- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
topikk #49628 üzenetére
lófact indult be
de tetü lassú...
nekem a 14-30 jön, de elcsesztem, mert nem az akcióban vettem meg, így meg kb +100. Oké nem, mert nagy tételben vásároltam és alkudoztam, de így is 2millió 870ezer lett a vége. Alku nélkül meg 3.4-3.5 fele lenne.
Timer a D750 esetén sokan panaszkodtak anno, hogy a záridő megfelelő, még is olyan képek készülnek, mint ha berázta volna vki a készüléket. lövésem sincs ez mi, nálam is van D750 és nem volt ilyen gondom, nem is igazán értettemAz biztos, hogy 1/160-at kapásból állítanék mellé 24 megapixelen, de lehet 1/200-at. Nyitva pedig sokkal élesebbnek kell lennie, mint az 50-es, élőképpel lődd meg ugyan azt, ha 50-es az élesebb, akkor baj van az obival. Nagy a gyártási szórás amúgy ebben az ár kategóriában és igen, tudom hogy az a közel 200 ezer sok, de a gyártóknak nem. Szenzorok esetén is ez van, kettő D750-et egymás mellé teszek, egyiknek jobb lesz a dinamikatartománya, mint a másiknak. A 1 számjelű sorozat, mint D5, D6 stb, ahol fullosan nézik és teljesen ugyan olyan szenzor kerül minden vázba.
Viszont örülök, hogy szaros 1 év gari helyett most 3 lesz a változásoknak hála, mert nonszensz volt, hogy elköltesz fél misit és alig van garancia az üvegre.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest