Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
utána már láttam. most nézem ugyanezt használom már egy ideje
köszi. -
Danecay
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Elkezdte a frissítést, meglátjuk mi lesz a vége... Ez lett a vége..."
Nem is értem a felvetést! Ahogy #19232 AtHoS is írta, minden fontos tudnivaló le van írva a linkelt oldalon:
Terms and Conditions: This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered No free tech support You must download and install this giveaway before the offer has ended May not be resold Technical Details Developed by H.D.S. Hungary Version is v5.61 Standard Download size is 23.9 MB Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit)
#19234 tibaimp
Így van, telepítés során települ egy 986 KB-os SharewareOnSale Notifier.exe is, ami a nevéből adódóan napi szinten értesít az aktuálisan ingyen vagy akciósan kínált szoftverekről, én egész sokat húztam már ennek köszönhetően be. Nem tudom, hogy bármi kár okoz e, nekem még egy vírusirtó sem jelzett rá, és mint írod is eltávolítható. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így van, ráadásul az oldal "saját magát" is telepíti és betette az automatikus indulásba is. Úgy kell külön kikapcsolni illetve uninstallálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi.