- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgergo76
tag
STAR WARS DAY on Steam (May the 4th be with you)
-
wwhy
veterán
válasz
Donki Hóte #21178 üzenetére
Semmi extra, felhívsz egy magyar számot, bediktálod a robotnak amiket kell, türelmesen, és ő visszamondja az aktiváló kódot.
Figyelni kell a diktálásnál, mert ha elrontod pl. a 6. kódcsoport 3. számát, akkor vissza minden, kezdheted elölről.
Elég sokat aktiváltam telefonról, tényleg nem nehéz, csak türelemjáték.
Egy kód copypaste persze sokkal egyszerűbb. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Érdemesebb kódos változatot venni. Átutalod (pl. Paypal akitől én rendeltem, de sztem bitcoinban is lehet...) és 3 sec alatt kapod emailben az aktiváló kódot, bemásolod és kész is. A fiam mellettem aktivált telefonon Office-t, kicsit szenvedős volt, de sikerült. Sztem magyar számot hívott, mert én fizetem a szàmláját, és nem volt külföldi hívás rajta...
-
UserX
addikt
válasz
'Elképzelhető esetleg', hogy 'szürke zóna'
, de hát mi 'jóhiszemű' vevők vagyunk, hiszen például az 'Árukeresőn' is szerepel!!!
Némi guglizással lehet, hogy találni 'még jobb', ÉS VALÓBAN MŰKÖDŐ (az általam linkelt biztosan az) ajánlatot!
WINDOWS 11 PRO
Szerk.: Céges gépre valószínűleg én sem tenném fel... -
Az olcsó kulcsok szinte mind telefonos aktiválásúak.
Hogyan megy ez a telefonos aktiválás?
Magyar, vagy külföldi számot kell hívni? Emelt díjas a beszélgetés?
-
cibus
senior tag
válasz
Acélfarkas #21176 üzenetére
Köszi
-
Viktor77
titán
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Akár Árukeresőn, akár itt a HA-n 2000.-HUF-tól vannak kulcsok. A következő lépcső a hivatalos(nak tűnő) oldalak kb, 15.000-HUF-tól. Több fórumon megy itt is évek óta a vita, hogy a megvásárolt kulcs legális e. Az olcsóról is kapsz névre szóló számlát: annyi van rajta WIN 11 Pro retail operációs rendszer. Sem a kulcs nincsen, sem a licence szó. Mivel árulhatják (itt, Mo.-on) mondjuk azt, hogy legális. Amíg a MS elnézi. Meg nem változik a jogszabály.
-
cibus
senior tag
Hát ha ez így van, akkor ennyiből vehetek 1 eurós w11 kulcsot is. Lehet abból bármi baj? Mármint hogy tiltják, vagy valami?
Iramirez
dehogy idodába!itthon lesz gamer pc csak. De azért jobb lenne még egy olcsóbb kulcs is, mint ilyen kmspiko-kal szarakodni
Amúgy OEM, standard, vagy retail verzió legyen?
-
kress
aktív tag
azok ugyan azok lesznek amiket mashol is megveszel valszeg 1 eur/usd aron, vagy itt az apron is pl.
erre irta a kollega hogy nem tul legalis, de erre konkret egyertelmu dolgot meg nem talaltam, inkabb ilyen szurke zona eu-ban
van egy rakat cikk ezekrol, volume licence amit elvileg nem lehetne tovabb ertekesiteni egyenkent, vagy win-es gep melle kapott licence amit kulon eladnak, vagy regi wines geprol levalasztott licence amit eladnak meg hasonloak
-
cibus
senior tag
Valami olyasmit dumált a videóban hogy nagy mennyiségben vásárolja fel az az oldal a kulcsokat minden országból és ezért tudják olcsóbban adni. És valami komolyabb pc-s videós emberke volt, nem hinném, hogy olyat reklámoz, amivel bajba kerülne. Rákeresek, hátha megtalálom...
-
NF-
tag
Ha nem az utolsó választod (márpedig nem azt fogod), akkor mindegy, hogy melyiket veszed, kb. ugyanannyira lesz mindtől legális a windowsod (semennyire) https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-11-pro-cd-key-compare-prices/
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Jövő héten megjön az új számítógépem, úgyhogy valószínű szükség lenne egy új win 11 kulcsra. Tudtok segíteni? Vannak elvileg ilyen kuponkódos oldalak, láttam már yt videókban hirdetve, de nem tudom hol a legolcsóbb. Köszi
-
Sziasztok,
MS365 otthoni családi előfizetésre ismertek ennél kedvezőbb ajánlatot esetleg?
Az Microsoft 365 Family otthoni felhasználók számára | IONOS -
mgergo76
tag
Oddworld Complete Collection = 1 EUR
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Húsvéti ajándékok
-
BigManus
addikt
válasz
Donki Hóte #21157 üzenetére
-
-
BigManus
addikt
Nagyon köszönöm, a Microsoft saját megoldása megfelelő.
-
-
kress
aktív tag
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Mivel nagyon ritkán kell, ezért egy ingyenes, nagyon faék egyszerű videó felvevő programot keresnék, mellyel az asztalon molyolásomat felvehetném...
Köszönöm!
-
atee_13
őstag
válasz
Atomantiii #21149 üzenetére
Jól látom, hogy ennek a fizetőse (Enhanced) tud pdf-ből txt-t konvertálni? De lehet csak elnézek valamit mert nem ismerem.
-
Atomantiii
addikt
-
atee_13
őstag
Pdfshaper (8.8) csinált txt-t abból kikereste az iktatószámot.
Manuálisan most is működik, ha megcsinálom a txt-t, de valamiért már automatikusan nem csinálja meg a txt-t.
Megpróbálom az ajánlott topikot is
#21146dbius
Néztem azt is, mert konvertálásokra használtam már párszor, de nem tudtam találtam olyan funkciót, hogy txt-t csinál. És szerintem parancssorból nem lehet automatizálni sem.Nekem meg az kellene, hogy a mappába bemásoltakat egyből átnevezze.
-
válasz
atee_13 #21145 üzenetére
Ez inkább a Milyen program, ami...? topikba való.
Eddig hogyan találta meg az iktatószámot? -
dbius
veterán
válasz
atee_13 #21145 üzenetére
Nézz rá a pdf24 creatorra. Használható online, de van letölthető, offline használható verziója.
-
atee_13
őstag
Nem tudom mennyire találtam el a topikot ezért offba teszem
Használom a PDFShaper Free-t (8.8) arra, hogy pdf-ből kinyerjek egy iktatószámot és arra legyen átnevezve. Parancsorosan a 21 -es paranccsal eddig ment is viszont most nem működik.
Van valami free ami kiváltja? Pdf-ből csinálna txt-t és abban keresne az iktatószámra a batch.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
PROHARDVER! #21143 üzenetére
Rossz topik.
-
PROHARDVER!
Engedjük el az Office témát és térjünk vissza a topik témájához!
-
fekete.puma
tag
El kellene már engednünk itt a word dolgot mert nem vezet sehova.
-
válasz
salaud #21135 üzenetére
Ilyen nálunk is elő szokott fordulni, a körülmények annyiban mások, hogy az 1-es és 2-es szintű vezetők iOS környezetben dolgoznak. Az asztali MAC gépeken még csak-csak rendben jelenik meg plebs által windowson szerkesztett word dokumentum, de ha a nagyfőnökök házon kívül vannak, akkor iPAD-et használnak.
Azon pedig egy több ember által windows alatt korrektúrázott dokumentum garantáltan összezuhan
Ezért nálunk is van gyakornok a legfelső emeleten arra a célra, hogy a nagyfőnöknek küldendő word dokumentumban elküldés előtt mindig elfogadja az összes korrektúrát
-
NF-
tag
válasz
salaud #21135 üzenetére
Ez hülyeség. Nálunk is ugyanez van, egyik gépen jól néz ki, másik gépen szétesik az egész. Ha küldött valaki egy dokumentumot és a másiknál szétesett az egész, akkor letudták azzal, hogy “biztos valami vírus” és akkor mindenki megnyugodott, hogy ő jól csinálta a munkáját, csak az a fránya vírus. De ez nem vírus, még csak nem is azért van mert 16:9, vagy 4:3, hanem mert az emberek 99%-a nem ért az officehoz. Új oldalon akarok kezdeni valamit? Nem ctrl+enterrel tesz törést, hanem nyomja a space-t, vagy az entert amíg új oldalra nem jut. Középre igazítás? Space. Számozások? Beírjuk kézzel, majd ha valaki beilleszt még valamit akkor az egész eltolódik egy-két számmal. A szöveg csak az oldal feléig van, mert táblázatból másolták valamit, aztán csak fehérre állították a keretet. Nem
jön rá, csak azt látja hogy nem tud a sor végéig írni. Aztán megmutattam nekik, hogy ha minden jól van megformázva, akkor nem esik az szét a raktáros néni 2010-es officeán sem, a főnök 365-ösén sem, és a Linuxos kolléga libreofficeán sem. Mondjuk épp megszívta, mert azóta úgy van, hogy minden fontos dokumentum rajtam megy keresztül, hogy rakjam rendbe a formázást -
salaud
aktív tag
Az office kompatibilitásról:
Elmesélek egy sztorit.
Volt egy cég, akinek az irodaházában több emelet volt, a legfelső szinten a főnökök gépe mindig az elérhető csúcs PC-s hardvert kapta irodai szinten. Így aztán gyakran megesett, hogy az első emeleten ugyanazon verziójú Windows-on ugyanazon verziójú MS Office-ban megírt dokumentum a legfelső emeleten a főnöki gépen megnyitva picit szétesett, máshogy nézett ki, stb. Mert Marika a földszinten egy HP minigépen dolgozott, 4:3-as képarányú monitoron, a főnök meg odafent a 4K-s felbontású csúcsmoncsin nyitotta meg a doksit. A főni kérdőrevont mindenkit hogy miért nem lehet normálisan megírni az a rohadt doksit, én meg letettem a kávésbögrét, lehívtam Marika gépéhez és megmutattam neki, hogy Marika gépén megnyitva a doksi jól néz ki, ahogy kell, Marika nem hibázott. Elmagyaráztam hogy a nagyjábóli megoldás az, ha mindenkinek ugyanolyan gépe van, csak ugye mindenki gépét lecserélni olyanra mint az övé baromi sok píz, az ő két szép szeme meg nem akar olyan 4:3-as felbontású monitort nézni, mert ugyebár...A megoldás az lett, a felső emelet kapott egy gyakornokleányzót, akinek az a dolga, hogy ha egy doksi szétesik a főninél, a főni szól, ő meg összekalapálja olvashatóra. Szegény Marika meg azóta gondolom szemüveges...
-
Cs1csó
titán
az is telepítve van. A "hagyományos" telefonhívást igyekszem hanyagolni. Akit lehet Messenger-en vagy Viber-en hívok.
A Signal-t akarok kipróbálni, hogy mit tud, és hogy kit tudok elérni. Mert hiába csili-vili ha a kutya sem használja az ismeretségi körömből.Ez a rákfenéje sok kiemelkedően jó (stabil, ingyenes, reklámmentes, gyors, funkciógazdag stb.) alkalmazásnak, hogy szinte a kutya se ismeri.
-
vlevi
nagyúr
válasz
fekete.puma #21123 üzenetére
Én is próbálkoztam az alternatív office programokkal. Mindig az volt vele a baj, hogy pár apróságot máshogy formázott. A táblázat mérete, a bekeretezések, stb. mind egy nagyon picit nem ugyanolyan, és emiatt rendszeresen előfordult, hogy 1-1 lapdobas nem ugyanoda esett, mint a wordben. Emiatt worddel megnyitva, at kellett nézni, újra formazni.
Németországban több helyen próbálkoztak leválni a Windows+office csomagról, de végül euró milliók elköltése után inkább vissza álltak. -
fekete.puma
tag
válasz
sh4d0w #21126 üzenetére
Akik használják azoknak jobb, különben a Libre-t használnák.
Akinek meg csak a Libre van nyilván megfelel, mert más nincs.Cs1csó
MS Office által létrehozott dokumentumok szerkesztésére és ugye itt jöhetnek gondok
Ez tényleg gond, mikor MS Office által létrehozott dokumentumokat kapsz és nyilván abban a formátumban is küldesz. -
Cs1csó
titán
Szerintem mint önálló "entitás tökéletes" a LibreOffice. A baj, hogy legtöbb esetben nem mint "önálló entitás" akarják használni az emberek, hanem MS Office által létrehozott dokumentumok szerkesztésére és ugye itt jöhetnek gondok.
De új dokumentumot létrehozni vele, vagy akármilyen korábbi LibreOffice-szal elkészített dokumentumot szerkeszteni kb. ugyanaz mint amikor MS office saját dolgait nyitja, szerkeszti stb.
Ez olyan mint most a hírekben felkapott SIGNAL üzenetküldő alkalmazás ami hiába jobb kb. MINDEN paraméterben ha az ismerőseid 99%-ának FACEBOOK MESSENGER van telepítve.
-
válasz
fekete.puma #21125 üzenetére
Nem jobb abban dolgozni, tul sok okoskodo algoritmus van benne - de nem ey a topic temaja.
-
NF-
tag
válasz
fekete.puma #21123 üzenetére
Az openofficet közel sem tökéletes, inkább egy elhagyatott valami. Eredetileg a Sun fejlesztette. Azt 2010 környékén megvette az Oracle, és nem foglalkoztak már az openoffice fejlesztésével, a kódját odaadták az Apachenak. Nem tudom, hogy azóta fejlesztették-e azt normálisan, vagy csak maradtak szoftvertemetőnek. De ekkor megalakult az TDF, és ők forkolták és azóta is fejlesztik a LibreOffice-t. Ami igazából egy teljesen jól használható office csomag. Nem az MS Office-t kell benne keresni, mert vannak benne teljesen más logikával működő dolgok, de összességében nincs vele semmi gond.
-
fekete.puma
tag
A Libre nekem sem jött be felraktam kíváncsiságból a tökéletesnek mondott OpenOffice-t.
Megnyitok egy doc fájlt webes-ről átváltok nyomtatási elrendezésre és kifagy az egész program szétesik a doc.
Nem csalódtam, azoknak való ezek az ingyenes megoldások akik sajnálják azt a párezer forintot is egy rendes Microsoft Office-ra. -
-
Cs1csó
titán
Manapság mindenkit tolnak a felé, hogy "termék" helyett "szolgáltatást" adjanak el. Amúgy az a kérdés MIRE akarja használni és mely részeit az Office-nak.
Mert pl. akár teljesen ingyenes a LibreOffice amivel simán lehet MS Office formátumot olvasni, szerkeszteni, de nem mindig tökéletes.
Általánosra ott van akár a böngészőből elérhető ingyenes office (MS fiókkal belépsz) szinte minden általános dologra jó.Amúgy az igaz, hogy sokan írják, hogy pl. az Office 2016 (?) is bőven elvan a mai napig.
-
oszy
veterán
válasz
fekete.puma #21114 üzenetére
Mert szükségem van a wordre, excelre és a powerpointra. Többször kapok ilyen dokut amit szerkesztenem kell.
cigam: van 53.990.- egy személyes verzió Nem kevés. :/ Igaz örökös.
-
mgergo76
tag
Akit esetleg az Office 2024 Pro érdekel 9.95EUR-ért.
Van Standard is 7.95EUR-ért.
USE COUPON "O2450" To get 50% discount -
mepet
addikt
En arra a verziora eskuszon, amit csak egyszer
lehetkell megvenni.
Mi a különbség a Microsoft 365 és az Office 2024 között?
Ugy nezem a kulonbseg: a 365-re a sokkal tobb, minden evben kifizetendo penzert jar: mobilapp es 1TB onedrive tarhely. (Onedrive: 5GB ingyenes, gdrive: 15GB ingyenes.) -
válasz
Piftuka #21104 üzenetére
Nem vagyok "pro", így csak nagyon felületesen, de a fő különbség, hogy ehhez pl. tartozik 1Tb OneDrive tárhely, mindig friss valami Prémium verzió.. meg ne kérdezd, miben más, fogalmam sincs
Ja, és igen, így amolyan előfizetéses rendszerben működik. nem mint régen, hogy megvetted, "oszt használtad amíg akartad.. hanem évente meg kell újítani, ha használni akarod.Nekem az elmúlt sacc 4 évben ilyen (365) volt, nekem megérte az évente kb. 10-15 közötti összeget, ilyen áron sikerült vennem, vagy kéz alól (eredeti bontattlan verzió), vagy akcióban pl. notebook-tól.
Igaz, a tárhelyet még nem használtam ki igazán, de azért nem baj, ha ott van, illetve most kezdem azért használgatni, nálam ez volt ami miatt e mellett döntöttem. (meg kicsit tisztázni akartam a warez állományom)
Én is vadaszok most megint olcsóbban, mert az utsót nemrég aktíváltam. -
karlkani
aktív tag
-
jupp008
senior tag
Sticky csak a Bitsdujour -on szokott lenni ?
Lejárt és elfelejtettem az utolsó promót behúzni. Mostmár a local sync -hez is prémium kell. -
NF-
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest