- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy Panasonic Lumix bridge gépet (FZ82) használok és szeretném egy kicsit komolyabb gépre cserélni. Fotózás terén elég sokat fotózok egyházi eseményeket (elsőáldozás, húsvét, éjféli mise, stb.) ezek közül van szabadtéri és templomon belüli esemény is. Ezek mellett családi programok, kirándulások alkalmával szoktam fotózni. Kinéztem egy Nikon D5600-at 18-140 vr kit-el. Nem tudom mennyire lehet ez számomra jó választás? Ami fontos lenne, hogy legyen wifi benne. Vagy esetleg volna valami jobb ajánlat közel hasonló árban (max. 210000. ft-ig)?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest