Hirdetés

Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz imyourfriend #41690 üzenetére

    Megértjük hogy segíteni akarsz, ez alapvetően jó, de bölcs dolog ha az ember csak olyasmiben osztja az észt amiben saját tapasztalata van, vagy nagyon, nagyon biztos benne.

    Ha ez nem így van, akkor is hozzá lehet szólni, persze, de illik megjelölni hogy amit leír az mindössze a google találatokon/jelen fórumon/más fórumon szerzett mélyebb avagy felületes olvasmányélményein alapszik.

    Sajnos gyakran úgy fogalmazol, hogy magából a fogalmazás módjából úgy tűnhet, mintha nagyon vágnád a témát; holott nem. Ez addig nem gond amíg régi motoros olvassa, ő legfeljebb dühös lesz, és/vagy tovább görget. De ha valaki új itt, még kevésbé hozzáértő, akkor a magabiztosan megfogalmazott téves infókkal tévútra vezetheted, megszívhatja. Ha csak nem sikerül egy fotója, az még oké, de ha nagyobb összeget költ el rosszul (nem olyasmire mint ami neki kell) az olvasott dezinformációk alapján, az azért gáz.

    Persze aki mindent, szűrés, utánanézés, józan ésszel való mélyebb belegondolás nélkül kész ténynek vesz amit az interneten/wikipedia-n/a fórumon olvas, az is hülye, de azért a megnyilatkozók, észosztók felelőssége is, hogy lehetőleg ne írjanak hülyeséget.

    Nincs okunk rossz szándékot feltételezni, de arra kérünk, gondolj bele a fentiekbe, és ezért talán - egyelőre - írj kevesebbet, olvass többet, csak akkor nyilatkoztass ki valamit ha nagyon biztos. Mondjuk leginkább ha saját tapasztalaton alapul.

    Kieg.: plusz ha biztos vagy benne hogy nem értik félre (mivel te is írod, hogy nem megy a magyarázás).

    Szintén Józsi voltam, és elkussoltam.

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Aktív témák