Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Peak design nagyon jó. A vállpántja is stabil, mert két ponton rögzíti a gépet. Nem lobog összevissza. Mászáshoz is teljesen jó és kényelmes. A capture clip is fasza, de az néha kényelmetlen tud lenni. Kínai utánzatot még véletlenül sem vennék. Ne egy olyan fosra bízd a többszázezres technikát. Egyáltalán nem olyan vészes a peak design ára.
-
JohnyBlue
addikt
-
t72killer
titán
-
-
.mf
veterán
"Kirándulások alkalmával használnám, inkább táj és látványosságokat fotózni.
Nikon AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR
Sigma 24-70/2.8 EX"Kirándulás, tájfotóra a 24-70 f2.8 EX DG? Kiváló választás, a gyenge képszéleivel, alacsony kontrasztjával és brutális flare-jével keresni kell az ennél alkalmatlanabbakat a feladatra.
24-120 f4G VR. Ha nem, akkor a 24-85G VR olcsóbb, de kisebb az átfogása és kicsit gyengébb is.
"A Sigma szerintem lényegesen jobb cucc."
Kár, hogy e vélekedésed a tesztek, beszámolók nem igazolják. Ha jó lenne, nem is lenne ilyen olcsó...
Ez egy régi Sigma, nem keverendő össze a modern Sigmákkal.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Throme
veterán
Szerintem kezdjél el számolni, mert nem csak vázat kell venni. Etetni kell jó obikkal. A használtak se olcsók ezen a szinten.
Valamint a kiegészítők, amikoből nem tudom mi van meg már, de pl egy korábbi kisebb géphez még jó állvány is lehet kevés az FF súlytöbblethez... stb.#46931) anaqer : Lehet csillagfotózás vagy sport fotózás volt a hobbija a tulajnak. Vagy céges felhasználás, ahol boldog boldogtalan kattintgatott vele...
-
Throme
veterán
Ez az exposzám igazából - szvsz - azt mutatja, hogy nagyobb az esélye a zárhibának, mint egy kevesebb expos gép esetében.
Semmi többet. Én se venném.
Ha tönkremegy, akkor tuti valami fontos helyen történik meg, nem pedig otthon a portalanítás közben....
Javíttatás, költségek, macera, bosszúság... stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest