Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
molyember
csendes tag
válasz
csigaADSL #1360 üzenetére
Szia Csiga,
én épp a napokban. Szeretném feltenni a kis útmutatómat és a tapasztalataimat magyarul a netre, épp ezért néztem be ide, hogy vajon van-e rá igény. Most indul a vizsgaidőszak, szóval holnap még nem fogod megtalálni. Remélem 1-2 héten belül végre neki tudok ülni.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz
csigaADSL #1267 üzenetére
Update: If you choose Update, the software on your iPod is updated with the new version of software. Songs and other data on iPod are not affected.
s aláirom az itt elhangzott szöveget, tényleg nem törölt róla semmit. ( sikerült egy pillanatra életre keltenem, mert addig dugtam bele ki-be az usb kábelt mig áramot nem kapott vmelyik porton annyit hogy alma legyen...s utána már copyPOD meg program update...)
szóval szoftver update nem bántja a zenéket. -
leewi
aktív tag
válasz
csigaADSL #1266 üzenetére
én a tájt azt olvastam, hogy az aksi mellé adnak valami spéci szétszerelő eszközt is..ill a srác mintha hajszárítóval kicsit megfujkálta volna (ugye valamennyire lazula a dolog) s akkor az alján keresztül lehet az egészet kihúzni belőle..
de próbálj meg írni valamelyik szervíznek..illetve ha ők nem túl segítőkészek írj valamelyik külhoninak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest