-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
-
shaddy1027
tag
Követtem a példádat és a sale alkalmával szereztem 25-5 dolláros kupont így a 70x30 centis egérpad motoros mintával 2700 forintra jött ki /db mert hármat rendeltem rögtön
Augusztus 31. rendeltem és már tegnap óta használom!
Csomag kibontás után az "illata" valami borzalom, még most is kegyetlen.
Gondolom a méret miatt ezeken semmi hullám nem volt, lerakva az asztalra teljesen sima volt a felületük, csomagolás szintén nejlonos!
Két nap után annyit tudok mondani ez tényleg megéri az árát és nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön majd! G102-vel remek kombinációt alkotnak. Bátran ajánlom mindenkinek én is! -
L.Szabi
tag
válasz
ribizly #10594 üzenetére
Nagy méret, 40x35 vagy 45x40 ilyesmik, de nem kell extended egész asztalos. Ár mindegy, de azért ne hat számjegyű összeg legyen
Amúgy kivitel az majdnem mindegy, nem vagyok finnyás, steelseries nem varrot az is jó, asus varrot az is jó nekem. Inkább a funkcionalitás lenne a lényeg.
-
L.Szabi
tag
Hello jelenleg egy asus egérpadot használok, illetve van egy jó pár éves qck-m. Igazából valami "speed" egérpad féleséget szeretnék, mert kicsit zavaró, hogy apró mozdulatoknál nagyon "tapad" az egér a padhoz ,és így nehéz apró mozdulatokat végezni, tehát jó lenne, ha kisebb ellenállása lenne a padnak. Remélem érthető mit mondok
Ilyesmit tudtok ajánlani minőségi és viszonylag nagy kivitelben? Zowie g-sr jó lehet vagy az is inkább tapadós, "control" felület?
-
-
Visormail
addikt
Sziasztok!
Látom itt többen dícsérték a Tesoro Aegis X3-t, én meg nagyon szenvedek vele és nem tudom mit csináljak. A dobozában úgy össze volt tekerve, hogy teljesen hullámos/pöndörödő volt az egész. Egyáltalán nem akart kiegyenesedni, tettem rá könyveket, de így is nagyon sokáig tartott mire valamennyire kiegyenesedett. Viszont kb az egész középső részén lassan és akadozva mozog az egér, csak a két szélén működik jól. Most kimostam hideg vízben, de utána sem változott semmi. Ki lehet ezt vasalni, vagy mit csináljak vele?
-
NextError
tag
Sziasztok!
Zowie EC1-a(hyperglide talppal) egér mellé milyen padot ajánlanátok főleg CS-hez, Fortnitehoz, pubg-hez. Low sens Fps játékokhoz? Qck heavyt néztem, most egy asus rog strix edge van viszont ez picit szerintem gyors, illetve elég vékony is. Mik a tapasztalatok a qck heavy-vel? Nem rossz hogy nincs levarva? Nem kényelmetlen? Milyen alternatívák vannak még Hyperx fury s pro?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Rick3D
senior tag
Sziasztok,
Hyperglide egértalpat amit még a szebb időkben Jaffától lehetett beszerezni , van valami alternatíva ? Logitech G303
-
-
ribizly
veterán
válasz
Astrasattila #10576 üzenetére
Ajánlott listából bármi jó, de gondolom valami kisebb kell oda. Én elfogult vagyok és kb csak a QCK-k, a Razer Goliathus Speed-ek meg a Kodiak Limited-ek felülete nem kezdi ki a bőrömet az eddig kipróbáltak közül. Mondjuk Glorious padom nem volt, de ha már pont rendelsz tőlük akkor egérpadot is rendelhetsz.
-
Astrasattila
tag
-
ribizly
veterán
válasz
Astrasattila #10574 üzenetére
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Szeretnék egy csuklótámaszt és egy egérpadot. A singcsontomnál lett egy pici dudor, arra vezetem vissza, hogy nincs alátámasztva és arra nehezedik az alkar/csukló. Tudtok ajánlani valamit ilyen célra? Játékra abszolút nem kell, hogy megfeleljen, nem játszom olyan játékkal, amihez aktív egérhasználat szükséges. Inkább Photoshop munkákhoz lenne fontos. Jelenleg egy Logitech M215-ös egeret használok, de a fényképszerkesztések miatt hamarosan lecserélem valami profibb eszközre. Addig is, most vettem rá Corepad teflont. Méretben 22 x 60 cm a határ, szóval hely az van. Árban maximum 20.000 forint a pad és a csuklótámasz együtt.Vagy, ha van konkrétan egyben lévő csuklótámaszos is, ami ajánlott, szívesen megnézem ártól függetlenül.
Külföldi rendelés nem áll távol tőlem.
Köszönök minden segítséget! -
sNk77
aktív tag
válasz
belaazallat #10572 üzenetére
Én anno 1200 forintért vásároltam ezt, kiárusítás volt, csak sajnos az én egeremmel nem volt jó és ezért eladtam aprón, de most lehet veszek egyet ha ilyen olcsó megint. Mert a felülete nekem bejött, én gyors padnak mondanám, de még mindig kontrollálhatóbb rajta az egér mint egy Goliathus Speeden amivel egy gyorsaságba sorolnám. Az Abyssus 2014 szenzora nem szerette, elmászott a kurzor, általában bal irányban tért ki, miközben lefele akartam húzni. Nem tudom a te egereddel kompatibilis-e, de én most akarok egeret váltani aminek ebből a szempontból jobb szenzora van, szóval kösz a linket.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Az összefoglalóban van egy excel tábla az ajánlott egérpadokról, abban szerepel egy CM Storm Swift-RX ez ugyan az mint ez: [link]
Van valami hátránya ennek a típusnak? Egy Logitech G 400 alá kellene.
-
kelna91
senior tag
Sziasztok! A szövet Aula egérpad jó? Most akciós a BestByte-ban.
Ja és egy Logitech Anywhere 2 működne rajta? -
Vanir
veterán
válasz
icmatyi #10566 üzenetére
Ennyiért ez ultra jó vétel (remeg az ujjam a rendelés felett), és teljesen kompatibilisek természetesen.
A teflontalp az játéktól függetlenül érdemes a jobb csúszás és a tartósság érdekében, viszont Jaffa már nem gyárt. Corepad illetve Hotline amit érdemes venni rá, valamint a Hyperglide hamarosan megjelenteti az erre való talpait, de pontos dátumot nem tudok mondani. Ha gyorsan kell, akkor Corepad, az a németektől jön. -
icmatyi
újonc
Erre esett a választásom:
HP Omen
Notebook.hu-nEz jól működne szerinted a Logitech g403-al?
Nem feltétlenül lenne ekkor méretre szükségem, de bőven elfér az asztalon.Ha nem intenzív játékra használom érdemes teflon talpat ragasztanom a gyári helyett?
TalpHa igen, akkor melyiket raknád a gyári helyett?
0.5mm-est vagy az 1mm-est?Segítséged köszönöm szépen, és bocsánat a sok kérdésért.
-
icmatyi
újonc
Sziasztok!
Logitech g403-es egérhez, CAD-es tervezéshez, Photoshopos munkákhoz melyik egérpadot tartanátok megfelelőbbnek, pontosabbnak?
Genius GX-speed P100
Genius GX-Control P100Segítséget előre is köszönöm!
-
gaben22
senior tag
Ez nekem is "gond" (vagy csak megfigyelés, amit tudomásul vettem), QCK+ Limited is Zowie PTF-X is "felveri" a port az egérre, az eleje elég poros lesz az egérnek. Sajna Pest belvárosában elég nagy tud lenni a por (ahogy mondják a szálló por koncentrációja
), + valamiért a drágább padok (2 elemű mintával dolgozom) "beporozzák" az egér elejét. Lehet nagyon gyakran kéne takarítgatni az egérpadot, de szerintem előbb-utóbb akkor is ugyanez lenne. Viszonításnak a pár száz forintos Hama nem csinált ilyet, cserébe mondjuk minden másban szar volt
.
-
rolii92i
tag
válasz
FoxiestFox #10558 üzenetére
Lézereshez minőségi hard pad dukál mint amilyen a Corsair MM400.
Büdzsétekbe is még éppen belefér,vegyétek meg szépen majd várjuk a tapasztalataitokat róla -
-
kungzi
veterán
Üdv
Szükségem lenne egy új egérpadra. Egy nagy méretűre gondoltam. Olyan kellene, amin jól csúszik az egér, nem szöszöl és könnyen takarítható. Nem vagyok márkahű, szóval lehet bármilyen márkából. Max 10.000Ft-ig. FPS játékokhoz kellene. Köszönöm
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #10553 üzenetére
Jo hir! Dobj egy linket is plz, szerintem ahany elado, annyi fele verzio van belole.
-
Megjött az ebay-es olcsó nagyméretű atlaszpad. 1600-ért baromi jó vétel. Huzamosabb ideig nem teszteltem még de ennyiért veszek párat és kitapétázom vele a szobát. Anyaga jó, szuperül kiterül. Elsőre közepes sebességűnek mondanám. Aki ezen akarja megnézni, hogy mi merre van a nagyvilágban annak nehéz dolga lesz, annyira nem jó a nyomtatás, de dizájnos.
-
-
Vanir
veterán
Passz és passz, mostanában sajnos abszolút nem volt időm nézelődni a témában, keresgéljetek. Olcsók nem nagyon lesznek, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest