- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
csacsi77 #35457 üzenetére
Ugyanakkor a nagyobb súlynak van egy igazán hasznos előnye, sokkal stabilabb a kézben, sokkal biztosabban lehet fogni. De nem csak kézben, hanem állványon használva is stabilabb.
A Nikon nagy gépeit is lehet amúgy egy újjal tartani, nagyon jól ki vannak egyensúlyozva (persze a rajta lévő optikától is függ).
De nyilván ízlések és pofonok, én szeretem ha rendesen meg lehet fogni és a markolat az egész tenyeremet kitölti. Pedig nincs nagy kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Vallás
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest