-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Van a T-nek olyan oldala/adatbázisa, ahol ellenőrizhető az IMEI, hogy a készülék nem-e lopott, nincs még hűségidő rajta?
-
-
Tomikaa.
tag
Nekem is feltűnt a Maratonok hiánya és megnéztem a régi 7.8-as appban is. Szerepel ott a 200 MB, 500 MB, 1 GB, 4 GB, de mindegyiknél hiányzik az "Aktiválom" gomb, pedig az 1 gigás megmaradt. Ha valaki most akar Maratont venni, megpróbálhatja az USSD-n (*111#) (nem tudom, hogy lehet-e még USSD-n venni vagy csak kilistázza, régen lehetett).
-
válasz
betyarr #107992 üzenetére
1414, Vandához nem szólsz, miután ő feladta a menüben néhány szám megnyomása (sajnos nem emlékszem rájuk) és azonosítás után eljuthatsz egy ügyintézőhöz, aki fél perc alatt megcsinálja.
OnePlus 7 Pro-n a VoWiFi nem lett aktív, csak a VoLTE, fentebb viszont olvastam, hogy egyes Samsungok mintha már támogatottak lennének. -
betyarr
veterán
hol érdemes szólni annak érdekében,hogy kapcsolják be nálam a volte szolgáltatást?úgy értem,ahol nem fognak sokat akadékoskodni (domino csomag,a telefon oneplus 6t).
illetve,a T-nél van vowifi is? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #107990 üzenetére
..., de csak azoknál a számoknál, amelyekhez tegnap még vásároltam belőle, most így jobban megnézve.
-
-
válasz
#08205312 #107980 üzenetére
Nem tudok ilyen jogszabályról, bár nem is annyira néztem utána, mert jellemzően nem érint, szinte mindig azonnal váltunk az újakra, mivel általában van azokban valami vonzóbb a régebbikhez képest.
Hiányzik az alkalmazásból és a fiókból is néhány új opció (Maraton...stb.), amiknek ott kellene lennie, remélem, azért a hétvége ellenére is rajta vannak a dolgon az illetékesek.
-
sopruk
senior tag
válasz
MaxxDamage #107985 üzenetére
Hát igen.
Most a feltöltéshez járt az 500 MB adat 1 hétre
Közben bekapcsoltam ma az ingyenes 50 MB ot is egy hónapra. (a hó elejére aktualizáltam hogy ne felejtsem el)
Erre most nem az 500 megát kezdte használni ami hamar lejár hanem az 50 megát...
Hiába rakom repülő üzemmódba akkor is...Vagy az ajándék lónak ne nézzem a fogát?
-
-
sopruk
senior tag
válasz
MaxxDamage #107983 üzenetére
Én is, egyet-egyet a családban.
De szerintem biztos nem marad így, mert a megújuló szolgáltatások is hiányoznak, a hangalapúnál is... -
-
Vangelis
félisten
válasz
alex devil #107979 üzenetére
Lista áron természetesen.
-
sopruk
senior tag
Elseje van.
Rendbenhogy eltűnt a Maraton 4GB-os csomagja de a 3,5 GB-ost sem találom. Meg szerintem más dolgok is hiányoznak. Reméljük csak az átállás miatt van ez. -
alex devil
senior tag
Egy éves hűséggel is lehet készüléket venni?
-
válasz
Vangelis #107971 üzenetére
2 év gyártói jótállás, de azért írják csak az 1 évet, mert a második kiegészítőt/kiterjesztettet a Samsung adja,, ami természetesen a szolgáltatós készülékekre is vonatkozik, nem csak az egyéb hivatalos hazai viszonteladóknál vásárolt telefonokra.
Zeki: Szia, A lezártból nem tesznek ki, arra csak újonnan nem lehet már váltani, az akkor használóknál mehet tovább, de ha kivezetik, akkor az mindenki számára megszűnik létezni és olyankor egy meglévőbe tesznek át.
Megszűnt csomag nincs, csak a fent említett lezárt és kivezetett. -
törölt tag
Jogszabályt nem találtam, de a hatályos ÁSzF. tartalmaz a lezárt csomagoról egy mondatot:
A lezárásra került díjcsomagok meglévő előfizetésként továbbra is igénybevehetők, de ezekből bármely más nem lezárt hang díjcsomagba való váltás, illetve a hangdíjcsomag/ a hangdíjcsomaghoz kapcsolódó előfizetés szüneteltetése esetén a lezárt díjcsomagokba visszaváltani nem lehetséges, valamint új előfizetésként nem választhatóak.
-
törölt tag
-
Zeki
nagyúr
Üdv! Ebben a topikbn írta valaki jogszabállyal együtt, hogy lejárt hűségű, megszűnt csomagot nem lehet kihúzni az ember alól?
-
glacious
addikt
válasz
colonia #107968 üzenetére
Nálam van olyan előfizetés a családban, amit rosszul jelez ki, de a számlában szerepel a kedvezmény. Holnap úgyis számla, azzal lehet reklamálni.
Kérdés, hogy csak egy előfizetésed van-e, ami mellé vetted, vagy a lányod azelőfizetése mellé, ami szintén a te neveden van. Egy előfizetés mellé max a készülékkedvezményt kapod. -
colonia
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam a lányomnak egy telefont online, 2 év hűséggel és úgy, hogy az előfizetésemnek elvileg olcsóbbnak kellett volna lennie. De azóta is 4790 Ft ír az oldal 4072 Ft helyett. Telefonon beszéltem velük de ott azt mondták, hogy olyan helyen reklamáljak ahol tudok képet, bizonyítékot küldeni. Ezért írtam egy panasz e-mailt, írtam az online chaten és a facebookon is ahol mondták, hogy kivizsgálás alatt van az ügyem és hamarosan jön egy hivatalos levél az eredményről.
Én értelmezem rosszul, hogy változni kellett volna a havi díjnak vagy ők csesztek el valami?
Ha az lesz a vizsgálat eredménye, hogy nincs igazam akkor hogyan tovább? -
Hogy működik ez a world gprs limit?
EU-n kívülről lenne szó.
Ha nem kapcsolom be, akkor is van forgalmidíj-alapú mobilnet, vagy akkor nincs?
Ha van, akkor ez csak azt jelenti, hogy 18k elérésekor kikapcsolja a mobilnetet?
-
válasz
XboxGamePass #107961 üzenetére
Firmware verzió régiója és milyensége is válogatja a Samsung esetén (is).
A Telekomos (TMH) Note9-emen semmi jelzés nem volt, csak abból láttam a VoLTE működését, hogy 4G-n maradt telefonálás közben, de a nem szolgáltatós (XEH) zöld HD kijelzéssel is tudatja, ha valóban (4G) HD hívásról van szó.4Grider: Ilyet a Telenor kapcsán írtak, nem kevered véletlenül?
-
4Grider
nagyúr
válasz
XboxGamePass #107961 üzenetére
Telekomnál mostanában van olyan VoLTE hiba, hogy a kimenő hívás 4G-n megy ki, a bejövő viszont nem megy 4G-n. Ilyenkor a VoLTE jelzés sem jelenik meg.
-
válasz
XboxGamePass #107952 üzenetére
Telefonáláskor marad 4G-n (és akkor működik a VoLTE, csak nem jelzi külön a készülék, mert ez szolgáltató és egyéb tényezők függvénye is), vagy lekapcsol 3G/2G módba?
Kvardlipot: Szia, 4G-n megy párhuzamosan a hang és az adat, ha adott a VoLTE, de szolgáltató és készülék függvényében anélkül is lehetséges, anno - amikor még nem volt VoLTE szolgáltatásom - tettem is fel videót, hogy a Mate 9-en telefonáltam és közben mobilinterneteztem is, de azonos SIM kártyával és helyen az iPhone 6s Plus már nem volt arra hajlandó.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Mitől függ az, hogy telefonálás közben a mobilnetem működik-e? Egy SIM kártya van a telefonban, de állítólag másnak (nem tudom Telekomos-e) megy. Én eddig természetesnek vettem, hogy egyszerre a 2 nem működik.
-
-
Yszapos
tag
válasz
MaxxDamage #107954 üzenetére
Kár. Dominósoknak nincs is ilyen opció?
-
-
Yszapos
tag
Sziasztok! A Zene Opciót csak előfizetéses ügyfelek vehetik igénybe, Dominosok nem?
-
XboxGamePass
senior tag
Mit lehet tenni, ha nem megy a VoLTE? Digi kártyát beleraktam és egyből írja a telefon. Telekomos kártyámon a chaten külön bekapcsoltattam és így sem írja. Galaxy S8+
-
UHHH
őstag
ÁSZF: "Domino Day ajánlatunk 2019. január 16-tól visszavonásig, szerdánként 8:00-tól az azt követő csütörtök 8:00-ig. " Próbálta már valaki csütörtök reggel 7-kor az 1 napos netet megrendelni?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #107883 üzenetére
-
kalanchoe
senior tag
válasz
radio100jozs #107937 üzenetére
Ezeket hol olvassátok? Ászfben nem találtam.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Megoldódott. 😁
Vagy rosszul tippelték az 5-10 percet (2 óra lett), vagy megtalálták a hibát. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
radio100jozs #107937 üzenetére
Valamint 06.01-től az újonnan bevezetett 3 Maraton csomag mellé elérhetővé válik az Automatikus megújulás szolgáltatás. Ez lenne az opció a lezárásra kerülő Dominó Net csomagok helyett?
-
dm1970
aktív tag
Üdv Uraim!
Már leadtam hibának, de hátha kapok innen egy kis infót.
Dominó váltás volt előfizus csomagra, kaptunk új kártyát, azt az infót kaptuk, hogy 5-10 perc múlva már elérhető lesz az új szolgáltatás. Sajna nem térerő OK, net OK, de hívás nem kezdeményezhető, s hívni sem lehet. Valaki esetleg nem járt még így, mi lett a megoldás?K dm
-
radio100jozs
őstag
Új akciók 06.01-től:
Fesztivál adat 3GB Dominós és havidíjasoknak, 30 naponta ingyen bekapcsolható a Telekom applikációban, és 3 napig használható fel belföldön és EU roamingban.
Világ NET 2 GB, 3490 Ft-ért 72 óráig felhasználható adatjegy a nem EU-S roamingban.
-
_stick_
őstag
Köszönöm!
-
StLui
veterán
-
UHHH
őstag
válasz
_stick_ #107933 üzenetére
1. Telekom webes felületén látsz mindent, például nálam:
Belföldi egyenlegek 892,45 MB Felhasználható 1 GB-ból 892,45 MB maradt
EU-s egyenlegek 892,45 MB Felhasználható 1 GB-ból 892,45 MB maradtTehát van 1 GB, ami EU és belföld IS egyszerre. Nekem NAGYON rosszul ment EU-ban ez az ingyen egyenleg. Másnál jó?!
2. Telefonfüggő, roaming és adatroaming bekapcs
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tél végén vittem vodától a feltöltős számomat a telekomhoz. Netről rendeltem anno és az 1Gb netet és a perceket és sms-eket is jóváírták. Van céges SIM is a telefonomban, jóformán a mobilnet és a hívás is ingyenes/korlátlan ezért 99%-ban arról megy minden. Viszont külföldön nem használható.
Két hét múlva utazunk Horvátországba és át kell majd állnom a telekom-os SIM-re, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem tőletek.1. Az ajándék 1Gb külföldön is él?
2. Kell e bármit átállítani a Telekom app-ban, hogy a határt átlépve simán átálljon a Horvát hálózatra.
3. Még nem kellett feltöltenem a SIM-et, de látom, hogy appon belül van rá lehetőség. Az egyenleget és a mobilnetet is bankkártyáról tölti?
4. Gondolom feltölteni külföldről is lehet?Egyelőre ennyi. Telekom és feltöltős -szűz vagyok még.
köszi -
-
jarvitom
csendes tag
Bocsi, nem válaszba akartam
-
jarvitom
csendes tag
Sziasztok!
Az egész család át szeretne térni kb minden létező eszközzel egy Magenta csomagra és én lennék az új tulajdonosa az egész előfizetésnek, illetve ha már ennyi készülékkedvezményt adnak valószínűleg egy új telót is kérnénk részletre.
A kérdésem az, hogy ilyenkor van bármi fizetőképesség vizsgálat/ x ideje keresetednek kell hogy legyen?
Illetve olvastam valami mobilelőlegről ezt pontosan mit takar?Köszi a választ!
-
válasz
gzbotii #107924 üzenetére
Akkor meg is van a válasz, azért meg pont vehetsz 500 MB Maratont még a régiből és úgy jobban is jársz, mert sokkal tovább felhasználhatod.
Egyszerűbb problémáknál nem szoktam verni az asztalt, hogy külön is kárpótoljanak, megelégszem azzal, ha javítják a hibát, komolyabbaknál meg eleve úgy írom meg a panaszt, hogy mondhatni kérdés nélkül megteszik.
-
4Grider
nagyúr
válasz
herczeg145 #107918 üzenetére
Te azt tudod igazolni, hogy az előfizetőnek kifizetted a telefont, neked pedig csak az előfizető tudja igazolni (ha akarja), hogy ő is kifiezette. Nincs másik út.
Ha egyszer csak papirnehezékké válik a telefon, mert az előfizető elfelejtette az aktuális részleteit befizetni, akkor a papiroddal csak hozzá mehetsz, a Telekomhoz nem, hiszen utóbbival nem állsz ezzel a telefonnal kapcsolatban jogviszonyban. -
herczeg145
tag
Sziasztok! Birtokomba jutott egy telekomos Huawei mate 20. Garanciajegyet megkaptam, de viszont a vásárlást igazoló számlát nem. Adásvételit írtunk a volt tulajjal. Tovabbadnam a készüléket, de az illető nem képes elkuldeni a számlát vagy annak másolatát. Szerintetek mi a teendő? Hogy tudnám igazolni hogy a telefon ki van fizetve és nem terheli semmi? Elvileg a Telekom csak a tulajnak adja ki a számlát.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni -
mzso
veterán
válasz
kovacsmi_74 #107901 üzenetére
Ez tuti így van? Az én értelmezésem az volt, hogy egy valami nem jó csak mindent kijelölt.
-
mzso
veterán
válasz
kovacsmi_74 #107899 üzenetére
Nem... A cím kiválasztani kell. Ott is próbáltam "-A"-t írni "/A" helyett mielőtt még feljött volna a kiválasztó bizbasz de úgy sem volt jó. Próbáltam csupa nagybetűvel is írni a dolgokat de ott tipikusan átalakította normálra. Zárójelben a születési helynél szokott lenni zárójeles, de az is jól volt megadva.
Sőt egy az egyben ugyanazt adtam meg mint ami egy éve jó volt, és azóta nem járt le a személyi.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
gzbotii #107912 üzenetére
Nem, az azért már nem kis idő. Én biztosra szoktam menni, adatforgalom ki, repülő mód be egy rövidebb időre, majd vissza... De elvileg az fogy először ami előbb lejár.
Mondjuk mostanában az adatforgalom sem megy nálam folyamatosan, használat után mostanában kikapcsolom, így van lehetősége a váltásnak bónusz esetén. -
gzbotii
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #107911 üzenetére
Tegnap délelőtt óta nem frissült volna?
Ma reggel nyomtam egy YT fHD és egy Speedtest-et próbaként, le is vont 200MB a Maraton 4GB keretemből, a Domino bónusz érintetlen - kivéve a percek, abból hiányzik kettő (ami reális kb). -
UHHH
őstag
Köszönöm a válaszokat, nem tudtam eme trükköt eddig.
-
UHHH
őstag
Érdekesség: Kértem a tegnapi domino szerda 1 GB netet és nem azt fogyasztja, hanem a sima ajándékot.
Karácsoniy 5 GB EU felhasználható még ma 1 GB, Domino SIM ajándék 1 GB 892,45 MBAz, hogy a karácsonyi szót se tudják leírni, az egy dolog, de miért nem az fogy? Másnál jól megy ez a feature?
-
nfsu17
veterán
Hello.
Lehet annyira kínos lesz a kérdés, hogy inkább offba teszem.
Találtam a fiókban egy Iphone 5*valamennyit. Talán S-t?
Nincs benne SIM.
Az info fülön azt írja, hogy Telekom HU.
Jól sejtem, hogy ez nem független?
[link]
Ez alapján tudnám függetleníteni?
Nem vagyok telekomos, soha nem használtam Iphone-t, de a digimobilt majd szeretném kipróbálni.
Köszönöm, ha tudnátok pár támpontot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest