- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #2744 üzenetére
Ahamm, értem. De szerintem a Pentax nem gagyizik (még a K-m is fémvázas!!), nem butít le egy kategóriát, max létrehoz egy újat. Tulajdonképpen ebbe is bukik bele... Ahogy Cassidey is mondta az előttem, bizony az emberek nagy részének a minnél könnyebb, kisebb DSLR a nyerő. Hihetetlen megfigyelni ezt a tendenciát amerikában. Felnőtt férfiemberek sírnak azért, mert a DSLR-jük mondjuk 40-50grammal (!!) több, mint a konkurens gyártóé, amikor úgyis külön táskába kell tenniük. Még ha egész nap hordja is, egy felnőtt férfi nem bír el plusz 50 grammot?! Vagy 100-at? Egészen elképesztő és nevetséges, amit a tengerentúlon művelnek - legalábbis amit néhol látok belőle.
A Pentax esetében meg abszolút kivannak és "weight issue"-nak tartják, amit csinál, nem pedig a masszívságra és strapabíróságra való törekvésnek. Gagyi kell a népnek, azvan, mert akkor spórolnak 50 grammot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest