Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Szia!
Na, végre egy szintén L2-es tulaj
Először meglepődtem, mert visszaolvasgattam, meg kerestem itt a topicban többször, többféleképp, de nem láttam volna, hogy 6300-ad lenne, utánna leesett, hogy 6400
Én a 6400- L2-ről azt olvastam, hogy azok totál antituning szériák, és még a 6300 L2 -ők is többet mennek, nem is kevéssel. Tudom, ugyanaz a mag, mind2 allendale, de ezt olvastam a neten. Talán gyártósor, vagy mittomén miért van ez így. A 2700 mondju elég karcsú a 6400-tól még így is, bár lehet, hogy nálad a lap lesz a korlát, nem a procc. Mindenesetre az fura, hogy a ramokkal játsszva fentebb tudtad vinni. Ami arra utal, hogy vmiért a ramokkal nem akar jobban menni a cumó, vagy fsb nem akar fentebb mászni. Ha jól láttam ASUS lapod van. Egy korábbi gépemben nekem pont az Asus lap miatt nem ment fentebb a proci, pedig bírta volna még, csak már a lap nem tudott több FSB-t nyomni neki.
Na, meglátjuk, én csütörtökön tudom próbálni a 6300 L2-met előreláthatólag, szóval kíváncsi leszek. A lap egy Gigabyte 965P DQ6 lesz hozzá, ami elvileg elég a proci kihajtásához, mert 425-500 FSB közt szokott ezeknek a lapokna vége lenni. Majd jól rákötök minden tápkivezetést mindenhova, még a plussz molex csatit is a duál vga ellátására valót, és meglátjuk mit hoz ki belőle.
Én 3150-et tűztem ki célul vele. Remélem összejön.(Bár már nézelődök, hogy mi legyen az utód az L2 cache nagyobb mérete miatt.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)