- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
Mint írtam is a memteszt hiba nélkül lefutott még külön-külön is mindgyik modullal. Az oprendszerből se hiányozhat semmi, mert akkor a friss telepítés menne. De a friss telepítés sem megy, és a kész gépen se megy a játékok telepítése. Ezért vagyok tanácstalan. Már alaplapi biost is cseréltem. Vissza raktam egy régebbit.
Mi felel futtatás közben a kitömörítésért? Mindíg vagy olvasási hibára hivatkozik, vagy dll hibára.
-
KillerKollar
őstag
Egyenlőre annak tűnik,de ahogy olvastam ennek az 1.65V vs Ivy Bridge dolognak is hosszú távon vannak következményei,vagyis azt mondták annó,igaz még nem láttam olyat aki azt mondta volna hogy kinyírta a ram fesz a prociját,ez ilyen urban legend féle dolog,csak nem árt az elővigyázatosság.
De amúgy azt néztem hogy alapon a VTT 1.064V volt,a VCCSA meg ugye 0.925,viszont amit linkeltem ott ugye azt írták hogy 0.005V-nál nagyobb különbség ne legyen a kettő között,de akkor ez nem igaz,hiszen akkor alapban nyilván olyan értéket adott volna neki ami nem káros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged