- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Autós kamerák
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rob210 #60870 üzenetére
Régen volt olyan hiba vele, hogy himbálta a kasznit alapjáraton, fordulaton nem, csak alapjáraton. Rángatózott az egész váltókar is tőle. Kellemesen el lehetett aludni benne. Nem tudom mit csináltak vele javítás címén vagy, hogy egyáltalán ilyet lendkerék produkál-e vagy lehetett befecskendezési hiba is....
Sok javítás volt már vele, csak sajnos nem tudom pontosan mik, akkor még nem volt családban. Egyszer kattogott a motor, ez igazából bármi lehet, volt egy hengerfej síkolás meg nemrég porlasztók cserélve. Meg egy turbó, de nem tudom cserélt vagy felújított lett-e. 370 van benne.
Csak azért mondom, mert valószínű a jövőben ez lesz a második autóm. -
pubos
tag
válasz
rob210 #60870 üzenetére
Delphi.
De máshol is olvastam más típusú autóknál is ezt a hibát.
Csak ott igy írták. "Vezetőoldali légzsák ütközésérzékelő-szenzor hiba" vagy Utas oldali légzsák ütközésérzékelő-szenzor hiba
Nekem jobb oldali ütközés érzékelőt szakadást írt.
De aki érti az érti,mi az aki nem az meg nem.
A kérdés az volt hogy tudja e valaki esetleg merre lehet ezt megtalálni.Mert előfordulhat hogy csak kontakt hibás ha nem akkor meg csere lenne.A bekarikázott alkatrészről lenne szó.Persze ha van ilyen bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged