Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Motivated app lifetime ingyen, sajnos csak konkrét installációra vonatkozik, nem állítja vissza újratelepítés után
Kód: FREEBIE
A kódot az appban az előfizetés oldalon, a sárga "Motivated Pro" feliratra dupla kattintással előhozható Redeem mezőbe kell beírnihttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.motivated.app
https://apps.apple.com/us/app/motivated-habit-tracker/id6472646551

-
Danecay
addikt
Nem tűnik rossz ajánlatnak, de nem ismerem.
BelkaVPN - Lifetime (10 Devices) IOS, Android, Mac, Windows 80% OFF$99.00> $20 -
niof
veterán
válasz
Angie™
üzenetére
Szokott lenni náluk akció a lifetime verzióra is, csak figyelni kell, hírlevélre feliratkozni, ilyesmi. A Backup nekem is úgy lett meg. Gondolkodtam a partícionáló progijukon is, de arra relatíve ritkán van szükség, és az ingyenes MiniTool is majdnem mindent tud, amire szükség lehet.
-
válasz
csibe1
üzenetére
Neked is igazad van és arfernek is, mert több szempontból lehet nézni. Egy év tényleg jobb mint a semmi, pont egy évvel. De nem is egy "örök licenszről" van szó, kicsit promóció szaga van a dolognak, kicsit úgy vannak vele, hogy használja, aztán ha megtetszik neki akkor vegye meg a delikvens. De nem ez a lényeg. Szerintem mindenki van olyan nagyfiú vagy nagylány, hogy el tudja dönteni, szüksége van-e ilyen feltételekkel a cuccra

-
bpmcwap
senior tag
Csak mert már láttam itt AOMEI megosztást...
AOMEI Backupper Windows Backup :
Ingyenes biztonsági mentési szoftver Windows PC-khez.
Megvédi operációs rendszerét és adatait.
Könnyen menthet biztonsági másolatot a Windows rendszerről, a merevlemezekről és a partíciókról.
Felhasználóbarát felület és különféle biztonsági mentési lehetőségek.AOMEI FoneTool :
Ingyenes adatkezelő eszköz iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez.
Könnyen továbbítja az iPhone-adatokat, és biztonsági másolatot készít róluk számítógépre.
Könnyedén és szelektíven kezeli az iPhone adatait.
Támogatja a fényképek, videók, zenék, névjegyek és egyebek helyreállítását.AOMEI CBackup :
Ingyenes biztonsági mentési megoldás VMware, Hyper-V és SQL adatbázisokhoz.
Központi felügyeleti konzol biztonsági mentési feladatokhoz.
Korlátlan számú eszközön védi az adatokat.
Különféle fájlrendszereket és RAW partíciókat támogat.AOMEI Cyber Backup :
Vállalati biztonsági mentési megoldás virtuális gépekhez (VMware ESXi és Hyper-V).
Ügynök nélküli, központosított és automatizált biztonsági mentési és helyreállítási megoldás.
Védelmet nyújt a rendszer összeomlása, formázása és vírustámadások során bekövetkező adatvesztés ellen.
Támogatja a VMware vSphere-t és a Microsoft Hyper-V-t.AOMEI MyRecover Professional :
Adat-helyreállító szoftver Windowshoz.
Visszaállítja az elveszett, törölt vagy sérült fájlokat.
Különféle fájlrendszereket és RAW partíciókat támogat.
Egyszerű felület és sokoldalú helyreállítási funkciók.AOMEI MyRecover iOS-hez :
Adat-helyreállítási megoldás iPhone, iPad és iPod készülékekhez.
Helyreállítja a véletlenül törölt vagy elveszett adatokat.
Támogatja a különféle adathordozókat, például merevlemezeket, USB-meghajtókat és memóriakártyákat.
Könnyen használható és sokoldalú helyreállítási lehetőségek.
Link: https://www.aomeitech.com/partners/world-backup-day/giveaway-7410.html -
fogselyem
senior tag
-
Danecay
addikt
Terms and Conditions
· This is a 1-user 1-year license, for noncommercial use and can be used for all your devices: desktops, laptops, smartphones, and tablets
· You get free updates for same major version for one year
· You get free tech support for one year
· You must redeem the license key before this offer has ended; once you create it, you can use or reuse it as many times as you want as long as your license is still active
· May not be resold
Ahogy a szerződési feltételek is írják, egy 1 éves licence-t biztost a kód (DA00PR-154C7B-DD16A4), ugyanakkor meglévő licence kitolására is alkalmas, bár nálam csak valamennyivel kevesebb mint három hónappal tolta csak ki az eddigi érvényességi időszakot. Mindegy, ez is valami
-
w.miki
veterán
Nemtudomjóe
Videoszerkesztő:
AceThinker Wind Cut: Video Editor and Visual Effects
SharewareOnSale exclusive license key: TU590-OFSU8-1JU4E-8QVP3
1 évig aktiv a program -
sopruk
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
A korábbiakhoz hasonlóan újraindult a visszaszámlálás

HD Sentinel
BitsDuJour -
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Minden SSD tönkremegy egy idő után
(de nem a HDSentineltől!!!) -
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Értem, köszönöm a felvilágosítást.
-
-
válasz
alratar
üzenetére
SSD állapot lekérdezésre is jó minden további nélkül. Nem vagyok fejlesztő vagy debugger, de olyat még nem olvastam, hogy HDD Sentinel bármit tönkrevágott volna. Igen, a no upgrade annyit jelent, hogy ez egy nem frissíthető verzió, cserébe örökélet licenszet kapunk rá.
Ha valakinek szimpibb/megengedheti magának/szükséges/támogatná a magyar fejlesztőt, akkor Pro és Family is féláron van egyébként:
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL - Lifetime Upgrades at a 50% discount
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL Family license - Lifetime Upgrades at a 50% discount -
#ingyen
Hard Disk Sentinel Standard Edition v6.01
Lifetime use and no upgrades (install only during promotion day)
BitsDuJour -
raven84
senior tag
Sziasztok, valószínű rossz helyen keresgélek, de azért csak beírom, hátha tud valaki segíteni. Google Workspace helyett(iszonyat drága) 20-30 email címre tud valaki valamilyen olcsóbb esetleg ingyenes alternatívát? Tehát tud valaki valamilyen jó vállalati emailezés megoldást olcsón?
-
-
kress
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
szokott lenni akció, meg asszem van családi licence ha összeálltok többen
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Magyar a fejlesztő, nem tudtam aktiválni egyszer, sokadik gépen, írtam emailt, megoldotta nekem.
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Többre is.
-
A HDSentinel topik teljesen halott, úgyhogy itt is megkérdezem.
Ha veszek egy liszenszet, akkor a programot csak egy gépre telepíthetem, vagy többre is?
-
Elemental
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Igen, nem is azt mondom, hogy valóban az, viszont kicsit elvesztettem a bizalmamat.
-
Elemental
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
A malwarebytes blokkolja a driver letöltéseket, trójai szerinte.
-
icemad
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez eddig jónak tűnik és még nem hallottam róla. Régebbi géphez talált egy csomó mindent. Köszi és Buék!
-
niof
veterán
Hát, ha csak az ingyenes verziót használod, és soha nem adtad meg a mail címed (amikor kéri), és a telepítéskor figyelsz, akkor ebből semmi nem érinti az embert. És ettől függetlenül még egy nagyon hasznos kis program marad. Azon, hogy nem valós jelzés, nem tudom mit értesz.
Persze, amúgy ha van lehetőség, célszerű mindig a gyártótól beszerezni a drivereket, ez nem vitás, de mikor heti szinten előfordul, hogy olyan géppel van dolgod, aminek már rég megszűnt a supportja, akkor nagyon jól tud jönni. Minden ilyen esetben HW azonosító alapján drivert keresni, ki tudja milyen forrásból, szerintem kockázatosabb, mint ezt a progit használni. -
Trailblazer
veterán
Akkor már inkább az SDI (Snappy Driver Installer), ha drivert kell keresni, és többnyire találni is.
-
niof
veterán
Imádom ezeket az előítéletes konstruktív hozzászólásokat.
Aztán miért is kellene kerülni? A Driver Boostert meg sem tudnám számolni, hogy hány esetben talált meghajtószoftvert régebbi gépekhez, laptopokhoz. Jó, a telepítéskor figyelni kell, mert ha nem szeded ki a pipákat, akkor feltelepít olyan progikat, amiket nem biztos, hogy akarnál, ez igaz. De ez csak azoknak gond, akik úgy telepítik a programjaikat, hogy next-next-next... De azoknak meg kb. úgy is kell... -
-
w.miki
veterán
Driver Booster 11 PRO [for PC] milyen, hasznos, ér valamit?
Vagy csak tönkreteszi a gépet?
Még 3 napig ingyenes. -
arfer
senior tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Kár hogy 1 éves licenszek, és 12.31-ig telepítenii kell őket

-
UserX
addikt
Még 20 órán keresztül.
-
tonyrulez
őstag
Használom TB-t, és a problémáidra van megoldás

Természetesen beállítható hogy olvasó ablak lent legyen, és a levéllista sorrend is bármi alapján állítható, többek között dátum alapján növekvő vagy csökkenőben. Lehet az zavart meg hogy ezt mappánként külön kezeli (és megjegyzi), ha beállítod egyikben majd átmész másikra, tt is be kell állítsd.
PDF megnyitás beállítható, nekem SumatraPDF-ben nyitja.
Késleltetett küldésre van Send Later addon (mondhatni félhivatalos, nem Mozilla sajátja de ezt ajánlják ők is) -
llacee
őstag
Ghostwire: Tokyo ma délutánig ingyenes:
[link] -
zseko
veterán
Én 2012 szeptemberében vettem még 4 dollárért (~880Ft), és emlékeim szerint még meg is kellett hozzá hackelni a rendszert mert még nem engedett Magyarországról vásárolni

Azóta is ezt használom (bazz, 11 éve) és azóta sem merült föl még gondolata sem hogy bármi másra lecseréljem

-
bebeago
tag
1 évig ingyen használható:
AOMEI Backupper Pro, AOMEI FoneTool Pro, AOMEI Partition Assistant Pro, AOMEI MyRecover Pro, Wise Care 365 Pro, Ashampoo WinOptimizer, Glarysoft Malware Hunter Pro ( Dec.19-20 között lesz elvileg elérhető), Ashampoo UnInstaller 12, Ashampoo Photo Optimizer 9 és egyebek.Az elérhető termékek alatti piros Get it Now-ra kattintva tölthető le az adott program, és az aktivációs kód, mely 1 év ingyenes használatra jogosít, ha december 31.-ig aktiválod az adott programot!
-
milan26
senior tag
A cd/dvd írójuk jó, csak ma már nem igazán kell, meg amúgy is van ez, ez, ez, ez ésatöbbitökingyenmindig.
A takarítójuk is jó, de van ez, ez, ez, ez, ez ésatöbbitökingyenmindig.
Photo Optimizerben egész jól működik az automata is.
Többit nem annyira ismerem
Alapvetően nem rosszak, nem bugosak a szoftvereik, de pénzt véletlen sem adnék nekik, amikor semmi olyat nem csinálnak, amiből ne lenne ingyenes, akár jobb is (pl libreoffice). Arról nem is beszélve hogy elég tolakodóak. Ha regisztrálod valamelyiket, akkor ne adj meg igazi mailt, mert folyton spammelik, külön kell kikapcsolni az ashampoo fiókodban, régen még a software felülete is ilyen volt, az ma már elég ritkán dobál reklámot. Anno némelyik vírusirtó adwarenek nézte a telepítőket, szerintem jogosan. Szerintem nem német cég, csak a székhelye, ha érted...
-
zseko
veterán
Egy másik topikban láttam ezt:
https://sharewareonsale.com/product-tag/giveaway+active-deals?os=windowsAzok az Ashampoo szoftverek érnek valamit? Gyakorlatilag tele van 'spamelve' mind a 11 oldal vele, mindenre is van valami szoftverük.
A legutolsó oldalon láttam egy érdekesebbet, a Pixar stúdió RenderMan szoftverét írja, hogy 495 dollár helyett most ingyen meglehet. -
-
-
BD TS 5 devices 1 year | Akciós | SEM-BD2020 Kupon kóddal
Feltételezem így mindenhol lehet aktiválni, megvenni, de csak saját felelősségre alkalmazni a kódot, mert alapvetően AV-hez van, de a TS is megeszi (látszólag)!
-
stfx
aktív tag
Bitdefender Total Security - 5 Devices / 1 Year €96.64 helyett €19.32 meg 4 oraig.
szerk:Viszont azt irja hogy nem aktivalhato magyarorszagon. -
milan26
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A linuxos package managerekra hasonlít, de valamiért ez sem az igazi, és ez sem a hivatalos gyártói frissítési csatornákat nézi, hanem:
"The main goal of this project is to create an intuitive GUI for the most common CLI package managers for Windows 10 and Windows 11, such as Winget, Scoop, Chocolatey, Pip, Npm and .NET Tool With this app, you'll be able to easily download, install, update and uninstall any software that's published on the supported package managers — and so much more."
Olyat is frissített, amiből a legfrissebb volt fenn.
Annyira nem fontos egy ilyen updater, meg tudom nézni egyenként is. Az legalább tuti lesz és bugmentes. A legfontosabb frissítések jönnek szerintem ma már maguktól is. Pl Firefox, Thunderbird, avast, java, LibreOffice, de ha belegondolok szinte bármi amit elindítok, és nem csak egy ritkán/már egyáltalán nem fejlesztett tool, az rögtön ellenőrzi magát.
-
válasz
milan26
üzenetére
Ezt még próbáld ki, hátha beválik...
-
milan26
senior tag
Iobit Software Updatert kipróbáltam az egyik naptárból, természetesen egy motring taknyot sem ér. Egyedül a SuMo működött, sajnos már nem fejlesztik, lehúzták a rolót. Pedig az látott mindent (a portable mappámat is megtalálta az asztalon) , az igazat írta, nem telepített hülyeségeket (pl nem változtatta meg a software nyelvét), nem futott a háttérben, reklámmentes volt. Az ingyenest használtam, monitorozni tökéletes volt, utána szépen meglátogattam a hivatalos honlapokat, vagy elindítgattam a régen használt progikat és frissültek maguktól a saját csatornájukon
Ezeket mind végigpróbáltam, egyik rosszabb mint a másik.
- Glarysoftba épített: ez csak azokat látja, amik fenn vannak a saját oldalán (filepuma), nem a hivatalos oldalakat nézi
-Iobit: alig lát valamit, lassú, bugos a felülete is
-Heimdal: én nem látok semmit, a háttérben akar ügyködni egyedül
-PatchMyPC: ez mondjuk elmegy, de nem az igazi (természetesen ez sem lát a portable mappában mindent, no meg amúgy sem), viszont telepíteni sem kell
-Ucheck: nem lát mindent
-Avira: szinte semmit sem lát -
Mikemend
senior tag
válasz
PapauZ
üzenetére
És a Franzis.de naptára itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...