Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő kérdésben kérném a segítségeteket: VirtualBox alatt próbálok hálózati környezetet telepíteni. AD DNS DHCP szervernek felraktam egy Samba-s Ubuntut. Kliens gépnek Win10-et használok, amire kiszolgálókezelőt telepítettem. Létrehoztam néhány felhasználót, saját mappát állítottam be nekik, sikerült is beléptetnem őket a kliens gépen, a mappáik is szépen felcsatolódtak.
A probléma az lenne, hogy amikor csoportházirendet állítok be nekik, akkor hiába léptetem azt érvénybe egyszerűen nem működnek a beállítások. A csoport házirend objektumra a megfelelő szervezeti egység hivatkozik és a beállítások a megfelelő csoportra lettek alkalmazva.
Win szervernél ugyanezekkel a beállításokkal működött a dolog, illetve olyan is volt, hogy nem. Szóval nem értem mi lehet a gond. Lehet ez valamilyen bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest