Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
válasz
belaazallat #10572 üzenetére
Én anno 1200 forintért vásároltam ezt, kiárusítás volt, csak sajnos az én egeremmel nem volt jó és ezért eladtam aprón, de most lehet veszek egyet ha ilyen olcsó megint. Mert a felülete nekem bejött, én gyors padnak mondanám, de még mindig kontrollálhatóbb rajta az egér mint egy Goliathus Speeden amivel egy gyorsaságba sorolnám. Az Abyssus 2014 szenzora nem szerette, elmászott a kurzor, általában bal irányban tért ki, miközben lefele akartam húzni. Nem tudom a te egereddel kompatibilis-e, de én most akarok egeret váltani aminek ebből a szempontból jobb szenzora van, szóval kösz a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest