Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Van valami info arrol hogy tulajdonképpen miböl készül a mini?Gondolok itt a borításra, a töltő kábel helyére(nekem porcelánnok tűnik).Vagy amolyan törésteszt féle Pl:hogy ha leesik az asztalrol a metlakitra akkor milyen károkat szenvedhet, vagy valami hasonló.Múlthéten voltam Angliában és a 40GB-os Ipod 200 fontba kerül kint.Kint akartam venni eredeti hálózati töltőt csakhogy sehol sem volt(Legalábbis én nem találtam pedig nagyon kerestem) egy Apple center(Londonban) ahol tartozékokat vehettem volna mivel minden helyen lehetett venni Ipod-ot ahol ilyesmi cuccal foglalkoznak így hát nemigazán van szükség apple centerre.Angliában nagyon elterjedt a mini,azok akik sportolnak Pl:akik naponta futnak a parkban néhány kört azok többsége mind ilyet használ(a csuklópántról és a jellegzetes fülhallgatóról lehetett felismerni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest