Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18398 üzenetére
A BitWarden? Este gepkozelben megnezem ha kell (Manjaro / Arch AUR).
-
sh4d0w
félisten
válasz szabi__memo #18398 üzenetére
Nem látok belőle arm verziót, de ingyen is lehet online használni.
MOD: ha van docker a platformodra, oda be lehet húzni a Bitwardent.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
válasz szabi__memo #18403 üzenetére
Szerintem nem kell ennyi, de én nem lokálisan használom, így nem tudom mennyi az annyi.
-
sh4d0w
félisten
válasz szabi__memo #18405 üzenetére
Szerintem nem önmagában az alkalmazás foglal sok helyet, hanem az adatbázis.
axlfsi: ezt én passzolom.
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18410 üzenetére
Selfhosting-ra kérdezted a nagyságot amúgy vagy csak simán maga az alkalmazás amúgy?
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18414 üzenetére
Nevetséges vagy nem.. ingyen van - vagyis neked csak lenne. Amúgy ha mindent feltesz akkor az összes docker image cca. 5.93GB amiből 400MB reclaimable.. de ebben aztán nginx-től mysql-en át minden is van..
-
sunnyboy123
csendes tag
válasz szabi__memo #18419 üzenetére
Ha már bitwarden, akkor tudom ajánlani a vaultwarden nevű bitwarden implementációt, docker-ben, vagy akár nativan futtatva. Az a jó benne hogy a server komponens ujra lett írva Rust nyelven, valamint adatbázisnak SqLite-ot használ, szóval bármilyen gyenge gépen vígan elfut. Szinte az összes hivatalos klienssel együttműködik(kivéve a consolos app asszem.), és a legtöbb prémium funkció is "unlockolva" lett, tehát előfizetés nélkül használható.
Most gyorsan lecsekkoltam, nekem átlag 70MB memóriát fogyaszt, és kb 200MB tárhelyet mindennel együtt (docker image+ adatok mappa).
[ Szerkesztve ]
-
sunnyboy123
csendes tag
válasz szabi__memo #18437 üzenetére
Király, örülök ha segíthettem
-
UserX
addikt
válasz szabi__memo #18475 üzenetére
Nekem a 365 nap simán ment, a +7-el bénázok!
Szerk.: Siker! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz szabi__memo #18514 üzenetére
Veszel a nagyinak is 🙃
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Druss
aktív tag
válasz szabi__memo #18514 üzenetére
1 évig a következő vásárlásnál tudod felhasználni, ha jól értelmeztem. "$20 Credit on Your Next Purchase"
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Druss
aktív tag
válasz szabi__memo #18518 üzenetére
Nekem bevált én használom. 9 eszköz és élettartam, szerintem megéri.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
axlfsi
veterán
válasz szabi__memo #18518 üzenetére
Hat ez nagyon jo kerdes... en ezt hasznalom; felkonfigoltam es proxynak ezt hasznalom (dns). Teljesen ingyenes...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
válasz szabi__memo #18580 üzenetére
Subscription / Manage your subscriptions / Enter subscription code / Update your current subscription / Continue
A kód "NX"-el kezdődik és "SA"-val végződik.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz szabi__memo #18583 üzenetére
Akor vagy a discount code-nál próbálkozol, vagy már felhasználtad korábban, vagy vágólapról rosszul illeszti be, próbáld meg kézzel beírni
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
regener
veterán
válasz szabi__memo #18925 üzenetére
Nekem 4 perc alatt megjött a fiók aktiválódás és a szériaszámos email.
Hotmailre kértem. -
abdulka1
őstag
Freemailre 1 perc alatt megjöttek a regisztrációs adatok.
regener Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
válasz szabi__memo #18927 üzenetére
Most regeltem gmail-es címmel.
Azonnal megjött az email.
-
Busterftw
nagyúr
Outlookra regeltem most, 1 sec volt es megjott.
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18931 üzenetére
Még egy random anonaddy.me alias-ra is szó szerint 4 sec volt, átirányítással együtt..
-
ledgeri
nagyúr
válasz szabi__memo #19256 üzenetére
(ssshhshs, kepassXC lapul nálam, de shshshs )#19257 UserX , gondoltam csak van valami extra, de hát akkor nincs
#19258 Cs1csó Megnézném, hogy melyik a biztonságosabb: mindig nyitva hagyni, vagy mindig jelszavazni...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz szabi__memo #19261 üzenetére
Nálam az csak telós külső, limitált mennyiségű belépősdihez...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tonyrulez
őstag
válasz szabi__memo #19309 üzenetére
Pontosan miben volt korlátozott? Egyedül a castolásról tudok, ami sosem működött, a készítők is mondták hogy felesleges mert ha működne is, akkor is ugyanúgy jönnének a reklámok. Talán a root verzió tudta a castolást.
4 8 15 16 23 42
-
Busterftw
nagyúr
válasz szabi__memo #19316 üzenetére
Pontositva, sosem mukodott rendesen, illetve nem mindenkinel.
Eleve reklamblokkolas nem volt. A microg is bekevert ott sem volt mindegy melyik verzio es hasonlok. Nem ezert hasznaltak az emberek a Vancedet az biztos.
Vagy a Chromecast miatt voltak gondok, vagy kellett workaround (youtube appal kapcsolodni, majd utana vancedre kuldeni a video stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest