Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ferni

őstag

válasz Amerigo57 #12204 üzenetére

Igen, én is meg tudom rendelni a hivatalos oldalukról, de nem akarok annyit várni rá, épp azért írtam ide hátha..... :DDD

"Fehéret szerintem nem akarsz."

Félek a feketétől, Model O- egérnek 4 kicsi talpa van és egyszerűen nem működik normálisan a nem sima padjaimmal. Lehet az egértalp a hibás, de nem tudom lecserélni másra hirtelen.

MP510-zel se jó használni, meg van ez a Hamám is, annak se ilyen cloth a felülete és nem jó velük, már az érzés se, ahogy használom rajtuk.

Fehér AC+nak simább a felülete, mint a feketének, jobban olyan, mint egy cloth, azért érdekelne az is.

Működik most a Zowie GSR padommal a dolog, de nem bízok ebben a padban, azért akarok valami ellenállóbat a pára ellen, túl sok volt ezzel a rossz tapasztalatom, még ha nem is tudok a 4 kicsi talp miatt ebbe annyira belesüllyedni, ha olyan a helyzet, mint a 2 nagy talpas FK2-vel. Állandóság kell az egérpadtól, ez meg rohadtul nem adja meg hosszú távon.

Engem a teljesítmény érdekel, nem érdekel, ha a fehér koszolódik, Model O- egeren is első dolgom volt kikapcsolni az RGB-t :DDD

Új hozzászólás Aktív témák