Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, biztos van még legalább 27 másik egyéb termék, ami megfelelő lehet. Én Sophost használok, tényleg egy mindenes doboz, ha fullra van licencelve.
De mondjuk ott van az otthoni verziója is, ami free, mondjuk nem biznisz célra, ezt csak úgy megemlítettem... .-)
Nem tudom, ez a költsünk az IT-ra még mindig sok helyen szitok szó. Kis céges tapasztalatom nincs sok, de nagycége van, és még ott is sokszor azt látni, hogy rögtön kiborul a vezetőség, ha költeni kell valamire, persze igény az van, csak lehetőleg úgy legyen megoldva, hogy vagy nulla legyen a büdzsé, vagy esetleg még a kivitelező fizessen, mert dolgozhatott a cégnek. Azt nem tudom, hogy pl. egy olyan esetben, amikor bizonyíthatóan volt megoldás egy adott problémára, de azt nem fogadták el, mert ugye fizetős, és mondjuk ebből kifolyólag probléma adódott (nincs mentés, nem érkezett meg a mail időben, stb.), és ennek anyagi vonzata lett, akkor a vezetők vajon mit gondolnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest