- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mikisys #23253 üzenetére
Szia!
A fényviszonyok változtatásán már túl vagyok, a frissítéssel kapcsolatban amit írtál, azzal meg nem értek egyet. Én már 60 és a 75Hz között is láttam a különbséget.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
-
Win-T
senior tag
válasz Mikisys #21276 üzenetére
Mindegy már, megoldottam... bár ebben is van egy kis furcsaság.
Találtam itthon véletlen egy DVI-HDMI adaptert (nem is tudtam, hogy van ilyenem csak pakoltam a szekrényt). Nosza kölcsönvettem a melóból egy HDMI kábelt próbára mielőtt vásárolok, összedugom, működik, király. Elszaladok a boltba veszek egy koppra ugyanolyan kábelt, összedugom, nincs kép... a monitort érzékeli, át is tudom rakni az ablakot a kiterjesztett asztalon rá, de képet nem ad.
Rohadj meg akkor mondom, az új kábelt beviszem a melóba a működőt meg megtartom. -
Win-T
senior tag
válasz Mikisys #21270 üzenetére
Nem rovom én fel egyiknek sem, csak próbálok informálódni. Feltételeztem ha már létezik és árulnak olyan kábelt amelyiknek egyik végén DVI lóg a másikon display port akkor az azért van mert működik is a dolog. Nyilván ha lenne egyforma csatlakozó mindkét oldalon akkor azzal próbálkoznék.
De egyébként akkor mire jó amit vettem ha nem erre? Ezt rendeltem konkrétan: [link] -
RockFonok
tag
válasz Mikisys #21254 üzenetére
Ha villámcsapás van akkor is megvéd a kikapcsolt elosztó és a szünetmentes tápegység?
Vagy akkor inkább húzzuk ki a konnektorból?Ha ki kapcsolom a szünetmentest akkor is hallom búgni, nem baj?
https://www.emag.hu/cyberpower-600va-szunetmentes-tapegyseg-360-w-bu600e/pd/DS6BFMBBM/Köszönöm!
Kellemes Húsvéti ünnepet kívánok! -
RockFonok
tag
-
RockFonok
tag
válasz Mikisys #21246 üzenetére
Tévét, Videómagnót, Hifit, DVD lejátszót, Házimozit, is be dugtam az áramelosztóba. Akkor mindennap kapcsoljam le az elosztót?
A PC-t, a Monitort, Routert a szünetmentes tápegységbe dugtam be, akkor ezt is kapcsoljam ki mindennap?
Mennyivel lesznek így tartósabbak a cuccaim?
-
martin66
senior tag
válasz Mikisys #21159 üzenetére
Értem. Köszi a választ.
Csak azt nem értem, hogy, ha van olyan opció a win-ben, ami pont, hogy a hdr-re való (Windows HD) ez bekapcsolása után szépen a monitor menübe meg is jelenik, hogy minden tartalom SDR helyett HDR-be jelenik meg, de ez azt jelenti, hogy mivel szinte minden sdr tartalomban van (windows, appok stb.) olyan elcseszett színt, fakóságot és ocsmányságot kapok, ami hogy is mondjam jobb lenne, ha nem is lenne akkor ilyen opció, hisz így csak akkor tudom kiélvezni a hdr-t ha a film hdr a monitor hdr és a win is hdr-ben van, na ekkor csodás a film full screenen, de minden más az okádék és élvezhetetlen kategória. Így nem látom túl sok értelmét a hdr aktív használatának
Tényleg ennyire nincs haszna jelenleg winen a hdr-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz Mikisys #21147 üzenetére
Értékelem, hogy válaszoltál, de az okoskodáson kívül mással nem szolgáltál.
A dokkoló a laptoppal USB-C-n csatlakozik, ezt, ha akarom sem tudom megváltoztatni. A dokkolón miniDP, HDMI és VGA port található, míg a monitoron DP, HDMI és VGA.
Az elméleted szerint a VGA ill. HDMI lenne az optimális megoldás, de előbbivel nem fogom használni, míg utóbbival próbálom jelenleg is.
És akkor a kérdés újra, mert nem kaptam rá választ: szerinted hogyan próbáljam még ki?Valamint javaslom leszállni a magas lóról, úgy még segítségnek is tűnne néhány gondolat.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz Mikisys #21143 üzenetére
Ezt fejtsd már ki légyszi, mert nem értem!
A Te ötleted alapján USB-C-n kellene a monitort a dokkolóhoz csatlakoztatni, hiszen a laptop is így kapcsolódik a dokkolóhoz. Viszont a monitoron nincs USB-C bement, ahogy a dokkolón sincs USB-C-től éltérő bemenet.
Viszont ami fontosabb, direktbe HDMI - HDMI kábelen összekötve a monitort a laptoppal (dokkoló nélkül), ugyanúgy jelentkezik a hiba.
Akkor most mit próbáljak még ki?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
hypno skate
senior tag
válasz Mikisys #21125 üzenetére
Szerintem ha különböző eszközökön ugyanabba a problémába futsz bele, az azt is jelentheti, hogy következetesen ugyanazt a hibás beállítást használod valahol.
Az analóg összeköttetés pedig sok esetben fizikailag is lehetetlen, mert a modern videokártyákat már nem is szerelik fel ilyen kimenettel.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
HoppáStúdió
csendes tag
válasz Mikisys #21102 üzenetére
Köszönöm. A monitor tudja ezt a felbontást a GTX 570-es szintén működik ezen a beállításon.
Régebben üzemelt is normálisan ez a monitor, ezért kaptam meg mert ez a hibája, most értem rá foglalkozni vele de úgy látszik ez akkor nem beállítás probléma lehet. Nem láttam még máshol (a neten) ilyen hibát.
Max felbontáson a kép "elcsúszik" jobbra 5 cm-ert és nem lehet menüből állítani. (Fel-Le működik)[ Szerkesztve ]
-
-
5150
aktív tag
válasz Mikisys #20983 üzenetére
Nem kell "bocsánatot kérni" ne viccelj már...Amiket irtál a dugó forgatásról nekem eleve teljesen új volt. Ahogyan (val'szeg fura, de) pl. azt sem vágom van e értelmezhető különbség (azon kivül, hogy modernebb/újabb megoldások) ha d-sub helyett, dvi, displayport, vagy hdmi kábellel kötöm gépre. Ezekből mondjuk "csak" az első 3 található a monitoron. Én eleve azt feltételeztem, hogy a gyártó hivatalos oldaláról letöltött legfrissebb vezérlő installere természetes, hogy feltelepiti magát a vezérlőt (alapból is, de hogy admin rightsal sem, ezt nem gondoltam volna) Utána újrainditottam (bár azt sem kérte, de ki tudja a mai világban) és mint aki jól végezte dolgát, hátradőltem és: tökugyanaz a vizszintes zaj szerűség. Hát a kutya nem gondolta volna, hogy egy HP elite monitorhoz a HP olyan installert ir, ami fel sem pakolja a nevében (is) szereplő hivatalos drivert és kézzel kell buherálni, hogy rendeltetés szerűen üzemeljen a továbbiakban... Hál'istennek most már tökéletes Mindenesetre a javaslatokat, észrevételeket köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
5150
aktív tag
válasz Mikisys #20981 üzenetére
"Megoldottad a videó szerint, nem?" Nem. Ha olyan egyszerű lett volna, mint amit a videóban mutogattak, miért linkeltem volna utána ide? Nekem nem oldotta meg és ahogy a videó alatti hozzászólásokat látom, az emberek cirka felének sem.
Viszont végül rájöttem, hogy drágalátos HP iszonyúan jól megirt installere, még admin jogokkal, unblockolva sem telepitette föl magát a drivert, csak az ICM profilt, mert "nevet" tüntetett fel a desktop beállitásoknál. Pedig friss az oprendszer, szinte még szűz, összes update telepitve. Manuálisan eszközkezelőből feltelepitettem, azóta tökéletes.
(#20980) Spec Kipróbáltam 2 másik monitorral, egyikkel sem csinálta.
[ Szerkesztve ]
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
wolf033
senior tag
válasz Mikisys #20898 üzenetére
Köszi mindenkinek de azért nem volt ilyen nagy a baj.
Lehet rosszul tettem fel a kérdést.
Csak annyi volt a baj, hogy amikor a gépet indítottam a monitor nem indult hanem külön be kellett kapcsolni.Megoldás:
Az Automatic Stanby gyárilag 4 órára volt állítva, azt kioffoltam és már indul is a monitor gépindításnál. -
mezis
félisten
válasz Mikisys #20899 üzenetére
A kivitelezésnél nyilván be kell tartani a 300V-al kapcsolatos szabályokat.
Mi a probléma pl egy ilyen relé alkalmazásánál ?(Én a TV USB-jéről, 3Vos relével kapcsolgatok hangerősítőt, évek óta.
Készen is kaphatók ilyen modulok, akár optocsatolóval választva el a kapcsoló és kapcsolt áramkört.)mezis
-
rekop
senior tag
válasz Mikisys #20866 üzenetére
& mezis:
Köszönöm a tippeket, úgy néz ki megoldódott a dolog. Valószínű annyira elállítgattam mindent, azért nem sikerült eddig. Most volt egy kis időm, csináltam egy factory default beállítást, újból nekiálltam. Kerestem több tesztképet a kontraszthoz, és végül sikerült úgy beállítani hogy nincs ghosting, és az rgb-t sem kellett lejjebb vennem. -
Wintercoolqt
újonc
válasz Mikisys #20447 üzenetére
Van helye szellőzni bőven, még csak nem is sarokba van beállítva. Bár attól függ, mi számít elég helynek.
Amennyiben ez a melegedős dolog lesz a probléma (időközben garanciában elindult vissza a szervízbe, az ilyenkor megszokott “15 munkanapom belül értesítjük” módon), mekkora az esélye, hogy javítható, illetve a későbbiekben hogyan kerülhető el ez a probléma?Az monitor elődje egy régi, 4:3-as SyncMaster volt, ~10-12 év alatt nem volt vele ilyen gond. A jelenleg problémás készülék úgy nagyjából 80-90 centire van a faltól, és a szobában sem feltétlenül van több 25-26 foknál egy húzósabb napos délutánon.
Előfordulhat, hogy csak ez az egy monitor volt allergiás a dologra, esetleg a széria érzékeny, vagy a LED-es cuccoknál erre már gyakrabban lehet számítani?
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
válasz Mikisys #20381 üzenetére
Szia!
Windowsban a 60hz full hd vga kábel esetén megvolt automatikusan. Ezután próbáltam a hdmi csatlakozást, és az említett hiba jelentkezett. Ezek szerint próbálkozzak másik kábellel? Milyennel? (a jelenlegi sem volt tartozék) Mi van ha azzal is megmarad a probléma?
[ Szerkesztve ]
Pap leszek az kurvaisten!
-
laceszgamer
addikt
válasz Mikisys #20302 üzenetére
Az érdekes, hogy most kapcsoltam be a gépet, és most eltűntek, szóval gondolom nem azonnal jelennek meg. De akkor majd meg kéne nézetnem, bár ilyen esetben jobb volna ha folyamatosan fennállna, így odaviszem szerelőnek, max elmondani tudom csak
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dzsana
senior tag
válasz Mikisys #19961 üzenetére
3 éve működik a rendszer, és mint ahogy írtam is, idáig full HD-n ment a monitor, s a kislányom ült előtte, s akkor történt valami. Az, hogy a monitor full HD-s, s 1980x1024-en élvezetes csak a képe, nem gondolnám, hogy azt jelentené, hogy padló gázon járatom. Ha meg nem ezen a felbontáson van, élvezhetetlen a képe.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Kernel
nagyúr
válasz Mikisys #19902 üzenetére
Nekem eszembe sem jutna a TV-készüléken a számítógép programjait nézni, vagy internetezni, vagy egyéb.
A kétféle technika, kétféle dologra való és éppen ezért nehezen hozhatók össze.Nekem pár éve egy 40 collos TV van beállítva monitorként. Pedig akad a lomtárban kisebb TV vagy monitor is, de ez vált be a legjobban. (Nem a dicsekvés helye, de mivel ezeket javítom, szaporodnak idővel.)
De amikor a próba kedvéért 32 collos Samsung, LG vagy Sharp TV volt feltéve, azt is rendesen tudtam használni. Talán az LG kijelzője volt lassabb a kelleténél, ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Mikisys #19934 üzenetére
Attól még a kérdés lényegi része megválaszolható: [link] [link]
Mások hozzáértési szintjét így fórumon keresztül nem tudhatod, félszavakból lehet néha következtetni.
Ha én például nem látok nagyon laikus, árulkodó elszólást, akkor nem becsülhetem le kapásból, hogy nem ért hozzá.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
hzsolee
őstag
válasz Mikisys #19934 üzenetére
Nos ez nem agysebészet. A te hozzáállásoddal ez a topik akkor egy hsz-ből állna: vidd el szervizbe. Amúgy nem azt kértem, hogy távolról csinálja meg valaki, csak annyit, hogy az a nyomorék fényerő vezeték milyen feszt igényel. A választ amúgy egy másik topikban megkaptam, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
pibácsi
senior tag
válasz Mikisys #19914 üzenetére
Szia Mikisys!
Köszi a választ. Nem tudom nyilván, mennyit volt használva, mert én használtan vettem. Viszont kibontva, belülről nemigen látszik túlhajszoltnak. Ettől függetlenűl még lehet.
Hát a túlfűtést nemigen próbálom meg. Azon gondolkodom, hogy a SyncMaster 793MB-nél, ahol lehet léptetni a módozatokat (word, net, játék, film) és ezzel együtt a kép is markánsabb, erősebb lesz, azt hogyan csinálják. Ott valamilyen jelerősítést alkalmazhatnak. Azért gondoltam egy külső erősítőre a PC és a monitor közé.
Köszi mégegyszer a választ. Ezek szerint kell egy "MB"-st keresnem, ez a mostani "S".Üdv. Pibácsi
[ Szerkesztve ]
-
Baky1987
tag
válasz Mikisys #19903 üzenetére
Szia!
Hétvégén volt kis időm olvasgatni, így felkerestem pár angol fórumot, ott többször is előfordult az általam jelzett jelenség.
(Elvileg) Windows hiba, hogy a Displayportra kötött monitor (ha van mellette, ha nincs másik kijelző), annak kikapcsolása után leválasztódik a számítógépről. És mivel van 2. kijelző oda megy át a kép, az elsődleges (monitor) leválasztódása után, mivel akkor már csak azt az 1 kijelzőt látja a gép.
Volt egy-két hozzászólás, amivel ELVILEG meglehet oldani, de sokan reagáltak azokra, hogy nem működik (és tényleg nem, mert én is kipróbáltam).
Az előző monitorom DVI-vel volt hozzákötve a géphez, azzal nem volt ilyen bajom, de mivel az új monitornak nincs ilyen csatlakozója (tehát maradok ennél, mert TV n csak HDMI van, meg arra is van szükségem a 4k miatt) egyelőre ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.
A kalibrálást (színprofil beállítása) természetesen a bolt által leírtak alapján csináltam, csak ott egy kijelzőre volt példa és megzavar(t), hogy a listában nem 1 vagy 2 lehetőség van, hanem amiket írtam. De ez a kisebb issue, ezt tudom a bolttal egyeztetni.
A fentire tovább kutatok, talán van megoldás, és meg is találom.
-
bfdelta1
csendes tag
válasz Mikisys #19896 üzenetére
Az a gond, hogy az összes játék közben előjön, se filmnél, se más program használatánál nem. Csak HDMI t használok, ezért nem értem, hogy mi lehet ez, így a monitorra gyanakszom :/ Viszont elképzelhető, hogy valami Windows os beállítás áll a háttérben, de nem tudom mi lehet ez
"Vagyok ami vagyok, mert kell egy ilyen is!"
-
Zoli133
addikt
válasz Mikisys #19765 üzenetére
Próbáltam, de úgy is ugyanúgy rengeteg idő amíg elkapja a fonalat. Viszem héten ismerőshöz aki anno a tápkondikat cserélte benne ránéz hátha menthető és lélekben felkészülök a cserére azt hiszem. (Lehet így is úgy is veszek valamit, 2 monitor nem hátrány ha home officet tolok)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
kisfer
aktív tag
válasz Mikisys #19663 üzenetére
Nincsen.
Működik egyébként, játék közben és film közben még sose jött elő eddig ,csak olyankor mikor internetezek.
a bekapcsolást jelző led is ugyanúgy világit.Köszi h írtál.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
-
Aslan
aktív tag
válasz Mikisys #19454 üzenetére
Nem használok sem adaptert sem átalakítót. Közvetlen (dual DVI) kábeles kapcsolat van a GTX 1070 és a monitor között.
A VGA-n van 3db DisplayPort, 1db HDMI és 1db DVI csatlakozó... a monitoron van HDMI, DVI és DisplayPort csatlakozó... szóval minden stimmel... elméletileg.
Próbálkozzak inkább DisplayPort kábellel?
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Ultra - azé me jóóó!
-
-
ncsandor
csendes tag
válasz Mikisys #18808 üzenetére
Köszi!
Amúgy adtak még tippet, hogy hangfal lehet a ludas, azt eltávolítottam, azóta még semmi, de lehet hogy más az oka, pl mintha telepítésnél csinálja, de akkor se mindig, gondoltam, hogy felbontás állításnál, de akkor sem. Szóval nem értem, most két napja jó, igaz nem nyüstöltem annyit, pár órákat csak.
-
puhakex
tag
válasz Mikisys #18739 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget!
Így, hogy kattan egyet a relé és aztán mikor nem sikerül bekapcsolni, újra kattan egyet relé, így még mindig lehetséges, hogy a relével van baj.
Egyébként ha bekapcsol a tv, akkor a kép és a hang is teljesen jól működik.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ez az ESR mérő, gyakorlatilag olyan mint egy multiméter, csak sokkal pontosabban tud sokkal kisebb ellenállásokat mérni?
Egy mezei multiméterrel ez nem mérhető?
Tábláztatot már szerencsére találtam. -
puhakex
tag
-
puhakex
tag
válasz Mikisys #18718 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Sajnos a típust most én sem tudom megnézni.
Annyit még elfelejtettem leírni, hogy amikor STBY-ban van és megpróbáljuk bekapcsolni, akkor mindig lehet hallani, hogy kattan egyet a relé, próbálkozik a bekapcsolással, aztán kb 1-2 másodperc múlva kattan mégegyet relé és a legtöbbször nem sikerül a bekapcsolás, csak kb a 20. próbálkozásra.
Ez valamit segít a lehetséges hibák szűrésében?
-
klepto
addikt
válasz Mikisys #18699 üzenetére
Köszi!
Sajnos másik felbontásnál is jelentkezik...
Megpróbálom majd HDMi kábellel összekötni más eszközzel; de ha ott is marad a hiba, akkor gari...
Általánosságban ilyen hiba garanciális probléma szokott lenni?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Z10N
veterán
válasz Mikisys #18515 üzenetére
"Lehet videokártya hiba"
Nem, mert akkor maskor is csinalna."vagy szoftverhiba"
Detto, mint az elozo. Szoval nem."csatlakozó probléma"
Ekkor kep sem lenne. Szoval ez se.Egyertelmuen a panel csinalja es csak hidegen inditva.
Ui: Jobban megneztem es egy fuggoleges savtol terjed. Lehet valamelyik ablak miatt.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
-
malisonX
aktív tag
válasz Mikisys #17319 üzenetére
Kiszedni nem tudtam, ahhoz nincs sajnos felszerelésem. Körberagasztottam szigszalaggal az oldalait, hogy ne tudjon kifolyni belőle a viasz, majd a tetejére öntve feltöltöttem az egészet. Valamivel tényleg halkabb lett, így már azért elviselhetőbb. Gondolom ha majd melegszik, még jobban beleépül a viasz, aztán még jobb lesz az eredmény. Köszi szépen!
-
geotigris9
tag
válasz Mikisys #17264 üzenetére
Én megvagyok vele elégedve igaz alapjáraton a szoftveresen nem tökéletesen működik néha. Valamint ez a jelenség a HDMI 1 potnál most. De nagyon dizájnos a külseje bár ez szubjektív kijelentés. Viszont a szép képpel nem lehet vitatkozni és érezhető a 2ms frissítés és a dinamikus kontraszt is ami áldás a szemnek egy egész nap a gép elött töltött idő közben. Az eggyik barátomnál például a síkképernyős monitor nem tudom hogy (LCD/TFT van neki) előtt már 1-2 óra után is volt, hogy megfájdult a fejem, itt az otthoni Samsung - nál híre hanva ennek még egy egész napos gépezés után is. A régi CRT monitorral meg össze sem lehet hasonlítani ... Meg még sorolhatnék néhány pozitívumot pl. kis fogyasztás választható képi üzemodók stb. ...
És már nem is tudom hány éve szolgál engem ez a monitor ..Köszönöm az észrevételeket sziasztok!
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
jacint78
addikt
válasz Mikisys #17267 üzenetére
De nem a VGA-ról és nem is a lapról van szó az leesett? Egyébként a gyártós összefüggés sem igaz, ugyanúgy előfordul azonos gyártóknál is az ilyesmi, egyszerűen a gagyikat kell kerülni, a Gigabyte lapokban az AMD kártyák problémája nem ritka és tökmindegy miféle gyártó a kártya, ha már itt tartunk.
type your text here..
-
-
oncsi
őstag
válasz Mikisys #17103 üzenetére
Azért nem várnám meg, hogy ha esetleg egy kondi a tápból kiszárad és az okozza, könnyen vihet magával mást, ami költségesebb. Inkább hütő spray-vel megnézem mire érzékeny. A kérdés is inkább arra korlátozodott, hogy a cső, vagy inverter szokott e ilyen villogást agni halála ekött. De azért köszi hogy válaszoltál rá.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
tadid
csendes tag
válasz Mikisys #17102 üzenetére
Szia!
Igen, Samsung kijelző van benne. Ez most jót vagy rosszat jelent? Megnéztem egy másik gépet (Hp Elitebook 8710p) és abban is Samsung kijelző van.
Megpróbálom a te javaslatod szerint beállítani a színhőmérsékletet. Esetleg van valami ötleted, hogy mitől lehet az, hogy a kijelző alsó sávjában világosabb a kép, erősebb a megvilágítás? Ha tovább így használom, nem okoz valami más hibát? Köszönöm a segítséget.
Üdv!