- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
#72445440 #83288 üzenetére
9-es szérián mind2 jól megy.
Igaz volt a vodánál 5G DSS band csere ami eddig nem volt benne a konfigban de a vodánál jelezve lett, hogy küldjék el a frissített konfigot. Addig android 11-en manuálisan beleírtam.Gubu0101
Eddig konkrétan így volt.pitiless
Nekem is volt már jó pár hibajegyem és mindet sikeresen lezártuk. Ma adtam be 2-t és mind2-re várják a logot. -
pitiless
senior tag
-
tomp
félisten
válasz
Gubu0101 #83219 üzenetére
Délelőtt jeleztem a OnePlus-nak, hogy hááát izé nem megy a hivatalos 5G konfiggal az 5G. Nemrég írtak, hogy készítsek teljes hálózati logot nekik, hogy javítsák.
Ha a Telenornak jelzem(nem fogom...) vajon megköszönik az infót és adatokat és továbbítják a gyártó felé vagy elhajtanak?
-
troooper
tag
válasz
Gubu0101 #83284 üzenetére
Már egy 20Mbites tényleges netnek is örültem volna, ha annyit elér legalább. Nem vártam , h az akár 150 maxot eléri, de ez minden várakozásomat alulmúlta.
Amúgy az az érdekes, h amikor elindult, a címemen sem volt az, kértem értesítést, h amikor az lesz, szóljanak. Ez ugyan nem történt meg, de múlt héten ismét csekkoltam és csodák csodájára elérhető lett. Mintha csak az érdeklődésem miatt tették volna azzá. -
Sgt.Szucs
újonc
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha volt már a közelmúltban, de sehol nem találok egyértelmű választ a kérdésemre.
A Telenor MyTV/MyTV Otthon appja elérhető közvetlenül bármelyik Smart TV áruházából? Próbáltam Samsung (2018), illetve LG (2021) TV-re is letölteni, de nem lehetett vagy nem is találtam meg.
Ha nem elérhető egyik TV-re sem, akkor marad a Mi Box, mint megoldás?Köszönöm!
-
troooper
tag
válasz
#72445440 #83279 üzenetére
A jelenlegi 8/2-ről ez visszalépés, nem előre lépés lenne. Dorogon is van már 150-es Telekom és gigás Digi is, de nálam egyik sem elérhető. Ebben bíztam, de hiába. Persze netezni ez is bőven elég, de néha torrentezek is és alig győzöm kivárni, h lejöjjön egy film, a mai 10+ gigás játékokról már nem is beszélve.
Abban egyetértek, h ahol csapnivaló a vezetékes, ott ez megváltás lehet. -
-
-
-
troooper
tag
válasz
Viktor0610 #83275 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a lefedettségi térkép szerint max 22 Mbit/s érhető el a címemen. Így már minden érthető. Csak azt tudnám, h akkor miért dobja fel ilyen alacsony sebességnél, h elérhető a szolgáltatás...
-
-
-
troooper
tag
Megrendeltem ezt az OtthonNet csodát, címemen elérhető (Dorog). Hirdetve ugye akár 150 Mbit/s. Huawei B535 routerrel kértem, gondoltam leváltom a 8/2-es Digi fénysebességű netjét. Router erkélyajtóban elhelyezve, letöltési sebesség mégis max 5,5 Mbit/s. Lehet vhol vmit beállítani, h vmi nagyobb sebességet kicsikarjak belőle, vagy ennyi és vissza a feladónak?
-
Másnak van nete?
Nekem egyáltalán nincs, már újra indítás is meg volt.Szerk: Most meg vissza jött..
-
Gubu0101
veterán
Online rendelt előfizetés mikor aktiválódik?
Tudom,hogy 15 nap vagy 24óra,de be is tartják? -
-
asdf_
veterán
válasz
szabonagyur #83253 üzenetére
Azt hittem beszédesebb. De gondolom, hogy valami vpn/tor-szerű valami, igy nem lehet ip alapján whitelistezni a forgalomszámlálást. Majd megguglizom, thx.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
#72445440 #83258 üzenetére
Ügyfélszolgálaton kértem hogy kapcsolják be rá mert DIGI-n csont nélkül ment
Vissza írtak hogy nem támogatott a telefonom és nem tudják bekapcsolniAnyumnak Redmi Note8T van, az támogatott azon megy simán
párom anyjának Mi 10Lite van azon is megy a VoLTEMarad itt a 2G még 20év múlva is
-
TeeJay
félisten
Rendben lenne ha a Telenor VoLTE támogatása érne is valamit
de amíg a telefonok nagyrésze nem mehet VoLTE-re addig 2G-n telefonálunk
1éves telefonom van DIGI-n egyből ment VoLTE, Telenor pedig sosem fogja bekapcsolni rá mert Global Redmi és nem EU-s
Van a családban 4darab Xiaomi teló, 1db Redmi Note8 Global, 2darab Redmi Note9S Global és egy Mi 10 Lite ami Telenortól lett véve. Kitalálhatod hogy csak az utolsón megy a VoLTE a többi is tudja de arra sosem fogják engedniMegszívtuk
-
tomp
félisten
válasz
TeeJay #83251 üzenetére
Úgy hozták létre igen viszont az 5G-ből van NSA és SA megoldás is!
NSA az olcsóbb és egyszerűbb, az SA a drágább és bonyolultabb.
NSA: Nem önálló azaz 4G alap frekire támaszkodik. Ha leáll a 4G akkor az 5G se fog menni.
SA: Önálló, azaz külön 5G core van mögötte. Ha leáll a 4G az 5G megy tovább! Ha a szolgáltatók beruháznak 5G core-ba akkor lesz VoNR azaz 5G hálózaton fog menni a hanghívás. Most a hanghívás 5G kapcsolat esetén 4G-n megy ezért is VoLTE. Ez teljesen rendben van. -
-
-
bociusz
aktív tag
A MyMusic, HelloChat és egyéb, bizonyos adatforgalom-típusra külön keretet biztosító szolgáltatások előfizetőinek ma kiment egy SMS, amiben figyelmeztetnek az iOS 15 Privát Átjátszó funkció használatának "mellékhatására", vagyis hogy a titkosított adatátvitel miatt a rendes adatcsomagot fogyasztja az eddig külön mért forgalom.
Részletek -
Littoral
aktív tag
Eger (és környéki) emberek nem tapasztalnak gyengébb szolgáltatást mostanában? Az utóbbi időben, 1-2 hónapja (miközben a telefon az asztalomon hever bekapcsolva) sorra
a) jönnek az sms-ek, hogy xy visszahívást szeretne, mert nem ért el,
b) tapasztalom, hogy a net _bármely_ oldal betöltésénél ingadozik, először betölt a fenti haladósáv ~1/5-öd részig, ott elidőz kb fél-egy percet, aztán nagy nehezen betölti az adott oldalt,
c) a különféle alkalmazások értesítései nem érkeznek meg, csak egy-másfél óra múlva.
A Barkóczy-Törvényház sarkánál (a city központjának a központja ez) merül fel a jelenség. Ja, eddig ugyanazzal a telefonnal nem volt.Kérdezem ugyan a többi felhasználót, de nekem ez már nem fér bele, van még egy kis hűség, aztán... A fenti lista a D*****-kártyán nem jelentkezik, tehát van, ahol meg lehet oldani ezeket. A tarifacsomag-dolgokat meg lehetett beszélni az ügyfélszolgálattal, ezekkel a technikai dolgokkal nem bízok ugyanebben.
-
tomp
félisten
válasz
forgat #83244 üzenetére
Mind2 igaz!
A jelenlegi 5G egy 5G NSA azaz nem önálló 5G! Nincs mögötte core hálózat. Vehetjük 4G++ hálózatnak is azaz az 5G frekvencia a 4G frekihez kapcsolja hozzá a telefon. LTE+NR NSA kapcsolat a hivatalos neve. Azaz minden hálózati kommunikáció beleértve a hívást és sms-t az a 4G frekin megy. Az internet viszont 5G frekin. Ezért is van VoLTE. :) -
forgat
tag
a telefon 5g-t ír ki és mellette ott van az Volte ikon??? 5g-n nincs volte! Ilyenkor mizu van? melyik nem igaz a két kijelzésből?
hétvégén tapasztaltam a Camponánál, ma is tapasztaltam Gazdagréten
ui: tudom meg kellett volna néznem mire volt felcsatlakozva, de az már csak később jutott eszembe....
ha hívást indítottam maradt rajta az 5g ikon és a volte ikon is... -
Orgi
addikt
Sziasztok!
Kint voltam 3 napot a Magas-Tátrában Szlovákiában sokadik alkalommal, eddig gond nélkül, most viszont már a határnál nem kaptam sms-t és nem roamingolt másik szolgáltatóra át a telóm. Kézzel o2-t kiválasztva aztán működött, de automatikusra téve állandóan Orange-re akart menni és ott nem ment a mobilhálózat, a net igen, de hívást nem engedett indítani. Más is tapasztalt ilyet? Szombaton és hétfőn is több alkalommal volt ilyen... -
Landsmann
addikt
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Karcub #83231 üzenetére
Írtok adásváételi szerződést. Amúgy is ajánlott. Mindkét félnek jó, mert a vevő tudja igazolni honnan származik a készülék, az eladó meg azt tudja igazolni, hogy nem az ő birtokában van ha valami galádságot követnének el a készülékkel. Én minden telefont adásvételivel adtam el.
-
Karcub
senior tag
Helló! Ha el szeretnék adni egy még előfizetésben lévő telefont, azt hogy tudom megvalósítani? Ha kifizetem a hátralevő törlesztőt attól még tudom leadni garanciálisan ha baja lenne esetleg?
-
ebéd elek
csendes tag
Üdv, nem tudná megmondani valaki hogy a Telenornal mikortól lehetne kapni iphone 13 pro maxot? Múlt héten bementem, de az ügyeletes kiscsaj nem tudta megmondani mikor ki volt állítva egy "teszt" példány. Helyette rám akart tukmalni egy sima 13ast vagy egy prot,de nem tudod semmi kézzel foghatót mondani róla...
-
darvinya
titán
Hogy is van ez az 5G?
Telefon fellépet rá, de net nuku, 11.ker. Újbuda center. -
-
tomp
félisten
OnePlus 9 szériára kijött az Android 12! Kaptunk hivatalos VoLTE-t éééés 5G-t!
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #83201 üzenetére
biztosan nem!
-
iceQ!
addikt
DNS problémák vanna globálisan....ne csodálkozzon senki ha oldalak lassan jönnek be. Egyébként FB a hibás
-
pdr755
aktív tag
válasz
#72445440 #83206 üzenetére
"Vodafonenál is komoly peering gondok vannak, náluk a telefonos ügyfélszolgálat már be is mondja"
Melyik számon? Kíváncsiságból felhívtam a 1270-et ott nem mondta. Gondolom ha V ügyfél lennék akkor bemondana.
A V mobil szolgáltatások topicban pedig a konzervdobozos user szokásos okoskodásai voltak az utolsó X kommentben egy sem utalt a hibára. -
Dißnäëß
nagyúr
-
szkaroly
senior tag
És én még azt hittem MIUI bug!
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610 #83207 üzenetére
Én már van akinek azon írok.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #83201 üzenetére
Nálam a telenor tökéletes, viszont telekom optikán pppoe sincs az egész környéken. Szerintem a Telekom döglődik, és az Magyarországon majdnem mindenkit érint.
-
dkovizoli
addikt
Megfordultak a pólusok, napszél elkapott bennünket és egyébként is jönnek a gyíkemberek. Tegnap éjjel úgyis érdekes dolgokat láttam az égen. Mind meghalunk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest