- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dayco
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak kedvenc kereskedőnk, Sincerity Trading garanciális ügyintézésével kapcsolatban?
Sajnos az történt, hogy vettem egy Transcend TS128GUSD300S típusú kártyát, ami egyetlen eszközben használva kb. fél év alatt elromlott. Több cuccban is próbáltam: akciókamera, dashcam, kártyaolvasó, fényképezőgép, telefon: egy ideig jónak tűnik aztán pár perc/másodperc írás múlva mindnél leáll a felvétel és/vagy lefagy az eszköz, hiába formázom az adott eszközzel vagy számítógéppel. Ebből következtetve hibásnak nyilvánítottam a kártyát, ami egyébként még életemben nem fordult elő velem hogy saját memóriakártyám kipurcanjon, pedig még 16MB-os kártyám is van.
A kártyára van 5 év Worldwide garancia, na most ezt egy ebayes vásárlásnál hogyan tudnám érvényesíteni esetleg itt Magyarországon? Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Keresek Sony Axxx nem működő, menthetlen gépet, nem javítok kellék lesz belőle! + szintén!
- 2 GoPro akkumulátor és töltőállomás (új)
- Ulanzi Claw kamera gyors kioldó rögzítő klip - kamera Capture rögzítő rendszer
- GoPro HERO 10 + táska + 3 db akku + ND filter szett + selfie stick
- Manfrotto HaloCompact Pro 98cm 2stop diffúz fényáteresztő derítőlap eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest