- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
...háát, nem is tudom... Én kipróbáltam egy elég korrekt Samu 22"-os TFT-t, 2-3 nap után csere vissza CRT-re!

-
donjohnson
addikt
válasz
Laprasi991
üzenetére
az első kérdésedre nem tudom a választ, de ha végleg elromlik, akkor ne habozz lecserélni tft-re. én egy 17"-os lg flatron ez t710b crt-ről váltottam egy 17"-os samsung syncmaster 720n tft-re pár hónapja. ez se mai monitor már (2006-os gyártmány), de egyáltalán nem vettem észre különbséget negatív irányban a színeket tekintve, az újabbak meg biztos még jobbak már (ips paneles például). másrészt pedig kevesebbet fogyaszt és nem fárasztja annyira a szemet.

-
Laprasi991
aktív tag
Hali!
Van egy IBM P275 monitoron, az elmult idoszakban kb. 30mp is eltelik mire bejon a kepe, ezenkivul szoktam hallani pattogni mar bemelegedes utan is, pont ugy mint ahogy kikapcsolasnal is pattog.(nem tudom mi erre a szep szo nem vagyok szakmabeli )
Elkepzelheto hogy a veget jarja?
Tudom hogy nem LCD topik, de jar mar ott az LCD technologia, hogy hasonlo szineket kapjak megfizetheto aron? -
goyo206
senior tag
Bocsánat!!!

-
goyo206
senior tag
válasz
moonguru
üzenetére
Szimulátorozom a Richard Burns Rallyval és ahhoz szeretném a legtöbbet nyújtó monitort, amit azért el is tudok érni (monduk minél nagyobb felbontásban a 100Hz-et!
, 1600x1200 min.)! Persze van 2 álomkategóriás is, de azok még mindig távoliak számomra... -
goyo206
senior tag
Tudja esetleg valaki, h. a Sony G520-as hány Hz-et tud 1600x1200-as felbontáson?
Mennyit ér manapság egy ilyen aranyosság? -
masszarks
csendes tag
A problémám a következő
Van egy samtron 56e tipusu crt monitorom és a gépemben van egy ati 9600as videokártya
rendszer ujratelepités után függőleges kék, sárga csikok jelentek meg a képernyőn(a gép inditásakor is ott vannak, a biost nem is látni)a windows normálisan betölt a legegyszerübb játékok sem futnak el rajta -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi CRT s monitorom, 2003 as, teljesen elsötétült a kép, bevitettem a helyi számtech boltba ott valamit csináltak vele, világosabb lett picit a kép de már másnapra ugyanúgy sötét volt, azt mondták nem lehet vele semmit kezdeni, de persze valami olyan alkatrész ment benne tönkre ami drágább mint egy új LCD s monitor.
A kérdésem az lenne hogy lehetne még valamit tenni a monitorért hogy újra szép világos képe legyen?
Mert így tök sötéten használhatatlan szinte.
Választ/segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
-
moonguru
őstag
Jó monitor, de ezt is elviheted hasonló áron Komáromból:

Sony GDM-F500R
GDM-F500 21 "FD Trinitron Ž
Maximális felbontás: 2048 x 1536 @ 75Hz
Látható képméret: 19,8 "
pixel távolság:0.22mm
Tükröződésgátló bevonata
Electron Gun
HiDensity ™ Electron
Korrekció System ™ technológiával
Vízszintes beolvasási tartomány: 30-121kHz
Függőleges frekvencia tartomány: 48-160Hz
maximális felbontás: 1800 x 1440 @ 80Hz
Előre beállított felbontás (27 üzemmód)
640 x 480 @ 60Hz VGA Graphics
640 x 480 @ 85Hz VESA
800 x 600 @ 85Hz VESA
832 x 624 @ 75 Hz Macintosh Ž 16 "
1024 x 768 @ 75 Hz Macintosh Ž 19 "
1024 x 768 @ 85Hz VESA
1152 x 864 @ 75Hz VESA
1152 x 870 @ 75 Hz Macintosh két oldalas
VESA 1280 x 1024 @ 75/85Hz
VESA 1600 x 1200 @ 75/85Hz
1800 x 1350 @ 85Hz Sony (GDM-F500 esetén)
1800 x 1440 @ 80Hz Sony (GDM-F500 esetén)
Színhőmérséklet Presets
5000 Kelvin
6500 Kelvin
9300 Kelvin
3 felhasználó Állítható Settings (Bias / Gain Control)
jel bemenetek
analóg RGB
0.7Vp-p, 75ohm megszűnése
Külső szinkronjel
Önálló / Composite 1-p-5Vp, polaritás-mentes
TTL Sync Zöld: 0.3Vp-p, negatív
bemeneti csatlakozók
15 tűs mini D-sub, 5 BNC csatlakozó
Tápellátás
100-240V AC, 50-60Hz
Power Management
Nemzetközi Energy Star, NUTEK, és VESA
DPMS kompatibilis
GDM-F500
Működés: 140 W (maximum)
Felfüggesztés: 8 W (maximum)
Aktív-off: 1 W (maximum)
Kikapcsolás: 1 W
GDM-F400
Működés: 160 W (maximum)
Felfüggesztés: 10 W (maximum)
Aktív Off: 3 W (maximum)
Kikapcsolás: 1 W -
Wasp91
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Sziasztok!
Erről a monitorról vélemény? [link]
-
moonguru
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szia!
Az RGB panelen, (a képcső végén található) az IC és a foglalat lábait forraszd át!
-
8th
addikt
válasz
multimelon
üzenetére
Nálam is volt ilyen néhány éve. Tünetek hasonlóak. Pár másodpercre a jobb oldalon remegett, összébb urgott a képernyő széle. Egy műszerész haverom szétkapta és közölte, hogy ennek semmi baja csak levált egy két forrasztás a panelről (2003-as monitor). 15perc alatt átment minden forrasztáson és kész. A monitornak azóta sincs semmi baja. Érdemes lenne a tiédet szétszedni és körkörös "törést" keresni a forrasztásokon. Kis szerencsével csak ez a baja ami nulla forintból orvosolható akár otthon is.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
az lenne a problémám, hogy van egy Akai síkképcsöves tévénk, aminek a kék alpixele nem világot sehol az egész képernyőn. időközönként visszajön egy rövid időre, majd újra kialszik. arra gyanakszom, hogy ez valami kontakt hiba lehet, de ha szétszedem, akkor nem tudom, hogy hol keressem a hibát.
légyszi segítsetek!
(nem akarom szerelőhöz cipelni, mert nem egy kis darab, 72 cm képátlójú)
köszi előre is! -
multimelon
tag
Van egy Fujitsu-Siemens 19" c996f crt monitorom ami megadta magát a napokban.
Naponta többször előfordult, hogy elkezdett remegni a kép széle majd utána helyrejött és minden ok volt.
Most meg nem kapcsol be sem, bekapcsolásnál ilyen cicegő hangot ad (mintha szikrázna vagy vmi hasonló), power led sem világít a monitoron.Másik tápkábellel néztem azzal sem jó.
Sorkimenő hiba lenne vagy mi lehet? Meg mennyi lehet a javítás gondoltam megkérdezem tőletek mielőtt még elcipelem szervizbe.Kompresszorral még lehet kifújom hátha látok vmit.
-
-
Skalci
tag
sziasztok!
Beszereztem az első CRT moncsimat, gyünyörűek a színei, de játék közben (pl battlefield 2) az árnyékos helyeken a sötét szürke színek enyhén lilás árnyalatúak. Ezzel lehet valamit kezdnei, vagy normális és szokjam meg?

21"-os Sony GDM-F520
-
koli2000
csendes tag
Sziasztok!
Van egy feleslegessé vált, működőképes ViewSonic p97f+ 19"-os (2005) monitorom.
Ingyen elvihető a VII. kerületből. -
Ádyka
őstag
válasz
werevolf593
üzenetére
Szia!
Köszönöm az infót, de túlvagyok rajta.
Sorvégtranzisztor cserét kapott, és körülötte lévő kondikat.Üdv
Á -
werevolf593
tag
Szia!
Valószínű a nagyfesz részen van gubanc.
Az alkatrészeket hogyan mérted ki? Kiforrasztottad őket?
Mondjuk az elkókat nem igazán kell, amelyik megadja magát, az már jó púpos ránézésre is, bár 3 évesen csak akkor szarnak be, ha nagy áram folyik rajtuk, vagy ha nagyon a feszültséghatárra méretezettek, ill.bóvli gyártmányok nagy ESR értékkel.Ha sorkimenőt cserélsz, érdemes az összes, akárcsak minimálisan deformálódott elkót kiszórni a környékén, és márkás low ESR-eseket beépíteni, a Lomex-nál olcsón megúszod...
-
Skalci
tag
Sziasztok!
Crt vásárlás előtt állok, lehetőségem van megvenni egy Fujitsu siemens mcm 21t2 moncsit, kérdés, hogy megér-e 5 ropit, nameg pár vélemény is érdekelne, esetleg hogy mit miért ajánlotok helyette.

Köszi
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni CRT szakértőktől.
Adott egy kevesebb mint 3 éves Orion T2155 MTX-S CRT TV.
Egyik pillanatról a másikra elromlott.
Hibajelenség: Standby led világít, közben folyamatosan jól hallható ciccegő hangot ad, másodpercenként kb 2x. Távirányítóról bármit ráküldve, a ciccegés változik. Nyilván nem kapcsol be a TV.
Szerelő telefonon rögtön sorkimenő hibát mondott, 14-16-18 ezerért, attól függ.A Tv-ben jelenleg ilyen sorkimenő van: 30017788 DST2010-1T44
Hq-nál helyettesítő sorkimenő kevesebb mint 5 rugóból meglenne. [link]A kondikat megmértem, a sorvégfok tranyó nem zárlatos.
1., Ennyire egyértelmű, hogy ez a hibajelenség sorkimenő hibára utal?
2., Ha igen, akkor elég lehet csak azt kicserélni, vagy ilyenkor más is elciccen?Előre is köszönöm
-
moonguru
őstag
válasz
hamaramadara
üzenetére
A kártya előtudná állítani, DE a driver korlátozza (85 Hz-re)
Ajánlom figyelmedbe a: PoverStrip programot amivel megoldható!

-
hamaramadara
csendes tag
Üdv.
Vettem játékokhoz egy 22" Mitsubisi DiamondPro 2070-est alábbi Res-Hz speckókkal:
2048 x 1536 / 86 Hz
1920 x 1440 / 92 Hz
1600 x 1200 / 109 Hz
1280 x 1024 / 127 Hz
1024 x 768 / 160 HzKérdésem: VGA-t fogok venni játékra (HD 5970 v. felette, bár kora ellenére is erősen preferálnám a HD 5970-et, mert szinte mindent tud, amit a "mai csúcskártyák", mégsem eszik annyit...), de nem sikerült megtalálnom hivatalos oldalakon - és máshol sem -, hogy a HD 5970 képes-e előállítani fenti Hz-értékeken a megfelelő felbontást.
HD 5970-es mekkora Hz-en adja le pl a 2048 x 1536-t ill. a többit?
Link jó lenne. (Sokat kerestem, de semmi...)
Köszönöm
-
Tom77
csendes tag
Üdv.Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Compaq V1100-as 21"-os monitorom.A múlt héten egyszercsak kikapcsolt és azóta se kép,se hang.Csak a led villog az elején narancssárgán."mintha nem tudna begyújtani"
Valaki tudna valami megoldást erre?Kidobni nem szeretném.Szép képe van/volt.Nagy felbontást is tud.
Nincs valami reset funkció gondolok arra ha a kikapcsológombot nyomom 10 mp.-ig,meg még valamit,vagy ilyesmire gondolok.(remélem érthető)
Köszönöm előre is.
Üdv.
Tom -
goyo206
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kaptam (kölcsönbe) egy nagyon rendes helyi PH-s kollégától, Plerótól!

Ezúton is köszönöm neki!
...egyébként 2500.-ért láttam v.mi oldalon, de nem kérdezd hol, a "kugli" dobta.
-
-
goyo206
senior tag
válasz
exor_65596
üzenetére
Szintén zenész nálam is...
Én sem tudok abba a menübe belépni... (14-es láb kiszedve, szűrő a kábelen, ...)
Sem a BNC, sem ez... Nekem hozza egyébként a megjelenítendők között az 1600x1200@100Hz-et, de ha ráállítom, kiírja a következőket:
"ATTENTION
127K/100Hz
Frequency is out of range"
Próbálkozom a WinModelines progival is... -
goyo206
senior tag
válasz
goyo206
üzenetére
Annyira nem tudok szakmai szemmel nyilatkozni, h. még csak el sem tudtam indítani úgy a monitort. Pontosabban működik, csak nem jeleníti meg a képet. Csatlakoztattam szépen sorban a BNC (5-ös) csatikat, aztán hiába, semmi. Átváltom A-ról B-re és semmi...
Érdekes módon megnéztem a manualját (Belinea 108080), ott egy szó sincs a csatlakozási résznél a BNC-ről!
Gondolom az nem lehetséges, h. csak dísz? 
-
-
engine88
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És hol tudom megnézni hogy az RCA kimenet vagy bemenet? Mert csak az van mellettük hogy L, R és egy négyzet amibe egy nyíl megy (gondolom az a video)
szerk.: ááá találtam a tv-n hátul oldalt egy icipici fekete jack dugót, fölötte egy fülhallgatóval, szóval oda tudom csatlakoztatni a 2.0-s hangfalat?

-
Somy_
tag
válasz
goyo206
üzenetére
Szia!
Megvan a megoldás a monitorral együtt a hang lekapcsolásra!
Az Asus alaplapom energia-vezérlő programjában (EPU) is be volt állítva a képernyő kikapcsolása. Miután az EPU-ban a monitor kikapcsolását 'Never' státuszba tettem, és csak az op.rendszerben van beállítva a monitor kikapcsolásának időzítése, minden rendben működik. -
-
engine88
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az egyik TV-n van 3 darab scart csatlakozó, és piros-fehér-sárga rca.
A másik TV-n van 1 darab scart csatlakozó, és piros-fehér rca.Mindegy a kettő közül hogy melyikre kötöm, annyi a lényeg hogy az xboxot és egy 2.0-ás jackes hangfalat rá lehessen kötni.
Valami megoldás?

-
-
engine88
aktív tag
Üdv, két ilyen CRT TV van otthon: JVC AV-28GT1SJF és Philips 28PW6006.
Xbox360-azni szeretnék rajta. Akkor ugye SCART átalakítóval rá tudom dugni a xboxot.Kérdésem az, hogy 2.0-s hangfalat szeretnék rákötni a TV-re, és az hogy lehetséges, mivel a TV-n nincs jack dugó.
-
tomi_90
csendes tag
törölve.
-
goyo206
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem úgy néz ki, lesz egy a héten, csak igazából én nem tudok majd szakmai szemmel nyilatkozni róla semmit, aztán meg nem tudom, h. észlelhető lesz-e "józan-paraszti" szemmel a dolog. ...ha igen, mindenképpen jelzem!
-
-
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Tényleg, ha már témánál vagyunk, esetleg valaki nem tudja hétköznapi nyelven kifejteni, h. mennyivel jobb (ha jobb), ha BNC-vel csatlakoztatom a monitort? Azt hallottam, h. a D-Sub15-ös csatiból a 14-es tű eltávolításával WIN7 esetén lehet állítani egyedi felbontást. Az átalakítós kapcsolat esetén is szükséges ez a művelet?
-
goyo206
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem egy ilyen BNC csatlakozó, ha nincs igazam, könyörgöm, akassszatok fel!

-
-
Somy_
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helye teszem fel a kérdést, de hirtelen nem találtam másik megfelelő topic-ot, úgyhogy előre is elnézést mindenkitől!
A problémám az, hogy van egy Samsung SyncMaster 797MB monitorom, amit a windows7 sp1 x64-gyel lekapcsoltatok, képernyő kímélő helyett. Rendben meg is csinálja, viszont ha van hanglejátszás ekkor, a hang is elhallgat a képernyő kikapcsolásával együtt. Majd újra elindul, ha a képernyő valamiért visszakapcsol.
Az energia beállítások-ban az alvó állapot ki is van kapcsolva. Maga a gép pedig -úgy tűnik- a hang elhallgatása ellenére működik közben, legalábbis a ventik forognak, a power led ég.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mitől lehet?
-
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem vészes! Végül is a 3. emeleten lakom, magas földszinttel, szóval... Cipeltem már föl pár szép "kis" darabot, igaz először úgy voltam vele, ezt csak egyszer kell kibírni, aztán többet sohasem mozdítom!
Erre tessék, most itt van 3 db, de még mindig nem elég! 
Mindig jobb-jobb, stb.! Szóval azért még egy iiyamát szívesen letesztelnék a jófélék közül!

-
goyo206
senior tag
válasz
moonguru
üzenetére
Gyahhh, azért ezek elég komoly kis adatok, szó se róla!

Az én "szépségeim" (Belinea 108080, Dell UltraScan 2110, Sony MultiScan 520GS) sajnos ezeket nem tudják...(#4135) soldi3r: ...háát igen. Szomorú, de ez van. Kíváncsi lennék, kb. hány darab "bújkál" abból Magyarországon!
A 3 "csöppségemet" szívesen elcserélném egy 24"-os aranyosságra!

-
moonguru
őstag
válasz
goyo206
üzenetére
Képernyő mérete 22 "
Látható méret 20,0 "
Dot Pitch / Képponttávolság 0,25 mm
Maximális felbontás: 2048 x 1536 / 80 Hz
Max szinkron sebesség (V x M) 160 x 130 Hz kHz
Video sávszélesség 360 MHz-es
Gyárilag előre (beállított) Felbontás módok 2048 x 1536 / 80 Hz
1840 x 1440 / 86 Hz
1600 x 1280 / 97 Hz
1600 x 1200 / 104 Hz
1480 x 1024 / 120 Hz
1280 x 1024 / 130 Hz
1024 x 768 / 160 Hz
800 x 600 / 160 Hz
640 x 480 / 160 Hz -
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r
üzenetére

Én csont nélkül elhiszem!

Hál' Istennek nekem nincs ilyen problémám, igaz a "fél" szobát elfoglalja, de nem gáz
! Német lomosban vettem egy régi (talán zongora-, v. tervezői-, v. nem is tudom, h. milyen) asztalt, külön lehet állítani az alsó és külön a felső lap magasságát, a felső dönthető is és jó nagy lapja van, amin kényelmesen elfér 21-22"-os CRT, de szerintem még a full extrás 24"-os SONY GDM-FW900-as is ideférne, csak nem hiszem, h. találok, ha meg igen, akkor úgysem lesz éppen pénzem rá...
Hol lehetne egy olyan szépséget megcsípni szerintetek? -
goyo206
senior tag
-
soldi3r
veterán
ma kitettem egy iiyama vision master pro 510-est a padlásra, úgy néz ki már nem lesz rá szükségem, ha valakit érdekel pü-ben jelezheti
-
goyo206
senior tag
Hahóó! Van itt (lesz itt) még valaki?
Érdeklődnék, a 24"-os CRT kategóriába volt több gyártónak is modellje, amit esetleg ma elérhető áron meg lehet még venni? Egyáltalán, mikor gyártottak utoljára termetes CRT-t? -
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi kb 8 éves LG Flatron prd 100hz típusú tv, és ennél van az elejébe egy olyan funkció, hogy turbo sound. Ez annyit tartalmaz, hogy ha benyomod, akkor a tv elején ahol az embléma van egy kis motor által kifordul 2 + hangszóró és ez által jobban szól a tv. Na már most az a helyzet, hogy ezt mikor 1x vissza akartam csukni, akkor olyat csinált, hogy továbbtekerte mint amennyire kellett volna, és kattogó hangot ad ki egy darabig. Olyan érzésem van, mint ha kiakadt volna a kis hajtómotorról lévő fogaskerék, mert tekeri tovább, nem csak addig ameddig kéne, de csak nem lehet az, mert rendesen kijön a 2 kis hangszóró ha bekapcsolom, csak mikor kikapcsolom, akkor van ez!
Ezzel mit tudnék kezdeni? csak szerelőhöz tudnék vele fordulni? ő esetleg tudna vele valamit kezdeni, vagy már nem foglalkoznak ezekkel a tv-el?
Üdv!
-
okay
aktív tag
Hello!
A szürke kávás monitorokbol mint a HP/Compaq vagy valami más, létezik Trinitron vagy Diamondtron képcsöves? Ilyet vagyis inkább feketét kellene vegyek 19"-ig. Találtam Dell M992-t, azt irják rá hogy shadow mask és dynaflat, ez ugye nem lehet?
Mégis melyik tipus lenne jo feketében?
Köszi! -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eléggé egyik napról a másikra. Mágneses cucc meg nincs a közelében sem, max a fejhallgatóm, de ezt a problémát egy lemágnesezés (vagy ahogy a menüben van lámágnesezés) megoldaná. Plusz akkor elméletileg el is színeződne a kép azon a területen, és csak egy oldalon jelentkezne.
A belsejébe majd belenézek.
-
válasz
üzenetére
Ha egyik napról a másikra jelentkezett és nem került valami mágnes teret gerjesztő eszköz a közelébe (pl egy pár ezer forintos multimédia hangfal is megtréfálhatja a versenyzőt), akkor lehetséges, de néha a CRT belsejének alapos portalanítása is csodákra képes...
(Neked talán nem kell ecsetelni, hogy ha szétkapod a CRT-t, akkor legyen kihúzva a 220-ból, lehetőleg pár pecet is várj vele, mert ellenkező esetben megrázó élményben lehet részed, ha véletlenül "rossz" helyhez érsz...
) -
törölt tag
Ugye jól sejtem, hogy a kép szélének hullámzása a monitor haláltusájának kezdetét jelenti?
-
pigatt
őstag
Üdv!
Elpártoltam végül a CRT-ktől, egy Acer HN274H jött a HP P1130 helyett. Első benyomásra nem tűnik rossz váltásnak. De a szép éveket tuti nem felejtem a P1130-al és el sem adom azt a monitort.
-
joecontra
addikt
válasz
exor_65596
üzenetére
-
exor_65596
csendes tag
válasz
El Kebir
üzenetére
Ott probaltam, ahol irtad, viszont halvany a menu, nem birok belemaszni...

Azota ujratelepitettem az operacios rendszert is, regi Catalystekkel probalgattam eredmenytelenul. Most a 11.6-os van fenn, de semmi valtozas. Sot, azota ujabb furcsasag tortenik: neha a monitor bekapcsolasakor ket nagyot "kattan" az auto degauss elott, s ilyenkor 60 Hz-et megy maximum minden egyes felbontasban. Ezt pont elkaptam es latszik is a kepen. Nem mindig csinalja, olyankor ugy mukodik minden, ahogyan eddig mukodott.
Van tippetek, vagy hagyjam a francba es probaljak szerezni egy masik, epkezlab monitort? -
Az újrafrissítés változhatott meg. Más driver más frissítés. Lehet, hogy most 60hz-en megy, de eddig meg több volt.
Azt nézd meg.(asztalon jobb klikk-tulajdonságok-beállítások-speciális-monitor- na itt már látod, hogy hány hertz van... legyen bepipálva, hogy a monitor által nem megjeleníthető dolgokat ne mutassa meg, aztán tedd maxra)
-
Jacika
csendes tag
Minden Tisztelet!
Egy Belinea CRT monitorom van, ami minden WIN XP újra telepítés alakalmával egy kicsit össze zsugorodott a két oldalán. Most már ~5-5 cm-re van a képernyő szélétől a kép és azon belül 1-1 cm-re a WINDOWS. A VGA Sapphire 9600, és ATI vezérlő.
Mit lehet a hibával kezdeni? Ki lehet javítani?
Volt már valakinek ilyen problémája?
Köszönettel várom a segítő hozzászólásokat, javaslatokat.
Jacika -
Spenike
tag
Nah skacok nekem is van 2 eladó Monitorom:
Samsung 757 MB
Samsung 957 MB
Most vettem új monitort azért adom el a 757est a mai napig használtam smibaja
a 957 est meg kb már 2-3éve nem is használtam...
Elég olcsón adom akit érdekel írjonUI: Miskolci vagyok...
-
-
Genius007
őstag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
A C220P az nem teljesen sík igaz? Csak egy üveg van előtte mint a C190-nél.
-
-
-
Genius007
őstag
Megtudná nekem valaki mondani, hogy melyik a legújabb CRT? (Gyártási időre gondolok)
Amim most van IBM C190 az 2005-ös, ami valjuk be nem rossz.
De van ennél újabb is? A legújabb / legjobb tipusa (esetleg maga a monitor) kellene nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA smart monitor garanciával
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Nem vészes! Végül is a 3. emeleten lakom, magas földszinttel, szóval... Cipeltem már föl pár szép "kis" darabot, igaz először úgy voltam vele, ezt csak egyszer kell kibírni, aztán többet sohasem mozdítom!
Erre tessék, most itt van 3 db, de még mindig nem elég!