Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
válasz
ArthurMiller #1468 üzenetére
Hajjaj. Én nem hagytam volna ott. Azok a szakemberek nagyon félek, hogy elkezdik barmolni a gépedet. Én eddig úgy tudtam, hogy obit nem, csak vázat tudnak állítani. Az én vázam frontfókuszos, ez valóban csak a közeli témánál és nagyon tág rekesznél (2.8 alatt) lesz látható, de látható. Ezt én nagyon ''egyszerűen'' oldottam meg, kézzel fókuszálok azokkal az obikkal, amikkel a probléma adott. Nagyon fényerős obim, AF-ben csak az 50/1.8, azt pedig kifejezetten jól lehet kézzel fókuszálni. Mivel egyébként is jobban szeretem a kézi fókuszt (AI-S obijaimat nagyon szeretem), kifejezetten nem érdekel a dolog. Inkább, minthogy egy félkelekótya, hányaveti szervizes elkezdje barmolni a vázamat. Igaz, annyit ''segített'' a megoldás megtalálásában egy tesztábra, hogy én tutira tudom, hogy a vázam a ludas, mert minden obim frontfókuszos, még az AI-S obiknál a fókuszvisszajelző pötty is. De ezeket ugye fejből ''szoftverből''
korrigálom. Pedig az én gépem nem szürkeimport, a nikon kft-n keresztül lett vásárolva hivatalosan. Mégse viszem szervízbe.
Furcsa, a fentiek ellenére olyan penge portrékat lehet vele csinálni, hogy csak na.
Van valami tesztábra a neten, pdf-ben, azt kell kinyomtatni. Azt hiszem a keresőben valami D70 focus chart néven találtam meg. Ha nem lesz meg jelezz, és előásom a gépemen valahol, és elküldöm e-mailben.
Aktív témák
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest