- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holm18
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung SyncMaster T220 22" LCD monitor. Pontos korát nem tudom, mivel pár éve vettem, és az előző gazdája nem mondta el, hogy mikor vásárolta. Szóval a lényeg, hogy pár hete,pár másodperccel bekapcsolás után elhalványult a kép majd teljesen fehérré vállt. Kihúztam majd fél óra múlva újra bekapcsoltam a gépet és már sikerrel elindult. Megnyugodtam, hogy nincs nagy gond, azonban most megint előjött ez a hiba és most már semmivel nem lehet beindítani folyamatos a fehér képernyő. Néha néha pár másodpercre előjön gépbekapcsolás után az alaplap márka felirat de aztán mintha beégne a kép és lassan átvált fehérré megint. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a gond? Másnak is előfordult e már ilyen, esetleg más márkánál, ha igen akkor mi ment tönkre, érdemes e megjavítani, ha nem akkor pedig mennyit ér így ez a hibás monitor, mennyiért hirdessem meg szerintetek? Köszönöm válaszotokat előre is!
Üdv, Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged