- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok !
A konfigomban szereplő monitorom LG 24MP55 olyat csinál,hogy bizonyos időközönként elsötétedik a kép 1 másodpercre,majd kiírja hogy HDMI és minden müködik ugyanúgy tovább. Ez van hogy naponta többször is látom ,de van hogy nem látom 2-3 napig. Ez vajon mitől lehet? (A HDMI kábel,monitor,videókari is zsír új,minden alapon,semmi tuning ) -
Werkly
őstag
Dell 2312 72Hz-n megy valakinek GTX 980-al? Mert nekem a monitor nem tudja (72Hz) üzenetet dob! Nem HDMI a használt csatoló. Kösz!
-
Citellus56
újonc
Sziasztok.
Az alábbi videón látható 3 monitoros kiterjesztést szeretném megoldani. Valaki el tudná magyarázni pontosan, érthetően, hogy miért kell egy display port legalább?? Frankón nem értem a lényegét.
https://www.youtube.com/watch?v=rKOglobS7Y8
Előre is hálásan köszönöm, ha valaki tényleg érthetően elmagyarázza.
-
zserrbo
aktív tag
Adott egy pár hónapos Samsung t24d390ew monitor/tv, aminél akárhogy állítom a fényerőt vagy mást akkor is ad gondolom a tápja egy cicergő hangot szinte folyamatosan (1-2sec marad ki). Halk, de baromi idegesítő. A monitor nem pwm-es, gariztatható ezért a termék? (Emag-on lett véve)
-
bbdzyx
senior tag
Valószínűleg nem 1.4b szabványú a HDMI kimeneti portja vagy a kábel, így azok nem támogatják a 120Hz-et (kicsi felbontásban talán). A legtöbb HDMI-DVI átalakító meg amúgy sem támogatja a dual linket. Inkább használja a mini DisplayPortot és azt alakítsa DVI-ra. Megértem az ismerősöd, én is így jártam, csak nekem sajnos DisplayPort helyett VGA kimenetem van, így meg vagyok lőve.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Acer XB270H monitort, és egy Asus N551JM notebookot. A probléma az lenne, hogy hiába köti rá a laptopot a monitorra, csak és kizárólag 59, vagy 60 HZ sebességgel képes menni, az amúgy 144 hzre képes monitorral... Windows 8.1 a rendszer, és HDMI jön ki a laptopból, amely DVI-re vált a monitorba. Valakinek van ötlete, hogy miért lehet ez? Hogyan lehetne 144 HZ sebességet elérni?
-
Loner
tag
válasz
sz.balazs.95 #15783 üzenetére
3D full Hd tv-n használtam hdmi kábellel.
Akkor majd vissza teszem tv-re és megnézem, köszönöm a segitséget! -
-
Loner
tag
Szép estét!
Lenne egy Fujitsu B22W-5 White TFT - 22" monitorom.
Szeretném rákötni a ps3-at HDMI-DVI megoldással.
Illetve rá is kötöttem de valami felbontás problémája van.
Ez elött a tv-n használtam a ps3-at, lehet arra van beállitva a felbontás és ott kéne vissza állitani?
Köszönöm! -
El Kebir
őstag
a bemenet nevét kell "PC"-re írni. (tuti itt is az idióta samsungos "névszerkesztés" menü lehet), habár a manual erre tényleg nem tér ki, de többször hivatkozik a "PC mode"-ra... de lehet az is elég ha a "Picture → Screen Adjustment" menüben a "Picture Size"-re a "Screen fit"-et kiválasztod, mert ebben a módban a teljes levágásmentes képet jeleníti meg ("displays the full image without any cut-off."), ami PC-s használatnál elengedhetetlen.
ha ezután fekete keretes a kép, akkor már csak a catalystban kell beállítani, hogy a vga kártya is a teljes képet küldje ki. [link]
de ezek már rengetegszer lettek mindenhova leírva, senkinek sem tilos a keresőt használni, hogy ne kelljen n+1-szer leírni. (n>1000)
-
Cetli
tag
válasz
El Kebir #15779 üzenetére
Köszi a gyors választ. " a hdmi-t pc üzemmódba kell kapcsolni abban a tv-ben. (felhasználói kézikönyvben biztos van róla szó) " Itt néztem a kézikönyvet de nem igazán találtam meg azt az opciót! ( megkérdezem majd a régi tulajt max!)
Catalystben tudsz segíteni mit hogy merre ?
-
El Kebir
őstag
az a baj, hogy nem nyúltál a beállításokhoz.
a hdmi-t pc üzemmódba kell kapcsolni abban a tv-ben. (felhasználói kézikönyvben biztos van róla szó)
a catalystban meg be kell állítani a képméretezést FHD felbontásban. (alapból az tv kimenet és "overscan"-os tv-hez van beállítva) -
Cetli
tag
Hali
Van egy Samsung smt24a350 Monitor/Tv de monitorként használom.A gond a kővetkező 1680x1050 felbontással tudom használni annál feljebb nagyon rossz a kép és nem értem hogy miért ??! elvileg bírnia kellene a monitornak is meg a kártyának is.Az ajánlott felbontás 1920 x 1080.Videokártyám Sapphire r9 280x! Hdmi kábelt használok.Egy ilyet
( Beállításokhoz nem nyúltam mert nem tudom mit kellene/kelet volna keresnem!A választ előre is köszönöm!
-
factis
tag
Sziasztok ! Van egy Pacard Bell Viseo 223DX 21.5" monitorom, kijelző be van törve ! Esetleg nem kallódik valakinek otthon egy eladó bele való ?
-
terencehIII
tag
sziasztok, olyan problémám van hogy egy DELL 7240-es notit dokkolón keresztül ráraktam egy monitorra, de sehogy se kerül át a kép. Ha a monitort választom ki kijelző forrásnak akkor is a gépen látszik, más felbontással.
Van erre valami megoldás? -
Mikisys
őstag
válasz
core2trio #15766 üzenetére
Valami be akart mászni a gépembe, nem hagyta, örülök neki.
-
Na szóval, a monitorban ha hardveres a probléma, akkor az állandóan jelen van, nem csak bizonyos esetekben.
Mivel időnként, bizonyos esetekben fordul elő, így valószínűleg szoftveres a gond és csak alapos utánajárással derítheted ki, hogy mi okozhatja.
Először a monitor menüjében kell szétnézni, hogy a beállítások megfelelőek legyenek (felbontás, frissítési frekvencia, egyebek). Majd a Windows/beállítások/megjelenítő beállításait kell megnézni. A frissítés nem mindig oldja meg a jelenséget, tehát azt hagyjuk a legvégére, ha már más nincs.
Beállítások, elsődleges monitor, felbontás, frissítés, szín-módok, képméret, képarány, csatlakoztatás(VGA, DVI, HDMI, stb.)
Ha minden rendben levőnek látszik, akkor más jellegű a gond, lehet bizonyos szoftverek futtatása átír egyes beállításokat és az ütközhet a többivel és máris előjön a jelenség.
Keresni kell az okot és lesz rá megoldás.
Sok sikert!Üdv!
-
pumi1980
tag
Van egy Fujitsu Siemens ScenicView P20-2 monitorom. Mint utólag kiderült nem támogatja a HDCP-t és valószínűleg ezért produkálja az itt leírt hibát, egy HDMI/DVI-D kábellel összekötve. A kábel valószínüleg jó: link.
Van lehetőség arra, hogy a monitor DVI-D bemenetét használni tudjam valamire (HDMI/DVI-D kábel helyett egy DVI-D/DVI-D kábellal) vagy a HDCP támogatás hiánya miatt csak az analóg VGA bemenet használható?
A videókártyán van: HDMI, DP és DVI csatlakozó.
-
sziking00
csendes tag
Üdv
Olyan problémám lenne, hogy ment a monitor és egyszer csak eltünt a kép , a led sárgáról kékre váltott, és elsötétült, ki be kapcsolásnál 1 mp re beugrik a kép , utána újra elsötétül....
ASUS VW 198 S - a tipusa
Előre is köszönöm a segítséget -
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, egy furcsa pixelhiba-jelenséggel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, mert máshol nem találkoztam ilyennel. Samsung S24D300H típus, refurbished vettem Hardveraprón (kijelzőcserés volt).
