Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Hűségidős előfizumban hogyan tudok a telefonos és netes csomagok között feljebb váltani?
Tudtommal drágább csomagra bünti nélkül léphetek.Persze az online felületen gondoltam...
-
Zeki
nagyúr
Megyünk az EU-ba nyaralni, milyen roaming szolgáltatást kell előfizetésesen bekapcsolni?
A 3Gigás fesztivál net megy EU-ban? -
kalanchoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #108796 üzenetére
Én használtam egy ideig a t-online levelezőt és sosem volt vele gondom.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anglergab #108777 üzenetére
Én is 06.30.-n regeltem nekem és asszonynak Mozijegyet és ő megkapta, én nem.
T-vel beszéltem és Panaszra vették ~ 30 nap mire kivizsgálják
Többet nem tudtam/tudtunk tenni. Érdemes jelezni feléjük.
Én T-mail címre regeltem a sajátomat, az volt a baj szerintem, mert elég tré az a mail rendszer... és azért nem kaphattam meg. -
cris78
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
cris78 #108790 üzenetére
Én úgy szoktam csinálni, hogy netbankból utalok, beírom közleménybe, hogy mibe akarok fizetni+a folyószámla számom, és utalok. Legutóbb 40k-t utaltam pluszba, amit szépen le is könyveltek.
Max ha akarod, e-mailben lemented a netbankból az utalás részleteit, és elküldöd nekik mailba, hogy tuti legyen a dolog.Ha már jó forintokat fizetünk nekik, dolgozzanak meg érte.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #108507 üzenetére
Megpróbáltam, már lassan esedékes volna...
A Feltöltésnaplóból a "Feltöltés megismétlése" sem működik. Elsőre úgy tűnik, mintha menne, de jön sms-ben, hogy sikertelen feltöltés. Jön a banki sms is, a stornó az összeg zárolásáról.
-
-
cris78
őstag
Ha online rendelnék részletre készüléket, akkor azt nem lehet, hogy az átvételnél fizetendő összeg nagyobb legyen?
-
Watson25
tag
.
-
-
válasz
anglergab #108779 üzenetére
"Minden Játékos kizárólag egy alkalommal vehet részt a regisztrációs játékban; az ezen felül leadott regisztrációk nem vehetők figyelembe. Több regisztráció esetén a legelsőt vesszük figyelembe függetlenül attól, hogy melyik nyereményt választotta a regisztráló."
Ha a HBO volt az első azt a pályázatot vették figyelembe. -
anglergab
addikt
Sziasztok,
sem az HBO-s, sem a mozijegyes 0630-as ajándékot nem kaptam eddig meg. A kezdet után 5 perccel regisztráltam. Telekomos TV előfizetésem nincs, azt gondoltam ez HBO GO-ra is érvényes. Vagy a mozijegynek (és HBO-nak) is feltétele a meglévő TV előfizetés? -
MATEO6600
őstag
Üdv,
Külföldre költöztem (EU-n belül), és itteni sim kártyát használok, de a Telekomos előfizum meg szeretném tartani, hogy elérhető legyen a magyar számomon az ismerőseim felé
Mivel hosszas időre leszek kint, ezért a méltányossági feltételek nem teljesülnek, komoly ráfizetéseket generálnék ha aktívan használnám az otthoni kártyám.
Emiatt a lehető legolcsóbb csomagba szeretnék váltani, de a rendszer nem engedi a vállalt minimum költség miatt.
Kérdésem, hogy lehetséges-e valahogyan (akár egyszeri ráfizetéssel) lejjebb menni az előfizetésben? -
kalanchoe
senior tag
Tudtok valami appot, módszert amivel le tudom tiltani, hogy a telefon ne küldjön SMS-t és ne indítson hívást nem-Telekomos irányba? (Szeretném megelőzni a ráfizetést, mert a telefon hajlamos Vodafone-os számokra Samsungos SMS-eket küldeni...)
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Kaptam egy ismerőstől egy Galaxy A7 (2018)-et, amibe az 1-es slotba nem működik a Telekom előfizetéses SIM-em. A 2-be megy rendesen. Ő a saját , szintén Telekomos kártyáját szintén az 1-be használta és működött.
Vagyis pontosabban nekem is látja, térerő is van, de minden híváskor azt írja ki, hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton".Mi lehet ez?
-
Dilikutya
félisten
válasz
#73820095 #108764 üzenetére
U.i.: Ugyanitt új telefon kapható.
Gyűlölöm, fos egy alkalmazás. Havonta lelövik a Domino Most-ot, csak hogy belépkedjek abba a szarba, de a bankkártyás fizetés viszont nem működik, a webes felületen meg épp arra ösztönöznek egyenlegfeltöltésre, hogy az app-ban extra adat jár, ha a nem működő funkcióval töltesz fel.
-
törölt tag
Mai tre. Micsoda logika... es akinek nem alkalmas a telefonja erre?
Kedves Ügyfelünk!
A Telekom alkalmazàs àltalad hasznàlt verziòja a mai napon megszünik. Annak érdekében, hogy megùjult formàban tovàbb tudd hasznàlni, az alàbbi linkre kattintva telepìtsd a legùjabb verziòt: https://telekomhu.page.link/dbe, amennyiben készüléked erre alkalmas. Üdvözlettel: Telekom -
bopeti98
őstag
A Díjneten befizetett számla hány nap után könyvelődik? Olvastam a Telekom honlapján, hogy csak akkor lehet az előfizetést átírni ha a tárgyhavi számla is rendezve van. Nos pont ma mennénk átírni, és díjneten rendeztem is már a számlát de a Telekom appba még mutatja hogy fizetendő számla. Jól értem hogy így az átírás sem lesz kivitelezhető?
-
kory24
őstag
És ha domino-ról havi díjasra vált vki, akkor a domino egyenleg elvész vagy esetleg át kerül az előfizetés mellé vásárlásra fordítható összegként?
-
atala
addikt
Jól sejtem, hogy ha egy Telekomos feltöltőkártyás számot amin még van 1400 Ft, átviszek a Telenorhoz, akkor nem adják vissza a rajta lévő pénzt?
-
-
scream
veterán
Hali, érdeklődnék hogy ha valakitől vennék Telekomos vásárlással (előfizetés meghosszabbitasahoz adott készülék) egy Huawei Mate 20 Prot, akkor a garanciális ügyintézéshez eleg-e a garanciapapir/jegy vagy kell hozzá a számla is?
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Martinkiddo #108748 üzenetére
Nincs csomagváltás vagy ilyesmi, teljesen új előfizetés, még várok egy kicsit, nem sürgős csak idegedesít.
Köszi a segítséget.
-
Martinkiddo
csendes tag
válasz
Cilindrik #108746 üzenetére
Valószínűleg "beragadt" a rendelésed, valamilyen technikai hiba miatt.
A rendelésed járt csomagváltással/hűséghosszabbítással? Ha nem, akkor jobban jársz ha lemondod a rendelést, amennyiben most is kapható a termék ugyanolyan feltételekkel, és újra megrendeled, valószínűleg gyorsabb lesz. Ha viszont szerződéshez kötődik, és már változott a csomagod, akkor ne mondd le, mert a hónapban többször nem fog a weboldal engedni rendelni.
Valószínűleg folyamatban van a háttérben az ügyed megoldása, csak ez az információ nem mindig jut el időben az ügyfélszolgálatoshoz. Azt javaslom zaklasd őket, ameddig nem oldódik meg
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
AxBattler #108745 üzenetére
Sziasztok
Van egy folyamatban lévő rendelésem ami már elseje óta szállításra vár státuszban van (Telekom üzletbe kértem.
Ügyfélszolgálattal már vagy 3x beszéltem és már vagy 2 szer mondták hogy másnap kiszállítják.
Lehet hogy már rég az üzletben van csak nem tudnk róla. Rendelési szám alapján a gls-nél nincs csomag.köüszi
-
-
Ateszpapa
addikt
Most át is vettem a tegnap rendelt jó-áras Mate 20 Pro-t
Egész hamar kiküldték, most ügyesek voltak. -
Littoral
aktív tag
Ennek is annyi...
Mészárosék megveszik a T-Systems Magyarországot
Szerencsére 0 dolog köt hozzájuk, de még egy gondolat sem. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Szeretném a havidíjas számomat áthordozni a Telenorhoz, csak az a baj, hogy jelenleg édesanyám nevén van a Magenta kedvezmény miatt. A héten mennénk be közösen, hogy átírjuk az enyémre. A kérdésem az, hogy hogyan lehetne ezt a legegyszerűbben kivitelezni? Átírás után rögtön mehetek a Telenorhoz indítani a számhordozást vagy várni kell valamennyit? Jó lenne ha július 16-ig le tudnám zavarni a kódos promóció miatt.
-
válasz
kakuk.tamas #108731 üzenetére
A Mate 10 Pro-ból egykártyással nyitottak annak a megjelenésekor (mindegyik szolgáltató), de már az is független volt az első pillanattól.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
mindenalap #108728 üzenetére
Nem kell függetleníteni.
