Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
Nem akar betársulni valaki a Talent XL Cloth Gaming Mouse Pad rendelésbe, a szállítási díj felezése végett ?
Link: -
-
Zaied
addikt
válasz
kristof123 #12241 üzenetére
Biztató a strapabírósága, szerintem bírni fog annyit.
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #12214 üzenetére
Napok óta tesztelem a padot és szerencsére nem hibázik rajta az egér, kényelmes, nem futok le róla
. Ráadásul pont befért nem kellett megszabnom. Csöppet drága volt, de ha fele annyi ideig kibírja, mint a corepad (2013-ban vettem) akkor elégedett leszek.
-
-
ferni
őstag
Valakinél nem lapul egy X-raypad Equate egérpad?
Hátha sikeresebben járok, mint az AC+ esetében.....Hardveraprón raktak ki most egy extra nagy X-raypad Aqua Control Plus ROB Stratát, még eskü jó is lenne, de kicsit gyors lenne nekem sztem. :/
-
-
TomX
tag
Sziasztok.
"Kinőttem" az egérpadomat és elkezdtem nézelődni. Elsősorban gaming-re használnám(kis senzivel) és egy ROG Strix Impact II alá menne. Erről mi a vélemény? [link] Ez méretben pont tökéletes lenne. -
4nick8
őstag
válasz
scott_free #12221 üzenetére
A 2000-ben vásárolt Icemat egérpadon én se nagyon érzem a változást.
-
Shaza
senior tag
Egy Razer Deathadder Elite gyári talpakkal van használva.(egyszerre vettem a kettőt,lehet hogy cserélni kellene a talpakat)
Igen főleg fps-nél érződik.
Az számíthat valamit hogy control és nem speed? -
ferni
őstag
válasz
scott_free #12221 üzenetére
Hát ha pl komolyan használsz egy egérpadot, napi sok órán át simán kikophat.
Itt nem egy normál használatra kell gondolni, munkára, stb mert nem érzed, hogy megváltozott volna az egérpadod, de egy FPS játéknál kiérződik, hogy valami nem okés már vele és be van lassulva a közepe.
-
ates2
senior tag
Helló!
Logitech G640-et használok most Glorius Model D-vel,keresnék hasonló padot mint G640 csak nagyban,tudom van ennek nagy méretű verziója is (G840 talán) de tudtok valami hasonlót ajánlani ami varrott szélű és talán jobb is?
Ezen gondolkoztam csak nem tudom milyen lehet súrlódása: Kingston HyperX FURY S Speed Edition Extra Large (HX-MPFS-S-XL)
-
Shaza
senior tag
Hello!
Egy padnak mennyi az átlagos élettartama(Razer Goliathus Control)?
Kb 1,5 éve vettem és középen ahol a legtöbbet használom elkezdett picit bolyhosodni,amitől azon helyen kicsit belassul az egér.(nem vészes ,de azért zavaró)Lehet hogy kellene az egérre új talp?Köszi!
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Logitech G pro-hoz melyik egérpadot javasoljátok? Elsősorban gyorsabb mozgásokhoz kellene, ezért egy Steelseries QCK hardra vagy egy Logitech G440-re gondoltam elsősorban. De láttam, hogy inkább az első márka ajánlott.
Köszi a segítséget előre is!
-
ferni
őstag
Igen, az egy G102, G Pro Hero Wired G203 egértalp, ami rá van rakva.
Az a baj nekem nem kell túl gyors egértalp, FPS-t tolok, ott is a lassabbakat, CS:GO régebben, most meg keményen megy a Valorant
(Épp most lett meg a Diamond 1
), szóval jah.
Kerámia lehet túl gyors lenne. -
zooliii
tag
Sziasztok! A mostani noname lecserélése céljából valami normális egérpad után kezdtem kutatni, ebben kérnék valami hasznos tanácsot hozzáértőktől.
1. Mennyi a keret? Olyan 5-6 ezer forintra gondoltam maximum.
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet? Csak új.
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol? Erősen helyszűke van, kb. egy 20*30 centis placc van az egérnek. Érzékenység gondolom átlagos, annyira nem szoktam vele foglalkozni, csak casual szinten játszogatok, és kizárólag single player címekkel.
4. Milyen egérrel fogod használni? Egy Asus ROG Strix Carry típusú wireless egérrel használnám.
5. Van-e valami konkrét preferenciád? Nézegettem az ajánlóban szereplő padokat, nekem a SteelSeries QcK, a Glorious PC Gaming Race G-L Large és a Kingston HyperX FURY S Pro M szimpatikusnak tűnnek. Kérdés, van-e ezeknél jobb ajánlat?Amit még lényegesnek tartok megemlíteni, hogy utálom, ha a terméknek penetráns gumi/vegyszer bűze van... Sajnos már jártam így, mondjuk az gagyibb szegmensbe tartozó pad volt. Szóval lehetőleg olyan kéne, aminek nincs szaga.
Köszönöm a segítséget.
-
Zaied
addikt
-
ferni
őstag
válasz
Synthwave #12210 üzenetére
Én ezt a padot amúgy is rég ki akartam már próbálni, ez csak egy indok erre
Fekete a terv alapból, de akkor a fehérről leteszek.Néztem Hyperglide talpakat, de sima kör alakút nem akarok venni, mert van másik fajta, ami jobban belepasszol ebbe.
[link]
Vagy van egy másik ami oválisabb alakú ennél. -
-
ferni
őstag
válasz
Amerigo57 #12204 üzenetére
Igen, én is meg tudom rendelni a hivatalos oldalukról, de nem akarok annyit várni rá, épp azért írtam ide hátha.....
"Fehéret szerintem nem akarsz."
Félek a feketétől, Model O- egérnek 4 kicsi talpa van és egyszerűen nem működik normálisan a nem sima padjaimmal. Lehet az egértalp a hibás, de nem tudom lecserélni másra hirtelen.
MP510-zel se jó használni, meg van ez a Hamám is, annak se ilyen cloth a felülete és nem jó velük, már az érzés se, ahogy használom rajtuk.
Fehér AC+nak simább a felülete, mint a feketének, jobban olyan, mint egy cloth, azért érdekelne az is.
Működik most a Zowie GSR padommal a dolog, de nem bízok ebben a padban, azért akarok valami ellenállóbat a pára ellen, túl sok volt ezzel a rossz tapasztalatom, még ha nem is tudok a 4 kicsi talp miatt ebbe annyira belesüllyedni, ha olyan a helyzet, mint a 2 nagy talpas FK2-vel. Állandóság kell az egérpadtól, ez meg rohadtul nem adja meg hosszú távon.
Engem a teljesítmény érdekel, nem érdekel, ha a fehér koszolódik, Model O- egeren is első dolgom volt kikapcsolni az RGB-t
-
-
ferni
őstag
Üdv.
Nincs valakinek elfekvőben bármilyen X-Raypad Aqua Control Plus egérpad?
Nem akarok annyit várni arra a szállításra...
Fehér tökéletes lenne, de a fekete is érdekelne, méretben olyan 450*400 lenne ideális, de ha bárkinek van bármilyen írjon légyszi -
kisskd
tag
válasz
LendvaiFeri1 #12200 üzenetére
A réginél nem rémlik, hogy felmerült volna ilyen probléma évekkel ezelőtt, az új meg 2 hónap után sem jó, pedig volt ellentétesen feltekerve több hétvégét, meg 1 karton fénymásolópapír + 2db UPS súlyozás alatt is pár napot.
Ha van trükk, szóljatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest