Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Lacc88
üzenetére
Rajtad áll, de 1600 CL8-at vinni fog 1,65V-on ez nagyon valószínű. Nyilván akkor derül ki ha majd beröffented a vasat. Kockázatot vállalod vagy sem, ennyi.
Landon: Azért nem teljesen választhatóak el ezek a dologok. Amíg az NB-ben volt a ram vezérlő más volt a helyzet, az itt már érzékenyebb téma. Kupakon belül szinte minden mindennel összefügg. A lényeg, hogy így stabil.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Lacc88
üzenetére
Nem titpikusan i7-es procihoz való (inkább AMD-hez). Anno én is ezen dilemmáztam, pont ilyen ramot tudtam volna venni ennyiért, de végül 50k-ért OCZ-t vettem (jelentem kár volt, egy hét se telt bele és megdöglött, de mások is szívtak az OCZ-vel rendesen ahogy olvasgattam az i7 topikban, minden esetre gariztatás után innább Corsairel távoztam a boltból).
Szóval a TRI cahnel menni fog kb 90% eséllyel (nyilván ha kit-be veszed akkor van rá 100%-od). A max 1,65V-os ramfesz miatt, pedig valószínűleg nem fog menni CL7-et 1,65V-on, de a CL8 nagyon esélyes, a CL9 az meg kvázi biztos 1600-on.
Szóval necces...Landon: Mivel a prociban van a memvezérlő, így igen szoros összefüggésben van a dolog. Szóval igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 2x8GB 3200MHz DDR4
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fudi2002