Vásárlás előtt leteszteltem, tökéletes volt, ám játékok és filmezés közben, tehát "megerőltetőbb" tevékenységekkor kijön egy piros pixelhiba rajta fekete háttérnél. Utána, Windows-ra visszaváltáskor vagy a monitor kikapcsolásakor a hiba ismételten eltűnik. Az eladónak jeleztem, azt ígérte 2-3 hét múlva érkezik hasonló típusa, akkor kicserélné, de kicsit sok utazással járna, és ha megoldható magam kezdenék vele valamit. Szokásos masszírozós módszer/pixeljavítós videók nem igazán váltak be.
Mi lehet ennek az oka, hogy nem állandó a hibajelenség? Van rá remény, hogy idővel magától eltűnik (néha úgy érzékelem, mintha mostanában később jönne elő, nem egyből)? Köszönök bármilyen választ előre is.
-
core2trio
tag
válasz
Mikisys #15765 üzenetére
.....Középen videó letöltése piros gomb...
(Chrome vagy Firefox ajánlott)
A videókon látható a lényeg, meg a leírásban is benne van, hogy bizonyos esetekben jön csak elő, máskor nem. Tehát mintha valami szoftveres gixer is előhozná a monitorból a hardveres hibát, hátha valaki tudja mi okozhatja.
Másik kábellel is lett próbálva ugyanaz -
Mikisys
őstag
válasz
core2trio #15757 üzenetére
Te vírust küldesz ezeken a linkeken keresztül?
Ha nem, akkor miért nem nyílik azonnal, illetve a videot miért nem látni?
Esetleg csak én nem látom, met közben már a gépem blokkol?
(Egyébként valami zavarja a készüléket, lehet kábelhiba, vagy csatlakoztatási hiba, esetleg a konnektorban valamelyiket fordítva kell bedugni.)Üdv!
-
core2trio
tag
Erre vki?
-
Crendless
csendes tag
Megnyugtató
-
jel1
aktív tag
Van egy benq G2420HDBL monitorom. most már 5 éves. és korábban is csinált ilyet, de mostanában egyre gyakrabban rájön.. szétesik a kép:
Most legutóbb bekapcs után egy 5-10 percig volt ilyen. vagyis előbb mégrosszabb volt, mert itt már csak a sorok vannak szétcsúszva. ilyen nagyon durva milyet tud mutatni.. szétesik teljesen. majd olyan képet is csinálok.
mi baja van? javítható?
-
Crendless
csendes tag
Üdv,
Segítséget szeretnék kérni: egy HD 7870-em van, és a képen látható és ehhez hasonló dolgokat produkál a gép. A videokártyára gyanakodtam, de egyik ismerősöm azt mondta hogy mivel print screen-el rögzíteni tudtam, ez egyértelműen driver hiba. Szerintetek?
Előre is köszönettel:
GáborL:/dl/upc/2015-02/05/511629_aqaj8xcrbfda1z1z_ez_mi_a_fasz.jpg]
-
core2trio
tag
Hi all!
Az alábbi jelenségek vajon milyen gixerre utalhatnak?
Nem mindig csak egyes esetekben jönnek elő a hibák...- Vízszíntes csíkok bizonyos esetekben (pl. egyes képek weboldalakon, de képnézegetőkben is előfordul)
A csíkokat ránézésre a monitor produkálja de a programok indukálják. Kb fél perc után a kép is elsötétül egy pillanatra ha úgy hagyom az adott ablakot "csíkozódni". De csak bizonyos esetekben, képek vagy tartalmak okozzák a többinél meg semmi..
videó1
videó2- Programablak-mozgatáskor előfordul, hogy elmegy a kép pár pillanatra (többféle program esetén is előjön) :
videó3Samsung SyncMaster 215TW (kb 2006-os), Win7 64bit, Nvidia gtx460.
Minden driver fennvan, és működik is minden szépen ahogy kell, de előjöttek ezek a hibák azután, hogy egy ideje csak akkor ad képet a monitor a natív felbontásban, hogy a DVI kábelt újracsatlakoztatom, illetve ez is van, hogy csak másodjára teszi a max felbontásban, mivel először csak pl 1024x768 majd mégegyszer csatlakoztatva már a max 1680x1050-en. Illetve bekapcsoláskor, vagy alvó módba lépés után feléledéskor a kép pár másodpercig villódzik majd helyreáll. Ettől eltekintve stabilan müxik.Ha valaki tudja, hogy mi lenne erre a gyógyír, esetleg monitorszerelő és meg tudja műteni az jelentkezzen
-
zuhi_
senior tag
válasz
kriszpontaz #15752 üzenetére
Valami jó kis szerelőhöz elvihetnéd akkor, hogy kiméregesse rajta a dolgokat.
-
kriszpontaz
veterán
Azt kb. egy hét múlva tudok, de semmi égésnyomot sem púpos kondit nem láttam, igaz rámérni nem mértem rá. Viszont a táp valószínű nem bibis, ha normálisan képes működni egy huzamban kb. fél órán át... vagy tévedek? A táp típusa totál ugyanaz mint a netről koppintott képeken.
-
zuhi_
senior tag
válasz
kriszpontaz #15750 üzenetére
Saját képeket nem tudnál feltenni a tápjáról?
-
kriszpontaz
veterán
ERRE valaki?
-
zuhi_
senior tag
válasz
chrisnagy13 #15741 üzenetére
Mindenképp megér egy gari próbát.
-
atti1848
senior tag
LG 192WS monitorom nem kapcsol be. A számítógép elindul, mert távolról is rá tudok lépni, de a monitor ledje csak villog és semmi más. Akkor villan fel az LG logoja, mikor kihúzom a falból a tápkábelt, de ez is csak egy piillanatra. Még a kikapcsoló gombra sem reagál.
Mi lehet a baja? Biztos nem a VGA, mert a laptopomhoz is kipróbáltam és azzal sem megy, kábel csere is volt.
Szerk: Már ezelőtt is csinált olyat, hogy nem kapcsolt be, de később,pár újraindítás után működött, de most egyáltalán.
-
Tikakukac
titán
Brutál riszpekt a Dellnek, az U2711-em oldalt bedobott egy kis barna foltot egy csíkocskával, nem vészes de látható. 2 napon belül itt a csere. És még csak nem is cégen belül intézkedtem hanem mint kusztomer simán bejelentővel.
Lehet mégsem veszem meg azt a kinézett EIZO-t
-
Crendless
csendes tag
Ilyen nincs.
Átmentem haveromhoz, 5-6 órán át használtuk a gépet amikor nála is hasonló hibák jelentek meg.
Persze nem ugyanaz volt a gond: konkrétan 3 alkalommal egy kis piros vízszintes ledcsík jelent meg a képernyőn (más-más helyeken) egy pillanatra. Samsung monitorról van szó (pontos nevét nem tudom) 5 éves garija van rá, pár hónapos. Mellette egy 2 éves HD6870 pörög a gépében, már nincs rá gari.
Hasonló lehet a gond mint az én esetemben?
Köszönettel: Gábor -
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #15736 üzenetére
Azt elfelejtettem hogy a monitor egy ASUS 9600GT-ről van hajtva DVI-VGA átalakítón keresztül. (2 átalakítóval mindkettő DVI porton ezt csinálja).
-
kriszpontaz
veterán
Srácok egy kis infó kellene nekem, hátha valaki jártas az ügyben mi lehet a probléma egy adott monitorral.
Van nálam egy 19"-os Samsung SyncMaster 192V LCD monitor.
A hiba a következő:Hideg indítással (értsd, legalább 1 órát kikapcsolva volt a monitor) kb. 30 percig semmi gondja nincs, működik normálisan, felbontás, frekvencia váltás hibamentesen megy (1280x1024 60Hz, 75 Hz, stb.), a rendszer látja a monitort mint PnP eszközt, a frissítési frekvenciákat szépen ki tudja olvasni a rendszer.
Fél óra után, mondjuk játék indításakor a képe villan egyet, majd függőleges színes csíkok jelennek meg a képernyőn a normális kép helyett, random mintában, és szivárványszínben hullámzik itt-ott.
Ha a monitort kikapcsolom, majd vissza, kb. 3-4 próbálkozás után a kép visszaáll és normálisan látszik minden, viszont a játékból kilépéskor az asztalra, újra hibás a kép.
Újra ki-bekapcs, és rendben működik, vagy csak kihúzod a VGA kábelt a videokártyából és visszadugod párszor, és megint működik.Viszont innentől kezdve (ahogy a probléma előjön, a PnP monitor helyen nem PnP eszköz látszik, és a létező összes frissítési frekvenciát hozza a beállítás menü (tehát nem ismeri fel rendesen a monitort a gép).
Az auto kalibrálásra nyomva meg hajlamos lefagyni a monitor, csak a tápkábel kihúzása segít, mert onnantól ki sem lehet kapcsolni.Sajnos a monitor képéről nem csináltam fényképet, mert reflexből szétbontottam, de majd valamikor pótolom.
Először VGA-ra gyanakodtam, de annak semmi baja, teszteltem másik monitorral.
Esetleg tudna segíteni valaki hogy mégis mi lehet a baja?
A tápról és a scaler boardról pár kép (nem a saját monitoré, de ugyanez a panel van benne):
[link]
Saját képek:
[link]
Köszi az infókat előre is! -
imroid
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy van nekem egy LG W2261VP típusú monitorom nem egy mai darab. Utóbbi 1 évben elkezdte magától váltogatni a menüt állítgatni a képet és a kép arányt, színeket minden kis hülyeségbe magától belépked és állítgatja vagy éppenséggel a menüt dobálja fel folyamatosan és ugrál a menüpontok között. Nem e tudnátok rá valami megoldást megszüntetni ezt az agybajt?
(új monitor vásárláson kívül
)
Válaszokat előre is köszi! -
Crendless
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, nagyon el vagyok keseredve.
Vettem egy LG 22MP55HQ-P típusú monitort újonnan, ill. használtan egy videokártyát (HD 7870) megbízható ismerőstől (1 éves, garancia is 1 év volt így már nincs rá).
Már egy hete megvan a cucc, teszteltem komolyabb alkalmazásokkal, nem volt gond.
Azonban fél órája játszottam a League of Legends-el, ami alatt egy pillanatra bevillant egy teljes képernyőt betöltő fehér kör a pillanat törtrészéig, ez 1 óra alatt 2-szer is megtörtént. Egyszer pedig színes vízszintes csíkok jelentek meg ugyancsak egy pillanatig.
Nem tudom mi okozhatja a problémát a két cucc közül. Tápegységre nem gyanakodnék (mármint hogy nem látja el megfelelően a videokártyát) (FSP raider 550W 80+).Még egy érdekesség: megfigyeltem hogyha újraindítom a gépem, akkor a monitor utána nem kap jelet, le kell állítanom a gépet és manuálisan újra kell indítanom.
-
-
ordogi
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #15729 üzenetére
Ez egy viszonylag fontos gép. Könyvelés és bérszámfejtés is megy rajta. Hétfőn számfejteni kéne vele...
-
-
ordogi
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #15726 üzenetére
a baj az, hogy semmilyen install/deinstall nem akar elindulni safe módban. Próbáltam leszedni a video drivert, de a rendszer válasza, hogy safe módban ezt nem lehet, indítsam normál módban a deinstall-t...
-
-
ordogi
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Adott egy 21:9-es monitort. LG 25UM55 a becsületes neve. Van egy Lenovo Edge92-es számítógép, amelyben van egy ATI Radeon HD7450-es videokártya. DPI-n vannak összekötve, tekintettel arra, hogy a kártyán nincs HDMI.A rendszer azóta csak safe módban, korlátozottan működik. Ha normál indítást választok, akkor nagy fekete képernyő a válasz. Érdekes módon az egérkurzor látható ekkor is és mozgatni is tudom a nagy fekete semmiben.
Előre is köszönöm, ha valaki tovább tudja lökni a problémát.
Üdv -
Dronte
aktív tag
Halihó!
Van egy Dell monitorom (asszem ilyen, vagy ehhez nagyon hasonló). Az lenne a problémám, hogy egyik nap nem akart bekapcsolni, konkrétan a zöld led világít (kb 15mp-enként narancssárgára átvált pár másodpercre), és nem ad képet. Tápkábel csere, kábelmozgatás stb megvolt, videokártya hiba kizárva, másik gépen is néztem.
Egy dolgot nem tudtam még kipróbálni, konkrétan a VGA kábel cseréjét, de erre még ma délután sort kerítek, de valószínűleg ez is kizárható.
Mi lehet a probléma? Megadhatta magát véglegesen vajon?
Köszi előre is!
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 5 éves Dell U221H monitorom. Olyan csinál mostanában, hogy a képernyő felső része elkezd vibrálni, és "zizeg" valami a házon belül is. Továbbá filmeknél, ha sötétben játszódó jelenet van, elsötétedik, leveszi a fényerőt. A jelenségeket nem állandó jelleggel csinálja.
Ha a DVI kábel kihúzom és bekapcsolom, megjelenik a Dell logó már akkor elkezdi. Mi lehet a gondja?
Érdemes javíttatni? Előre is kösz. -
zuhi_
senior tag
Az attól függ mennyiért érdeklődsz rá, amikor hibátlant ki lehet fogni már 12-15E Ft környékén foltok és porszemek nélkül.
Amúgy a mélyebben fekvő fekete foltok tapasztalataim szerint kosz/por szemcsék. Ahhoz elég jól szét kell szedni a kijelzőt, hogy ki lehessen takarítani és vagy sikerül, vagy még több lesz benne.
-
Érdeklődök egy [link] monitor iránt.
Nem tudom mik vannak a képernyőjén, de nem mind pixelhiba vagy egy sem, mert különböző mélységben láthatóak. Egyébként nem kevés van belőlük és viszonylag elkülönültek egymástól.
Lehet ez belső por? Szerelő (könnyen) kijavítja még akkor is ha különböző mélységekben látom ezeket a porszemcséket? (esetleg pixelhibákat...)
-
ritteR*
újonc
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi kérdésben.
Új PC-t raktam össze GTX 760 videó karival.
Ezen a kártyán csak HDMI és DVI csatlakozó van, sima VGA csati nincs.
A monitort amit szintén most vettem egy Asus VN248H IPS monitor.
Jelenleg egy hagyományos VGA kábellel van össze kötve aminek a végén VGA-DVI átalakító van és így van rácsatlakoztatva a videokártyára.
1920x1080 és 60 HZ -en működik most a monitor.
Azt vettem észre, hogy játék közben, vagy netezés közben, ha sötétebb a háttér kicsit vibrál a kép.
Halványan viszont folyamatosan látszódik és gondolom sötétebb képen ez jobban észrevehető.
A VGA kábel a végén DVI-ra átalakítóval okozhat ilyen problémát?
Vegyek hozzá HDMI kábelt?
Videó kártya probléma is lehet esetleg?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Nem tudtok egy megbízható monitorszerelot Budapesten?
-
Stevan87
tag
Sziasztok,
Kellene Nekem egy nagyon nagy segítség...
Ha felteszek egy játékot, pl hét elején a (Call of Duty 2) multiplayer miatt,elindítottam,persze kis felbontásban hozta be (bár nem mintha köze lenne szerintem), és kilépve a szövegek ,ikonok,és minden ,nem olyan tűéles,mint amilyen volt... pixelesek.Mivel nem jöttem rá... csináltam egy rendszervisszaállítást.
Helyreállt így.Most megint feltettem egy játékot,az se a monitor méretében indult el ,tehát 1920*1080-ba.. hanem kisebbe.
Kilépve a játékból,ismét pixelesek lettek a betűk,ikonok,minden.Mit állíthatnak el ezek,ami nem áll magától vissza?
Van valakinek tippje erre? -
zuhi_
senior tag
válasz
Samsung SPS #15711 üzenetére
Kábelcsere nem segít, ha a kijelző adta meg magát...
-
Samsung SPS
tag
válasz
mefistofeles #15686 üzenetére
Szia! Mielőtt felkeresnéd a szervizt, próbáld meg egy másik kábellel, hátha csak ennyi a gond.
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Lesz egy Samsung 2233RZ típusú 120hz-es monitorom, amin a 120Hz miatt egy dual-link DVI bemeneti csatlakozó van. A laptopomon viszont csak D-SUB, ill. HDMI kimenet. Elviekben ezek a csatlakozók is támogatják kis felbontásban a 120 Hz-es képfrissítést, én is így használnám. (1.4-es HDMI talán mintha tudna 120 Hz-et is, de ebben nem vagyok biztos!?)
Milyen kábelt, vagy kábel+átalakító párost kéne beszereznem, hogy működjön a rendszer 120 Hz-en? -
zuhi_
senior tag
válasz
szabolcs77 #15705 üzenetére
Ha van még rá garancia, akkor vidd vissza szerintem és kicserélik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged