Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@no
tag
Sziasztok!
WDS-MDT körben lenne kérdésem. Ma szerettem volna a 1803-as image-t először használni, de mintha hiba került volna a gépezetbe, ugyanis az automata újraindítást követően a Capture rész fogadott. Nem volt időm kipróbálni 1709-el újra ma már. Nem tudom már, hogy 1709-es ADK-t tettem-e fel, de ha igen, akkor elég frissíteni és helyre állhat a probléma? Tudom, hogy a 1803-nak változott a telepítést követő beállítási metódusa, az okozhatta ezt!? Task sequencer be van állítva, de csak pár apróságot módosít és amúgy előtelepített wim fájlt használok.
Vagy esetleg mást is kellene használni?Ja, mai csoda... WSUS-ból sehogy se akart kijönni a 1709 és a 1803-as upgrade, már többször próbáltuk különböző gépeken. Tavasszal tették újra a WSUS szervert, átkerült fizikai vasról Hyper-V-be. Ma egy jól irányzott kereséssel kiderült, hogy IIS-nél a MIME Type-ba fel kell venni a .esd-t ... kipróbáltam... és utána 15 perc múlva a teszt gépen ott vigyorgott az órák óta lejönni nem hajlandó telepítő...
Ahogy olvastam 1511 óta van ez, de én féléve sem foglalkozom "komolyabban" ezzel a résszel. Szóval erősen meglepett, hogy egy ilyen apróság mennyit lendít előre a dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Jogász topic
- Ingatlanos topic!
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tenisz topic
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest