Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Ez sokakat érinthet...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy az Extreme Digital oldalánTamron Nikon 70-300/F4-5.6 SP Di VC USD objektív
addig a 220volt oldalán
Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di SP USD VC (Nikon)
Kiírással hirdetik a 70-300 AF VC obit?
Autófókusz benne van a leírásban az Edigitalnál, csak megerősítés képen kérdezném, hogy tuti ugyan az a két obi? Illetve érvényes az a +4 év, ha beregisztrálom a Tamronnál? És ez a beregisztrálás itt van: innen itt ugye?
Be akartam regisztrálni még nem megvett objektívem, és azt vettem, észre, hogy az oldalon csak az AF nélküli változat van!
Erről fotó itt: [link]
Ahogy beállítottam az oldalt. [link]
Tegyük fel, megveszem az Edigitálnál a Tamron obit, - mint ahogy a fényképezőgépem is ott vettem - beregisztrálom a vásárlástól számított 2 hónap alatt, viszont azt az objektívet választom ki, ami a képeken is szerepel, és teszem azt másfél év múlva meghibásodik. Az Extremebe - vagy a szervizbe eladom - visszaviszem, és megmutatom az igazolást, hogy be volt regisztrálva, viszont ott, joggal mondhatják hogy bocsi, de az igazolás egy olyan objektívre van kiállítva, ami nem AF-es, így nincs már rá garancia. Lehetséges ez?
Válaszaitokat várom, és köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest