Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Házimozi belépő szinten
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - OLED TV topic
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Milyen processzort vegyek?
 - RAM topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen

- 

PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

salaud
aktív tag
Az office kompatibilitásról:
Elmesélek egy sztorit.
Volt egy cég, akinek az irodaházában több emelet volt, a legfelső szinten a főnökök gépe mindig az elérhető csúcs PC-s hardvert kapta irodai szinten. Így aztán gyakran megesett, hogy az első emeleten ugyanazon verziójú Windows-on ugyanazon verziójú MS Office-ban megírt dokumentum a legfelső emeleten a főnöki gépen megnyitva picit szétesett, máshogy nézett ki, stb. Mert Marika a földszinten egy HP minigépen dolgozott, 4:3-as képarányú monitoron, a főnök meg odafent a 4K-s felbontású csúcsmoncsin nyitotta meg a doksit. A főni kérdőrevont mindenkit hogy miért nem lehet normálisan megírni az a rohadt doksit, én meg letettem a kávésbögrét, lehívtam Marika gépéhez és megmutattam neki, hogy Marika gépén megnyitva a doksi jól néz ki, ahogy kell, Marika nem hibázott. Elmagyaráztam hogy a nagyjábóli megoldás az, ha mindenkinek ugyanolyan gépe van, csak ugye mindenki gépét lecserélni olyanra mint az övé baromi sok píz, az ő két szép szeme meg nem akar olyan 4:3-as felbontású monitort nézni, mert ugyebár...A megoldás az lett, a felső emelet kapott egy gyakornokleányzót, akinek az a dolga, hogy ha egy doksi szétesik a főninél, a főni szól, ő meg összekalapálja olvashatóra. Szegény Marika meg azóta gondolom szemüveges...

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő