Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
sisi22 #19246 üzenetére
Itt kérdezd, lehet hamarabb válaszolnak: [milyen_program_ami]
-
sisi22
aktív tag
OnlineTV-t is hirdetnek ingyenesen, de a leirasnal azt olvastam, hogy a telepitobe beepitettek valamit, inkabb kihagytam.
Online tv es radio hircsatornak erdekelnenek, ha valaki ismer ilyen programot.
-
regener
veterán
válasz
Danecay #19242 üzenetére
Egy kicsit másképp gondolta a fejlesztő mint az oldal tulajdonosai...
MacPaw team continues working for our users while the Ukrainian army is defending our country.
Together we can stop the Russian aggression, so we ask you for support — #StandWithUkraine and spread awareness internationally. As a product company, we’d like to make it easier for you to get the right info and spread it.
We’ve opened access to one year of ClearVPN subscription with the promo code SAVEUKRAINE. Here is the link: https://rebrand.ly/saveukraine
Thank you for your support and prayers. We’re blessed to have such a great community. Glory to Ukraine! -
Danecay
addikt
Terms and Conditions:
This is a 1-computer 1-year license You get free updates for one year You get free tech support You must redeem the promo code before this offer has ended May not be resold Technical Details:
Developed by MacPaw Version is v1 Download size varies by platform Supports Windows (32-bit and 64-bit), MacOS, Android, and iOS
-
Handemour
csendes tag
Leszedtem a HDSentinelt a linkelt oldalról. Telepítésnél lehet külön mappába letölteni magát a HDSentinel telepítőt. Egy zip mappába rakja.
A kérdésem az lenne, hogy ha azt telepíteném egy másik gépre, akkor is települne ez a reklámablakos cucc vagy csak a preaaktivált HDSentinel? -
nggabi
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19233 üzenetére
utána már láttam. most nézem ugyanezt használom már egy ideje
köszi.
-
Danecay
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19236 üzenetére
Én ezt értem, azt viszont nem, hogy mi értelme volt a kísérletezgetni, vagy a bizonygatni, amikor kerek-perec le van írva felhasználási feltételeknél
Mindegy, nincs jelentősége...
-
gregory91
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19236 üzenetére
"Én rühelem, ha csak akkor tudok letölteni egy promózott alkalmazást, ha cserébe más is települ, függetlenül attól, hogy utólag kikapcsolható/eltávolítható avagy sem..."
+1
Ezért preferálom a hivatalos oldalon elérhető promós lehetőségeket. -
-
Danecay
addikt
válasz
"Elkezdte a frissítést, meglátjuk mi lesz a vége... Ez lett a vége..."
Nem is értem a felvetést! Ahogy #19232 AtHoS is írta, minden fontos tudnivaló le van írva a linkelt oldalon:
Terms and Conditions: This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered No free tech support You must download and install this giveaway before the offer has ended May not be resold Technical Details Developed by H.D.S. Hungary Version is v5.61 Standard Download size is 23.9 MB Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit)
#19234 tibaimp
Így van, telepítés során települ egy 986 KB-os SharewareOnSale Notifier.exe is, ami a nevéből adódóan napi szinten értesít az aktuálisan ingyen vagy akciósan kínált szoftverekről, én egész sokat húztam már ennek köszönhetően be. Nem tudom, hogy bármi kár okoz e, nekem még egy vírusirtó sem jelzett rá, és mint írod is eltávolítható. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Így van, ráadásul az oldal "saját magát" is telepíti és betette az automatikus indulásba is. Úgy kell külön kikapcsolni illetve uninstallálni.
-
válasz
nggabi #19231 üzenetére
Sajnos külön letöltő tölti le a HDS-t és reklámablakokat dobál, ami kikapcsolható, de Én nem szeretem, ha egy progi (nem a HDS-ről van szó) plusz dolgokat is telepít...
Elkezdte a frissítést, meglátjuk mi lesz a vége... Ez lett a vége...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nggabi #19231 üzenetére
A linkelt oldalon jobb oldali mezőket olvasgasd, ott a válasz az összes kérdésedre
Amúgy 5.70 a jelenleg elérhető legfrissebb verzió. Legalábbis nem talált újabbat ettől most nálam
szerk. Tavaly február végén ugyanez a verzió volt ugyanitt promóban, tehát aki akkor leszedte és még meg van a telepítője annak most nem kapkodnia utána
-
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Danecay
addikt
válasz
bobalazs #19225 üzenetére
Értem!
Ez esetben történt némi félreértés
Nem az F-Secure-ról írtam, hogy gagyi, hanem az Avira-ról, és azt uninstalláltam 2 nap múlva. Lejáróban volt az addig is használt F-secure promóm, és éppen akkor linkelte ide valaki a 255Ft-os Avira Pro éves előfizetést, ami látszólag kapóra is jött volna, de sajnos eléggé csalódáskeltő volt, már ami a felületét, a beleintegrált nem működő opciókat és az egész által keltett benyomását illeti. Nem tudom, lehet vírusirtóként nem lett volna vele gond, de jól látszott, hogy ez már nem az az Avira amit ~10 évvel ez előtt használtam és kedveltem is. Aztán 2 nap múlva ismét be lett ide dobva valamilyen F-Secure promó, és kaptam is az alkalmon, Avira le, F-secure vissza. Akkoriban is írtam az Aviráról egy rövid véleményt #18138
-
-
-
Danecay
addikt
Ez a megújulás visszamondás az Avira-ra is igaz? Még valamikor nyáron fizettem elő egy ilyesmi árú előfizetésre, mert lejáróban volt az F-Secure promóm, de kb. 2 nap múlva uninstalláltam mert nagyon gagyinak tűnt, és volt újabb F-Secure promó. Most 2027 második feléig jó vagyok az FgSecure-al, de nem szeretném hogy meglepetés érjen az Avira miatt.
-
atee_13
őstag
Pl ezekre gondolsz ahol az utolsó hozzászólás 2021-10-23 18:19 ?
-
8
senior tag
igen van defender meg topik-f-secure, de hogy legyen választék:
Avira egygépes licensz első évben 255Ft, windows, mac
https://www.avira.com/en/t2p-antivirus-pro-97offav-test.org, megújulás előtt legkésőbb 36 nappal kell lemondani, norton cég, made in germany
-
O&O DiskImage 16 Professional Edition ingyen.
Elsőre a megadott email címre jön egy megerősítési linket tartalmazó email, megerősítést követően pedig a második email (max. pár perc) a licenc adatokkal.
A korábban megadott email cím lesz a felhasználónév és a vállalat neve is egyben .
A letöltési linkekről a Német nyelvű verzió jön le (ami legtöbb emberkének nem megfelelő), ezért INNEN tölthetitek le az Angol verziót, amit be is lehet aktiválni a licencben szereplő adatokkal.
Ne upgradeljétek 17-es verzióra, ugyan engedi, de nem fogadja el a 16-os licencet! -
Beaumont
aktív tag
-
sisi22
aktív tag
Az osszefoglalot frissiteni kene, nehany eve elavult:
"Médialejátszó: MPC-HC(film)
MPC-HC is not under development since 2017. Please switch to something else."
-
honeypot
tag
válasz
Beaumont #19200 üzenetére
Ha érdekel, akkor kérdezd meg az F-Secure corpot.
Most itt egy ember (aki nem én voltam) felvetett egy témát, néhányan elmondták, hogy igaza van, néhányan beismerték, hogy valóban nem biztos, hogy tejesen legális a dolog, majd törölve lett X hozzászólás, én maradtam itt legtovább így én leszek akit karóba húznak
De a gyengébbek kedvéért elmondom mégegyszer és utoljára: engem nem érdekel, hogy ki mit, hogyan, mikor és hova ír be. -
-
Xelo
addikt
na sracok eleg volt a temabol. osszefoglalva: vpn-reklamozas elhagyando, promociokat tovabbra is meglehet osztani, illetve azzal sincs szerintem gond ha a megoszto odairja hogy melyik orszagra ervenyes a promo. innentol aki ott el orul (vannak kulfoldrol forumozo phsok is), a tobbieknek meg nem jar segitseg ahhoz, hogy mas orszagbol elni tudjanak a lehetoseggel. mindenki boldog?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok lapozzunk plz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest