Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Kár, hogy nem lép tovább. Please Wait-nél megáll a tudomány.
-
UserX
addikt
Feltettem egy promót! Azóta a jelszókezelőkről folyik az OFF-olás. Persze bárki nyilváníthat véleményt, osztogathat tanácsokat. Én maximálisan meg vagyok a szoftverrel elégedve, ráadásul annyit promotállják, hogy el lehet lenni vele, gyakorlatilag ingyen. Nem szerettem volna ezzel vitát kezdeményezni. Feltörhetetlen rendszer meg nincs, a bankos jelszavaimat - az ördög nem alszik - én is kézzel adom meg! Próbáltam a Bitwardent is, de nekem nem jött be. Mindenesetre a kényelemért megéri a biztonsági kockázat...Ma már ingyenesség nincs, ha mással nem az érdeklődési köröddel fizetsz!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Semmi köze a LastPass-hoz, az a Kaspersky IS-be integrált alapját adja.
Keepass nekem annakidején nyögvenyelős volt, ezért választottam mást és megvettem Sticky-ből anno a LifeTime verziót, azt használom azóta, de ránéztem vagy kétszer a Bitwarden-re is (teszt jelleggel), amiről a topikban olvasható tőlem némi infó. Bár ez nem tegnap volt
Rég néztem már rá Keepass-ra, de anno az eszközök közötti szinkronizálás az nagyon manual jellegű megoldást igényelt ill. a mezők kitöltése is SZÁMOMRA problémás volt. De tényleg évekkel ezelőtti az utolsó tapasztalatom Keepass-al, mivel Sticky mellett nem kellett alternatívát keresnem
-
-
Idén sem vagyunk 1 éves AV-IS promóciókkal elkényeztetve... régen ez is jobb volt
-
Golden9
veterán
-
-
konci79
őstag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Semmi se jött róla. Saját email címemet pedig általában jól adom meg
Valami hiba van a rendszerben... -
-
konci79
őstag
Sziasztok.
Én rányomtam a sticky-re, letöltöttem, igényeltem is, de kód az csak később jön? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Arra figyeljetek, hogy a napi több akcióból csak napi egy tölthető le!

-
-
Golden9
veterán
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
És még két Franzis program, mindkettőből a Professional verzió van ingyen:
- Focus projects 4 Pro
- HDR projects 7 Pro pár kiegészítővel (a Chip naptárában) -
Mikemend
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Giveawayek minden nap. Általában hasonló szoftverek rotálódnak, de néha van köztük jó is, szóval naponta érdemes ellenőrizni a naptárak kínálatát.
És akkor ha már akció, itt egy kihagyhatatlan tétel: összesen 10 ezer forintért (!!!) Vegas, Magix programok, na meg hozzájuk való Mercalli képstabilizátor!

-
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a szoftvert Realtek Audio Control honnan tudnám letölteni?
Mert ugye ez ingyenes Microsoft Store-ban de nekem se az MSI Z590-esnél sem a Z690-esemnél képtelen letölteni és telepíteni valami oknál fogva, állandóan hibát ír ki az oldalon.
egy kicsit idegesítő, hogy mindkét újonnan vásárolt lapnál képtelen feltenni ezt az alkalmazást.Ötleteket előre is köszönöm
Üdv Zola -
-
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
A németeknél nem tudom megfszokni, hogy kész kalandtúra egy letöltés.
Először kattints ide, majd a linkre, majd letöltöd és kicsomagolod, amiben kapsz egy setup.exe-t, amiben megadod az emailt és neved, arra kapsz egy levelet, amit megerősítesz, arra kapod a linket a programhoz, ami egy weblapra visz, ahol el kell fogadnod két-három ablakot, mire letöltheted a valós programot.

Az ilyen marketingest zavarnám el melegebb éghajlatra, hogy időt és energiát rabol.

-
Mikemend
senior tag
Indulnak az adventi kalendáriumok!

Itt vannak az ideiek, amiket találtam, pár lapon ki kell kapcsolni az adblockert!:
Chip.de
Heise.de
PCWelt.de
Computerbuild.de
Snapfrog.de -
kress
aktív tag
ha jól értem a bitwarden azért megy itt annyira mert szinkronizál a felhőbe? nincs sima server nélküli offline verziója?
én keepasson vagyok még, de olyanra semminképp nem váltanak ami másnál tárolja a jelszavaim, plusz egy servert futtatni érte meg szintén túlzásbak tűnik nekem
-
izisz
senior tag
bitwarden on-premise használva is látom, hogy igényelhet license-t.
Akik használják, meg tudnák mondani, milyen ficsőrökhöz? Vagy az on-premise itt csak annyit tesz, hogy nálam (saját szerverre) lesz sync-elve a cuccom, nem a bitwarden motyójára, de ezt leszámítva a free-premium plan különbségek a mérvadóak a feature listában? -
Cs1csó
titán
+1 BitWarden
-
niof
veterán
-
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
"Újabb alkalmazásokat tiltott a Google, azonnal törölje őket a telefonjáról (msn.com)"
Erről a régesrégi, talán 90-es évek klasszikusa jutott eszembe, amikor lecseréltük a scan-t egy sima .bat file-ra: "Windows found. Delete? (Y/N)"
Sőt, lecserélni se kellett, elég volt olyan könyvtárba tenni, ami a keresési úton előbb volt, mint a scan/clean/vshield -
AtHoS
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
30 plusz sarc lesz az, de 3 évre mennyi is vagy 5 évre? Én már használom nem is tudom mennyi éve, de 3+ biztosan és korlátlan számú eszközön használható. Úgy gondolom megérte beruházni a lifetime verzióba anno
Persze nem erőszak a disznótor plusz közben felnőtt mellé 1-2 alternatív megoldás (pl. bitwarden)
szerk. bakker most nézem levelek között, hogy 2014 decemberében regiztem a sticky fiókom. Szóval eltelt már 8 év....hát nem tegnap volt
-
UserX
addikt
Én már évek óta erre a szoftverre bízom a jelszavaimat...
Gyakran promózzák, így el lehet éldegélni vele: -
-
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Csak mert most találtam:
"A leleplezésért ezúttal a Malwarebytes biztonsági szakértői felelnek. A Malwarebytes Corporation Inc. elsősorban egy olyan szkennert fejleszt, amely ellenőrzi és eltávolítja a rosszindulatú szoftvereket, beleértve a szélhámos biztonsági szoftvereket, a reklámprogramokat és a kémprogramokat is. Különlegessége, hogy a Malwarebytes batch módban vizsgál ahelyett, hogy az összes megnyitott fájlt szemlézné, csökkentve az interferenciát, ha egy másik, igény szerinti kártevőirtó szoftver is fut a számítógépen."Újabb alkalmazásokat tiltott a Google, azonnal törölje őket a telefonjáról (msn.com)
-
UserX
addikt
-
kress
aktív tag
[Screenpresso] -50%, Win
Screenhost/video rogzito app (6 198,84 Ft)[DbSchema] -20%, Win/Linux/Mac
Adatbazis kezelo, tervezo (79,045 Ft) -
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Ezt cáfolnám. Ideiglenesen laptopot kellett váltanom, mert az elsődlegesnél alaplapcsere kellett... minden további nélkül sikerült eltávolítani úgy, hogy a Windows 10 (azon a gépen nem 11 van), és a Windows Defender ugyanolyan működőképes maradjon. Egyébként van hozzá külön eltávolító is:
Malwarebytes Support Tool.#19722koxminator: Igen, régen tényleg kiegészítővédelem volt évekig. Viszont jó ideje már, hogy a Windows biztonsági központba is beírná magát, és ha ez megtörténik, akkor válaszlépésként kikapcsolódik a Defender. No ennyit a Defendert használja mint motort, meg frissítési állományát elméletről.
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Néhány éve korábbi munkahelyemen foglalkoztam MBAW szoftverrel (a vállalati verziójával inkább). Az MBAW egy komplementer, azaz kiegészítő védelmi megoldás, teljesen más technológiát használ, mint a hagyományos AV megoldások. Ezért sok cég vásárolta is meg, így erősítve meg védelmüket. Aki az ősidők elejétől/elején használta, emlékezhet rá, hogy sok olyan kártevő szart el tudott távolítani már akkor pont emiatt, amit a más nagy AV-k nem (vagy nem nagyon) tudtak. Ha jól emlékszem egyébként, létezik rá külön eltávolító (ahogy létezik pl. Bitdefender-hez, Kaspersky-hez is), azzal nekem mindig sikerült maradéktalanul eltávolítani.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Néhány adalék: valsz az MBAM a Defendert használja AV-nek, minden más funkciót magára irányít, a többi AM megoldás meg az engine-t is lecseréli.
Plusz az MBAM-ot eltávolítani nemigen lehetséges, legalábbis ha az a cél, hogy a Windows használható maradjon - saját, keserű tapasztalat. -
válasz
nggabi
üzenetére
A képen 6/6/6-os pontszámmal a Malwarebytes Premium, aminek az egyik nagy előnye, hogy párhuzamosan futhat a Windows Defenderrel. A Defender önmagában is remek vírusírtó, de az MBAM legalább olyan jó, sőt! Ketten együtt egy rendszeren pedig, nem nagyon lehet tökéletesebb eredményt elérni, mert a többi AV egyszerűen nem fér meg másik AV termékkel, így a Defenderrel sem. Az MBAM viszont nem olcsó, mert már nem lehet hozzá lifetime licencet vásárolni, én 11 évvel ezelőtt vásároltam (kettőt kellett volna), így a fő gépemen ott van az MBAM Premium állandóan!
Egyéb kérdés ?

-
wwhy
veterán
És akkor F-secure hosszabbításról már senki sem tud? Vészesen közeleg 2025
-
nggabi
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
ja de nem az én gépemen
én nagyon jól tudom melyik cuccomban milyen vírus van 
Fatty: nagyon jól látni ahogy reboot után se csinál semmit. utána jön a malwarebytes, emsisoft, kaspersky stb... de a lényeg amíg nem a saját gépeden veszed észre h vírusod van addig jó is a defender. nekem elég volt 1x... használjátok egészséggel! remélem az összes kérdésre választ adtam

-
nggabi
félisten
[link] nemá vírusa van
pedig van neki jó kis defendere
-
Cyrusv10
tag
Eset-re egy tipp, nyugdíjaskedvezmény vagy más kedvezmény szinte mindig van náluk, rögtön csak fele lesz az ára, letelik az 1 év és 3-ra hosszabbítva a teljes internet security csak 4k/év.
-
Bajgunar
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! Akkor bocs!

Mert Te ingyen, úri passzióból végzed a munkádat nap mint nap? Ha Te saját magad, (vagy az alkalmazottaid) előállítasz valamit, annak igenis megkérheted az árát. Ettől miért lesz "Nagyf@sz"?!