére
Ha számla kelte elseje, akkor miért 8-án rakják ki ?
Neked köszi a választMég egy kérdés, hogy ha az ÁSZF módosítás miatt írtam az Ügyfélszolgálatnak a holnapon keresztül emailt, akkor nem kéne valami auto válasznak jönnie, hogy megkapták? Mert nem kaptam ilyet, pedig tuti mindent jól csináltam, csak mostanában nem bízom a honlapjukban...
Szerk: Gedeon31 Ott is néztem, köszi! Még ott sincs kint nekem. Azért érdekes egyébként, mert elég magas összeget számláztak, pedig pont most telefonáltam a legkevesebbet...
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni aktuális havi számlámat?
A befizetetteknél látom az előző havinál, hogy részletek, és ott meg tudom nézni, de a most elsején kiálított számlát hol tudom megnézni?Köszi előre is...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Move S díjcsomag, 4x telefonáltam, 6 ügyintézővel társalogtam, semmi havi kedvezményt nem ajánlottak fel, csak a lefelé váltást meg a felmondást, készülékkötbér és részletek megfizetése mellett. Más kapott erre a díjcsomagra havi x száz forint kedvezményt?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #60340 üzenetére
Ha okostelóban van a voip korlátozott sim, akkor VPN-es progi kell mellé. Vagy ott a mobilevoip, nincs korlátozva, de 4Ft egy perc hívás. Bővebben a Voip telefonálásról topikban.
-
válasz
Soulfly842 #60339 üzenetére
Kár érte. Azért lehet kipróbálom majd. Hátha meg tudnak lepni.
Más: kilőtték az Ikon csomagokat.
-
-B-
senior tag
Függetlenítésnél hogyan működik a garancia? Adnak erről valami papírt?
Egy S3 LTE-t szeretnék függetleníttetni. -
Sanyi.mTs
addikt
anyósnak élesítettünk mobilnet (Domino NetPlusz M), h whatsapp-on tudjon beszélni párommal. De nem akar menni. Bement T-be, és ott azt mondták, h ez csak wifin működik.
Ezzel csak az a baj, h párom is T-s és ő tudott mobil neten whatsapp-al telefonálni, bár ő előfizetéses.Tehát, akkor igaz, h korlátozzák a voip-ot?
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #60333 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a díjszabásban a korlátlan opcióknál nem térnek ki külön az EU-ra, ezért szerintem hasonlóképpen a netplusz-hoz ez egy belföldön igénybevehető kedvezmény.
-
Vangelis
félisten
Én kiváncsi leszek, ha kifizetem a fennmaradó részleteket tényleg meg lehet-e szüntetni.
De, ha ezt mondták akkor csak nem hazudtak -
Üdv
Ha az áremelés okán személyesen átváltatok Mozaik XS-ről Move XS-re akkor is ki kell csengetnem az 1k-t a díjcsomagváltás miatt?
-
Egyébként mondjuk az kicsit fura, hogy a Next Business EU díjcsomagok itthon és az EU-ban egyaránt leforgalmazható akár 5 GB adatforgalmat tartalmaznak...miért nem tudták ezt bevezetni a lakossági Next csomagokban is? Francnak kellett külön törpe roaming adatkeretet csinálni...
Nagyon reménykedem, hogy ezt hamarosan eltörlik, és normális egységes belföldi+EU-s adatkeret lesz. Szerintem ez a Telenor hamarosan érkező roaming ajánlatán is múlik. -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Egy telefonról hogyan lehet kideríteni, hogy kártyafüggetlen-e (azon kívül, hogy belerakok egy másik simkártyát)?
Név szerint egy LG G2, használtan vettem, és valószínűleg kifügetlenített a készülék. -
válasz
Soulfly842 #60332 üzenetére
Igen, olvastam már én is a HWSW-n. Egyébként tudsz esetleg valamit már biztosra mondani a korlátlan böngészés opció külföldi használatával kapcsolatban? Vagy még nincs döntés? Mert akkor úgy állítanám be az előfizetésemet.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #60330 üzenetére
Ma a sajtót is végigjárta. Szerintem a hivatalos sajtóközleményt követően rakták csak ki.
-
Na felkerültek végre a honlapra az új EU opciók. Viszont azt nem írja, hogy a korlátlan böngészés opciót így külföldön is lehet használni. Biztos, hogy lehet majd használni?
-
Laca1212
őstag
válasz
Soulfly842 #60313 üzenetére
Ez így oké és érthető. De akkor miért is tájékoztat csúnyán félre kétszer is a telefonos ügyfélszoli? Azaz, hogy neten is el lehet intézni a MyTelekomban kötbér nélkül?
-
Vangelis
félisten
Nah tehát!
Először egy kedves hölgy vette fel a telefont. El akart hajtani azzal, hogy nincs még hivatalos információjuk arról, hogy mik a lehetőségek.... Bla balalabalabalba... Bunkó módon kinyomtam. Ne fáraAsszony!
Aztán újra 1430 telefon hívás.
Egy kedves fiatal fiú vette fel a telefont.Mondom, hogy már nagyon nem tetszik, hogy megint áremelés lesz...
Azt mondta, hogy kérvényezzem írásban, hogy szüntessék meg kötbér mentesen az előfizetésemet, csak akkor ki kell fizetni a fennmaradó részleteket.
Ez így teljesen korrekt!
Vagy esetleg kérjek kedvezményt vagy valami speckó díjcsomagot.Tehát ügyintéző válogatja, hogy mit mond..... de miért nincs egységes infó?!
-
2o1i
senior tag
Csak amik eddig is voltak és nem volt probléma a belépéssel.
AdBlock és AutoHD Youtube-hoz.
Kipróbálom, hogy mindet kikapcsolom.
Sajnos az újratelepítés nem segített...Szerkesztve:
A chrome jelszókezelőjéből kitöröltem az összes t-mobile-hoz tartozót.
Most végre beenged.
A furcsa az, hogy soha nem engedtem, hogy ezen az oldalon megjegyezze a jelszavakat.
De a lényeg, hogy sikerült. -
Vangelis
félisten
Nah telefonálok egyet én is.
-
2o1i
senior tag
Amióta "egyszerűsítették" a belépést az online ügyintézéshez, azóta nem tudok chrome alól bejelentkezni.
Napok óta próbálom sikertelenül.
Firefox alól megy, telón is sikerül chrome böngészőn keresztül, de gépnél egyszerűen nem megy.
Valaki tapasztalt már ilyet? -
Soulfly842
addikt
Tisztázzunk inkább néhány dolgot a félre értékesek elkerülése végett.
A díjcsomag váltást nem nektek kell kivitelezni webshopon! Még ha engedik is úgy, akkor terhelhetik a kötbért, mint a huzat, amíg a tarifakötbért nem kezelik.
Abban az esetben, ha telefonos ügyfélszolgálaton/személyes ügyfélszolgálaton elindul a kisebb díjcsomagra váltás igénye, akkor nem azonnal történik. Ilyen esetben felesleges nézegetni a webshopos felületet.
Egy egyedi kérelemben rögzítik. Az igény nem azonnali, van ennek egy metódusa a rendszerekben.
Ha ez lezajlott, csak azután vitelezik ki a tényleges díjcsomag váltást.
Itt nem a háttérmunka a releváns a 15 naphoz kapcsolódóan, hanem az, hogy mikor indult el az igény.
-
vwpolopg
őstag
A netplusz l emelkedése miatt nem lehet valami kedvezményt kialkudni?
-
-
Beca1990
senior tag
válasz
szabogabor10 #60304 üzenetére
jó.. de én lejebb már nemtudok váltani ha értitek...
Move XS-től nincs kisebb csomag amire letudnék. igy lehetséges e vagy felesleges erőfeszítés? -
törölt tag
válasz
szabogabor10 #60304 üzenetére
"ÁSZF-es illetékes"
Inkább save desk lesz az
(#60306) Laca1212 Telefonon intézd, ne a webshopban ami szét van esve napok óta...
-
válasz
Beca1990 #60302 üzenetére
Nekem hűségem van Net&Roll M-re, de megadták a kedvezményt. Választhattam, hogy vagy lejjebb váltok, vagy a jelenlegi csomagra kedvezményt adnak. Mint ahogy hangalapú díjcsomagokra is adnak kedvezményt, ha nem hagyod magad egyből lerázni. De mindenképp telefonon intézd, ne személyesen, és ne hagyd magad. Az első ügyintéző még engem is le akart rázni, lévén hűségem van, de továbbkapcsolást kértem, és végül egy ÁSZF-es illetékes megadta nekem is.
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Ma próbáltam venni domino net&roll kártyát 4g modemmel de mondták bent a westend t-pont-ban hogy országos készlet hiány van és nem tudja mikor fognak kapni.
-
Phobion
őstag
válasz
szabogabor10 #60299 üzenetére
Ááá ne haragudjatok, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest