-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Nemrég váltottam Like díjcsomagra, előtte Dominos voltam. A Dominos egyenlegem megmaradt, így a mostani havi számlákat abból vonják le, ezért hónap végén mindig az jelenik meg, hogy nincs fizetendő számlám.
A T-Mobile oldaláról letöltöttem a részletes júliusi számlám, és valamit nagyon nem értek.
Fizetendő összegnek itt is 0 Ft-ot írtak, ami rendben van.
Alatta ez szerepel:
Like
Mobil telefon szolg. Majd a bruttó összeg (Ft) alatt: 1.520,00
Ez rendben is van, ennyi a díja. Az lenne a kérdésem, hogy végül ők mennyit vontak le az egyenlegemből? Annyit, amennyit ez alatt írnak?: Utólag fizetendõ összesen; bruttó összeg (Ft)Ez szerintem jóval több, mint amennyit leforgalmaztam/lebeszéltem. (merthogy netnél sincs túlforgalmazás.) Szinte csak azokkal beszéltem, akiket ingyen hívhatok (3 szám).
Egy T-Pontban tudnak ingyenesen részletes számlát mutatni, hogy kiket hívtam, mire jött ki ez az összeg?
Vagy rossz helyen nézem, és nem ennél írják, hogy mennyit vonnak le az egyenlegemről?Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Star Trek
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged