Új hozzászólás Aktív témák
- 

moonguru
őstag
válasz

zszabika

üzenetére
						Az igaz hogy megcsinál(hat)ják, de mennyiért?
Lehet hogy olcsóbb lenne venni egy jót!
Pl. a Sony GDM-F500R [21" CRT] monitoromat 5000 FT-ért vettem a Vaterán!
Szerencsére az user menüben betudtam állítani a színhűséget (bár a piros majdnem a tartomány legszélére került)
Ui:
Az Ilyamamnák már neki se álltam pedig lehet hogy csak egy védőellenállás szakadt meg benne...
 - 

ghost20
csendes tag
válasz

zszabika

üzenetére
						Hello
nekem egy 19"-os siemens monitorom van és túl sötét a képe én már így kaptam meg de irritál mert fullon van minden beállítás és még így is sötét
szoftveres világosítás meg nem épp a legjobb mert játékok alatt nem ér semmit (se maga a win7 se a powerstrip nem képes rá)meg tudom házilag csinálni vagy megráz áram?

szervizbe nemigen tudom vinni - 

Loha
veterán
válasz

zszabika

üzenetére
						Szerintem tedd fel a monitor .inf (driver) -jét és akkor tudni fogja az oprendszer DDC nélkül is, hogy mit tud a moncsi, vagy kényszerítsd a VGA driveréből azt a felbontást, meg frissítést amit használni akarsz.
XP alatt RefreshForce nevü progival minden felnbontáshoz beállíthatod a frissítéseket amit használni akarsz, de újabb oprendszerekhez nem jó. - 

Loha
veterán
válasz

zszabika

üzenetére
						A Trinitronokon nem ilyen felületre gőzölt bevonat van, ami könnyen le tud jönni, hanem ha jól tudom, maga az üveg van anyagában színezve. Egyébként ez a bevonat csak a tükröződés csökkentésére szolgál, sugárzás ellen nem véd
 , de nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kellene. Szerintem is kábel lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - További aktív témák...

- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
 - ASUS VG248 24 165HZ
 - LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
 - 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
 - LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, de nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kellene. Szerintem is kábel lesz.