Hirdetés
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigaADSL
tag
Sziasztok!
Most volt dolgom egy iPod mini 4gB-os ketyerével és én szétmentem ezen a technikán, szinte hibátlan annyira jó hogy mindent lehet vele az ébresztő órától kezdve a játékig ami csak létezik mindent tud ez a szerkezet.
A legjobban az tetszettt hogy mondjuk egy két órás mixet tudok akár a közepétől is hallgatni és nem kell félnapig nyomni a gombott hogy oda tekerje ahhoz a részhez. Hát meg mindent tud amit akarok én is beújítok egy ilyet azt hiszem.
Külön jó az hogy volt vmi baja ilyen szervizjel meg az Apple logo villogott, és leültem és az aplle oldaláról egyból le lehetet szedni hozzá a progit amivel kijavítható volt a hiba és utánna ugyanúgy működött nem kellet szervízbe vinni, vagy hasonló dolgok.
Egyetlen NEGATÍVUM: hogy ez a fülhallgató amit adnak hozzá gyárilag ez pont annit ér hogy a csatlakozóját megfogva megpörgessem és eldobjam és közben gyönyörködjek benne hogy milyen szépen repül. Nagyon gagyi meg leis volt eléggé harcolva de szánalmas akkor is. Mindezt azért modom mert kipróbáltam az enyémmel Philips HDD-65 zenecsoda fülesével és kb 10* szebben szólt nem torzított vagy ilyesmi.
Összegezve: a lejátszó egy csoda abszolút megéri az árát de a füles egy sörös kupakot nem ér. (szerintem).

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest