Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, egyáltalán nem startoltak rosszul, és az eladások is jól alakultak, ok, természetesen nem Humble mennyiségű, de pl. az IndieGala is csak 30ezer darabokat tud elszórni egy jobban sikerült csomagból, ők meg viszonylag kis hírverés mellett 12 ezernél tartanak (ha hinni lehet a számlálónak)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen időközönként lesznek új pakkok, szerintem nem spájzoltak be előre még egy csomagra valónyit
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kíváncsi vagyok, hogy milyen időközönként lesznek új pakkok, szerintem nem spájzoltak be előre még egy csomagra valónyit