A Mate 20 Pro is független náluk. Ahogy minden duálos Huawei. -
ratobi
senior tag
válasz
mindenalap #108728 üzenetére
"Jelenleg nem kapható"
-
Köszi, ez a legjobb!
-
Üdv!
Ha egy előfizető még nem használta az online felületet, akkor először be kell fáradnia egy ügyfélszolgálatra regizni (vagymi), és utána már beléphet, vagy nincs szükség ilyen hajcihőre?
Epack kedvezmény otthonról is aktiválható?Köszi!
-
válasz
Martinkiddo #108721 üzenetére
Köszi!
-
Martinkiddo
csendes tag
válasz
fahrii #108720 üzenetére
Alapvetően megpróbálnak arra terelni, hogy maradj az új csomagban. Ha viszont ragaszkodsz hozzá, akkor vissza fogják tudni állítani a lezárt csomagod (bár nem biztos, hogy azonnal, hanem átfutási idővel). Ha esetleg elállsz, és maradni akarsz a régiben, akkor mindenképp hivatkozz arra, hogy az elállással az eredeti szerződéses állapotot kéred visszaállítatni.
-
Most nagyon jó ára van a Mate 20 Pro-nak, viszont szoftveresen vannak elég erős fenntartásaim a készülékkel kapcsolatosan. Ha esetleg beruházok egyre, majd elállnék a vásárlástól 2 héten belül (benne van a pakliban), akkor a régi 2017-es Mobil S-re állna vissza az előfizetésem, vagy az újra?
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! Szerntetek lesz még ebből:Samsung Galaxy Note 9 Dual SIM + Memoriakártya, kék? Jelenleg nincs készleten, de újabb készlet várható!
-
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kellene, már rég nem voltam ilyen szituban:
07.11-én lejár a hűségem a Telekomnál, az elmúlt hetekben is nézegettem a telefonokat, hogyha meghosszabbítanám az előfizetést, mi, mennyibe kerülne.Az a kérdés merült fel ma bennem, hogy ha egyelőre nem rendelek be semmit a honlapon, akkor esetleg 07.11 eljövetelével lesz valami kedvezményes hosszabbítási és/vagy készülékvásárlási lehetőségem?
(Már 1-2 hónapja meg lehetett volna hosszabbítani a meglévő előfizetésem a honlapjukon egy új telefon vásárlásával, de még nem döntöttem el, hogy mi legyen az új készülék.)Szóval szokott ilyen akció lenni, vagy tök mindegy, akár most is válasszak nyugodtan, nem fog változni semmi a konstrukciókban?
-
Dilikutya
félisten
Telekom app, nem megy a bankkártyás egyenlegfeltöltés napok óta. Gratulálok.
-
kapasz
tag
Ha kártyafüggetlen a készülék, akkor nincs vele teendő, bármilyen SIM-mel használhatod bárhol. Ha beleteszed a T-mobilos SIM-et és működik, akkor kész is vagy.
Nem kell regisztráció.
Illetve ha feltöltőkártyás, akkor évente egyszer adategyeztetés, de erről kapsz SMS-t előtte.
-
válasz
rayoliviero #108707 üzenetére
Lehet, naptári havonta egy alkalommal van rá lehetőség.
Wx: Szia, Semmi extra, ha nincs hálózati zár a készüléken, akkor csak beteszed az eltérő SIM kártyát és használod.
-
rayoliviero
veterán
Mobil S díjcsomagra van hűségem és M-re szeretnék váltani. Belépve az ügyfélszolgálatra nem engedi átváltani. Azt hittem drágább díjcsomagra lehet váltani. Ezek szerint nem?
-
Wx
újonc
Sziasztok,
Valaki tudna nekem ebben segíteni ?
Németben vásároltam Applestorból egy Iphonet, hosszabb időre tervezek hazajönni és nem tudom lenne-e probléma belőle ha Tmobilos számomat használnám (sim). Kellene valami regisztrációt intéznem itthon ?
Minden jó tanács érdekel és köszönöm ! -
South Velen
addikt
válasz
Martinkiddo #108704 üzenetére
Köszi!
-
Martinkiddo
csendes tag
válasz
South Velen #108703 üzenetére
A rá következő naptári hónapban engedélyezett.
-
South Velen
addikt
Hűséghosszabbítás után mennyi idővel tudok díjcsomagot váltani? (Felfelé.)
A webshop nem engedi még.
Vagy 1414-en bármikor lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest