- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
atee_13 #19496 üzenetére
Video Vágásához, illesztéséhez a leges legjobb a Losslesscut.
Márpedig azért mert újrakódolás nélkül szerkeszti a videót, magyarul 10 másodperc alatt kész van, amíg a többi szoftvereknél ez percek, órák.
Többi extrás cucchoz, van jópár pl. DaVinci Resolve -
atee_13
őstag
Üdv!
Videószerkesztőből milyen ingyenesen letölthetővel érdemes próbálkozni ? Van most valami ingyenes akció ami fut?
-
EPIC games
Wonder Boy: The Dragon's Trap -
niof
veterán
válasz
Fandango #19490 üzenetére
Azt nem ismerem, de az adatbázisuk talán a legnagyobb. Mindenesetre én több mint 5 éve használom, ebből valamivel több, mint 3 évet előfizetéssel. 3 saját gépen, és rengeteg ismerősnél is hasznát vettem már, mikor valami nem működött. Rendszervisszaállítási pontot is csinál, szóval egy próbát megér.
-
niof
veterán
válasz
Neberu #19488 üzenetére
Mindegy, mert ha lejár, csak visszavált free-be. Amúgy szerintem aki számítástechnikával foglalkozik, és többet akar kihozni egy gépből, mint random 13826. vérpistike, az oda tud figyelni egy program telepítésekor, hogy az mit is akar vele közölni.
Ez pont olyan, mint a Windows hibaüzenetek. Az értelmesebbje nem azonnal bezárja, hanem előbb elolvassa, hátha a megoldás is benne van (elég sokszor igen). Esetleges BSOD-nél a jobbak még a stop code-ot is megjegyzik! -
Neberu
csendes tag
válasz
GoodSpeed #19479 üzenetére
Szerintem a zárójeles vége is fontos.. Nem sok frissítés jön ki egy gépre 6 hónap alatt.
Így nem sok értelmét látom feltenni.. Plusz néha régebbi driver verziószámot szeretne rámerőltetni, néha egy-két pipát ki kell venni belőle, ezt sem érti mindenki.
Tehát kezdőknek nem ajánlom hogy teljesen rábízzák a gépet. Aki meg észreveszi a hibáit, az meg is tud keresni egy drivert a gépéhez..
Ha minimum fullos (de nem frissíthető) program lenne , (akkor is fenntartásokkal) megérné feltelepíteni..
Driver Booster 9 PRO (100% discount) | SharewareOnSale (6 hónapos liszenc !) -
abdulka1
őstag
-
Bajgunar
senior tag
Szintén.
Sztem is jó.
Anno egy giga lapomon a realtek hangdriver-t frissítette, ami elcseszte op-t. Full win reinstallal tudtam csak visszacsinálni. Aztán azt az egyet letiltottam, h ne is keressen rá drivert. Azóta persze gép csere volt. De minden drivert simán frissíttetek vele, s nincs probléma. Auto indulás, figyelés, stb meg ccleaner-el pl simán letiltható.
Igaz, h telepítésnél kell kiszedni pipákat h ne tegyen fel más reklámcuccod, advanced sc-t.
Ha meg Pro, nincs benne reklám.
Ennyi.
Én köszönöm. -
niof
veterán
válasz
HornedReaper #19481 üzenetére
Nagyon rég óta használom, évekig előfizetéses is voltam. Néha megesik, hogy olyan drivert szed le, ami több kárt csinál, mint hasznot, de szerintem 1000-ből 1 arány kb. Inkább elmondható, hogy több drivert talált meg, amihez nem volt sehol semmi, hw azonosító alapján sem, mint hogy galibát csinálna. Persze van benne egy csomó hülyeség, figyelni kell telepítéskor, mert fel akar tenni más ("promo") progikat, de ha kiveszed a pipát, akkor értelemszerűen nem. Nagyon nagy átlagban nekem nincs vele bajom.
-
válasz
nggabi #19482 üzenetére
Nekem több mindent is frissített ezen a laptopon: HP Pavilion 15 cc516nh - 2LE41EA. Nem volt vele gond. Például
Intel(R) 6th Generation Core Processor Family Platform I/O SATA AHCI Controller Intel 17.11.0.1000 ezt 17.7-ről, amit az Intel Driver Updater nem ajánl fel mondván, hogy csak 7.-generációs i3...
Nálam nem reklámoz, ismerem régóta.. Feltettem. frissítettem, leszedtem
-
nggabi
félisten
válasz
HornedReaper #19481 üzenetére
jó cucc, de ha mindent lefrissítesz szétvágja a géped
és folyamatosan indul magától, reklámoz... inkább csak arra jó ha 1 adott eszköznek nincs drivere akkor nem kell keresgélni.
-
-
sisi22
aktív tag
Fekete-feher fotozast kedveloknek meg 2 napig ingyenes.
-
Golden9
veterán
-
R a y
senior tag
válasz
Szellem. #19188 üzenetére
És ne felejtsétek el, hogy létezik az EUnak egy un. geo-blocking rendelete, pont az ilyen esetek miatt!!! Tehát az EU tiltja a terület alapú korlátozásokat a szolgáltatások területén! Főleg az online szolgáltatások miatt jött létre ez a rendelet.
[Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2018/302 rendelete (2018. február 28.) a belső piacon belül a vevő állampolgársága, lakóhelye vagy letelepedési helye alapján történő indokolatlan területi alapú tartalomkorlátozással és a megkülönböztetés egyéb formáival szembeni fellépésről, valamint a 2006/2004/EK és az (EU) 2017/2394 rendelet, továbbá a 2009/22/EK irányelv módosításáról] -
Golden9
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Ha valakit érdekel, itt 14 darab régi SW játék húzható be a Steam-re ~7600Ft-ért [link]
-
-
JHC
tag
válasz
Mikemend #19464 üzenetére
Hatalmas köszönet a videó kódolókért. Ilyen videó kódoló alkalmazás ráadásul ingyen, ez fenomenális.
Kipróbáltam a WinX-el a kódolást.
Egy 23,976 fps-es videót az RTX2070 Super 670fps-es kódolja, nem semmi. dehogy az icipici Athlon 5350 is tud 120fps-t, ezt sosem gondoltam volna. -
UserX
addikt
-
Mikemend
senior tag
Itt összesen 20 program érhető el giveawayben, lehet válogatni:
1. AOMEI Backupper Pro
2. Advanced SystemCare 15 Pro
3. Sticky Password Premium
4. DoYourData Uninstaller Pro
5. VideoProc Converter
6. RecMaster
7. AnyUnlock
8. WinX HD Video Converter Deluxe
9. Ashampoo Snap 12
10. TunesKit AceMovi Video Editor
11. WonderFox Video Watermark
12. Audials One 2022 Special Edition
13. TunesKit Screen Recorder
14. Coolmuster HEIC Converter
15. DroidKit
16. PDF Password Remover Pro
17. Ant Download Manager
18. Ashampoo Home Design 7
19. Fotor Pro+: Fotor22
20. AnyViewer Professional -
Xelo
addikt
Avira Antivirus Pro 1év 255Ft
vásárlás után érdemes kikapcsolni az automatikus előfizetést -
Danecay
addikt
Közben ingyenes lett a Fall Guys is, mivel Free To Play modellre váltott.
A STEAM-ről lekerül, így PC-re csak az Epic Store-ból elérhető. -
-
Vesa
veterán
DearMob iPhone Manager Summer Giveaway
Email-ben küldik a kulcsot.
-
UHHH
őstag
-
Golden9
veterán
-
wrongduke
aktív tag
Flashback ingyenes GOG-on
-
Golden9
veterán
válasz
ElektrikusDE #19448 üzenetére
Szia!
Itt keresd a "Yes, and claim the game." gombot.
-
tibaimp
nagyúr
Ingyenes GOG-on a Beautiful Desolation: [link]
-
-
Visormail
addikt
válasz
sisi22 #19423 üzenetére
Egyáltalán mit értesz "hw teszteles" alatt? Azt írtad nem listázás kell, de azt nem, hogy konkrétan mit szeretnél csinálni. Említetted az aida-t, abban benchmark funkciók vannak. Alább néhány teljesítménymérő és hibakereső ingyenes program, így hirtelen ami eszembe jutott.
HD Sentinel rendszeresen van ingyen promóban, ahogy most is írták.
[MemTest86]
[GpuMemTest]
[3DMark Basic Edition] és [legacy] ingyenes verziók
[FurMark]
[OCCT Personal]
[CrystalDiskInfo] és [CrystalDiskMark]hwinfohoz hasonló, de kisebb tudású [Open Hardware Monitor]
-
Golden9
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Akkor jól láttam, hogy az alap game ~137GB, az mondom komoly...De, akkor ez még lófütty.
-
Pferi
senior tag
válasz
LamerGyuri #19433 üzenetére
Inkább egy 250 gigás M.2 ssd-t...
Talán arra ráfér.
-
-
-
-
Golden9
veterán
válasz
sisi22 #19423 üzenetére
A Milyen program, ami...? topik Téma összefoglalóját nézted?
Hard Disk Sentinel Standard Edition - Holnap reggel kilencig.
-
sisi22
aktív tag
Keresgeltem a forumon, de nem talaltam, igy ismet kerdezek:
hw tesztelesre jo program letezik valahol ingyenes akcioban, vagy valodi hasznaltra a proba idoszakban?
Tudom, a hwinfo-t ajanljak sokan, hogy az ingyenes, csak az neha lefagy, korabbi programok pedig csak regi hw-ekhez jok. -
Golden9
veterán
válasz
sisi22 #19419 üzenetére
Mai topikajánló.:
Azonnali játékos kérdések órája topik.
Retro játékok topik.
-
sisi22
aktív tag
válasz
tibaimp #19418 üzenetére
Koszonom mindenkinek, nekem tenyleg szappanopera jutott eszembe elsore.
Ha mar jatek, akkor, ha valaki tud ingyenes offline valtozatot ket regi jatekra, megkoszonnem a linket. A pontos nevuket nem ismerem, talan win98 vagy xp alatt lattam oket utoljara, valoszinuleg amerikai jatekprogramok voltak.
Az egyik lenyege a fejlodes volt, talan egyik orszagot lehetett iranyitani, eldonteni, az eves koltsegvetest mire forditjak, haboruznak-e, ha igen, kivel, stb. Egy dologra emlekszem, hogy idonkent volt egy nagy lista, amiben a talalmanyok szerepeltek, es lehetett latni, hogy melyik talalmany milyen mas talalmanyokra epult.
A masik programnak allitolg tobb valtozata is volt, amerikai vasutat kellett epiteni es ott a teruletfoglalas es az uzemeltetesi koltseg vegyes alkalmazasa volt a lenyeg.
Illetve, ha van ezekhez hasonlo, ingyenes, komplex gondolkodast igenylo es offline-ban jatszhato jatek, azok erdekelnenek.
-
tibaimp
nagyúr
Az Epic-en a Maneater ingyenes!
-
Zoli4ű
újonc
Hard Disk Sentinel Standard ingyen
Csak be kell regisztrálni, bejelentkezni és behúzni.
Nem kell kártya hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Stellar Blade
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest