-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
Cs1csó #20198 üzenetére
Automatikusan nem frissül - legalábbis ezt írja az összehasonlító táblázat.
Amúgy ízlések és pofonok
A kaspót a ruszki vonal miatt nem preferálják mostanában, a bitdefender viszont valóban jó.
Egyébként ezzel maximálisan egyetértek, ha már telepítve van egy tetszőleges vírusirtó, az már ad egy alap védelmet. Azon kívül meg mindenki ízlése szerint válassza ki a funkciók alapján a megfelelőt. -
user12
őstag
válasz
KisApám #20194 üzenetére
Itt van egy összehasonlító táblázat.
Kb a win defenderrel van azonos szinten vagy alatta, mivel a free Avast nem frissül automatikusan. Ergo egy pucér vírusirtó.
(Én személy szerint nem szeretem, anno beengedett olyan dolgokat is amiket más AV lazán megfogott. Most nem tudom milyen szinten van detektálás-ügyileg.) -
KisApám
addikt
AVAST Free Antivirus mennyire "rossz"?
-
niof
veterán
válasz
Danecay #20192 üzenetére
A Photoshop meg a Lightroom azért nem összekeverendő! Utóbbi inkább "feljavításra" van, előbbi meg manipulálásra. A LR max. vörös szem, pattanások, stb. eltávolítására való, meg fehéregyensúly, filterek, effektek, ilyesmi. Egyébként a neve elég kifejező. Szóval kb. mint az Ashampoo. Már ha jól emlékszem. Mert olyan 2007-8-9 tájékán használtam, szóval lehet már megkoptak az emlkékek.
-
Danecay
addikt
Nem igazán tudom, hogy mit tud a Lightroom, minden esetre ez az Ashampoo Photo Optimizer 8 mondhatni a kevésbé professzionális felhasználók számára (is) tud segítséget nyújtani a képek szerkesztésében, de nem egy Photoshop. Minden esetre, amennyiben érdekel a dolog, még 11 órád van az akció végéig.
-
niof
veterán
-
niof
veterán
-
Danecay
addikt
Terms and Conditions
- This is a 1-computer lifetime license
- You get free updates for the same major version
- You get free tech support
- You must redeem your license key before this offer has ended
- May not be resoldTechnical Details
- Developed by Ashampoo
- Version is v8.2.5
- Download size is 115 MB
- Supports Windows 10 and 11 (64-bit) -
-
vidaila
senior tag
Sziasztok!
Bitdefender trial elérhető valahol most, ami esetleg hosszabb időre ad elérhetőséget? (3-6hó)
Lejárt a vírusírtóm -
Danecay
addikt
Terms and Conditions
- This is a 1-computer 1-year license, for commercial or noncommercial use
- No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
- No free tech support
- You must redeem the license key before this offer has ended
- Developed by AOMEI
- Version is v3.2.0
- Download size is 20.3 MB
- Supports Windows 7, 8/8.1, 10, and 11 (32-bit and 64-bit) -
szabeska
addikt
válasz
Pisti_1423 #20157 üzenetére
Nekem nem kellett dátumot sem állítani, működik anélkül is
Itt a link hozzá: Hard Disk Sentinel Standard v6 for Free
Direkt linkek: [link] [link] -
Pisti_1423
csendes tag
Aki lemaradt a HDSentinel-ről , van egy tippem.
Techno360.in oldalon él még a link.
Csak letöltöd, telepítés előtt visszaállítod a dátumot,elindítod, majd dátumot a jelenlegire, elvileg működnie kell.. -
Fandango
veterán
válasz
Acélfarkas #20137 üzenetére
Teljesen mértékben osztom a véleményed!
-
Troy.
addikt
válasz
hattrickuser #20143 üzenetére
Szokott lenni, bizonyos időközönként.
Bár én akcióban már vettem családi és egyéni liszenszt is.
De úgy néz ki sosem elég belőle.
-
-
Top cat
addikt
válasz
madrac #20150 üzenetére
Szerintem erre gondolt.
Fogjuk rá az autokorrektre.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SenorGrande #20146 üzenetére
Na, ez így nagyon jó lenne! 5-en kell összefogni hozzá, ha jól értem!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
SenorGrande #20146 üzenetére
Nekem is így van öröklicenc. Ha van elég ember, szerintem lenne, aki lebonyolítaná
[link] -
tibaimp
nagyúr
válasz
Szokott lenni! Bár a fentebb páran írták, és igazuk van valóban, én is meg fogom venni ezt a progit, ennyit megér! Örök élet licensszel főleg.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Basszus.énis
De azért köszi.Így jár aki lassú.
-
válasz
Acélfarkas #20137 üzenetére
Pontosan. Több mint 12 éve van licencem hozzá.
-
Acélfarkas
őstag
Egyszer kell megvenni, ha hosszú ideig használnád, folyamatos támogatással. Nem drága, a pénzedért lifetime licencet kapsz. Az E-mail fiókra meg nem küldenek semmit kérés nélkül. Szerintem a fejlesztő megérdemli a támogatást.
-
-
Troy.
addikt
válasz
Danecay #20121 üzenetére
Még 22 órán keresztül lehet telepíteni a Hard Disk Sentinel 6-ot.
-
Márton
nagyúr
válasz
Márton #20122 üzenetére
Fel is tettem. Sajnos a Figyelmeztetések/Hangjelzés résznél, ha kipipálom a PC speaker használatát, továbbra is a hangkártyán keresztül szól, ami nem mindig van felhangosítva.
Tudja valaki miért? (igen, már feltettem a topikjában is a kérdést, de hátha itt valaki rájött) -
Danecay
addikt
Terms and Conditions
- This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use
- No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
- No free tech support
- You must download and install this giveaway before the offer has ended
- Developed by H.D.S. Hungary
- Version is v6.01 Standard
- Download size is 30.8 MB
- Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit) -
Busterftw
nagyúr
Hat hivatalos oldalon a Norton 360 Deluxe jelenleg 29 dollar 1 evre es 5 eszkozre, most 30%-os akcioban, akkor inkabb mar azt, hivatalos forrasbol.
De ha a Standard kell 1 evre, 19 dollar most.
Szerk: valamiert az azsiai regiot dobta be, de a kedvezmentek (nehol 50%) igy is jo akcionak szamit, ha valakinek source forras kell.
-
UserX
addikt
NORTON 1Y/2Devices 25 DODÓ + még 1-2 csilli-villi (nem minden böngészőnek tetszik az oldal!):
-
-
joocek
aktív tag
Sziasztok! Olyan app amivel 1 képből ( arckép) Posztapokaliptikus stílusú képet tudok csinálni .
Esetleg erre valami app? -
8
senior tag
chess.com 37 napos ingyenes Diamond tagság
https://prohardver.hu/tema/akcios_ingyen_digitalis_tartalmak/hsz_67-67.html -
HugóBoss
tag
válasz
AlyrArkhon #20110 üzenetére
És ott hol kér jelszót? Mert úgy hoztam létre az accountot, hogy csak email címet és first, valamint last nevet kért, jelszót sehol nem kellett megadni.
ok, elvileg megtaláltam
-
HugóBoss
tag
Welcome To BitsDuJour
Thanks for signing up for the BitsDuJour! We're sure you're going to love the products we feature just as much as we do.If you have any questions at all, we're here to help. Contact us any time, we have team members around the world so you don't have to wait all day. Login to your account to get started.
Your password is: xxxxx
Ennyi. Beregisztráltam, megadtam a mester jelszót, most pedig kéri a licensz kulcsot hogy prémium legyen. Viszont a kapott jelszót nem tudom hol kellene felhasználni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest