-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Valaki megvette a Weekly-t, olyan, akinek már valami megvolt? (kettő lett belőle, nem kapott még egyet, vagy gift lett belőle?)
-
ricsiii01
tag
Az akció vége felé szokott olcsóbb lenni a bundle vagy végig ugyanannyiba kerül?
-
SutPet
aktív tag
engem a csomagból csak a showdown érdekelne nemtudom akar e valaki közösködni.
-
ricsiii01
tag
Hello, hogy lehet humblebundle.com-ról vásárolni? A weekly codemasters érdekelne, de még sohasem vásároltam onnan. Ha a 6$-ost megveszem akkor az 1$-ost is megkapom ajándékba?
Illetve, hogy kell konkrétan megvenni onnan a bundlet?
Rányomok a purchase-ra kiírja, hogy válasszak ezek közül (10$, 25$, 50$, 100$ vagy más), ez mi?
Aztán a második pontban mi az a csúszka? Én döntöm el, hogy ki kapja azt a pénzt amiért veszem a bundle-t?
A 4. pont pedig csak annyi, hogy magamnak vagy ajándékba vásárolom, ugye?
Még egy utolsó kérdés hol lehet kiválasztani azt, hogy pl. az 1$-ost vegye ne a 6$-ost?
Bocsánat a sok (gondolom egyértelmű és hülye) kérdésért. -
Vesa
veterán
HB ezt komolyan gondolja? Ezek a játékok már ötvenszer voltak pakkban, azt hiszem, kezd kipurcanni a bundle lufi.
-
Crytek
nagyúr
válasz
ChingChang #1976 üzenetére
Ő biztos ,én meg annyiszor teszem majd fel a kérdést amig az ebben jártas ember nem válaszol!
-
Crytek
nagyúr
Indiegala-n a happy hour hogy is müködik?
Az első héten kell megvenni a full áras pakkot az
ok.
De pl látom a group buysba hogy ilyen 120+ -os
pakkokat intéznek mindig ezt hogyan?
Elvileg azt írja hogy 40 gift /email azaz 2x5 (20)-
as pakkot vehet 1 ember?
Vagy ez csak egy happy hourra vonatkozik? A
következőnél megint lehet 40-et vagy új emailt
kell emiatt regelni vagy hogyan?
(Azért kérdem ha esetleg a következő jó pakk
lenne ismét csinálnám a rendezést) -
AlexWolf
senior tag
Déja Vu-m van a mostani heti humbléval kapcsolatban.
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie #1969 üzenetére
de nem pc verzió!
-
reelc
veterán
válasz
djculture #1966 üzenetére
Én nem mondom.
Most volt decemberben Androidos (+PC).
Ráadásul a normálban volt, nem a weeklyben.
Mondjuk egyik sem kizáró ok. De én most játékos bundle-t raknék be, mert a másik nem játékos. -
ayo
veterán
-
djculture
félisten
Hát remélem ezzel nem azt akarjátok mondani hogy mindjárt jön egy újabb 10 filléres android szörnyűségekből álló bundle?
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #1964 üzenetére
2012-ben volt már
-
Hunbeast87
senior tag
Humble Indie Bundle for Android 2 volt már? Mert ha nem, tuti hogy az lesz mostKönyörgök, írjátok azt, hogy volt márVegyétek úgy az oltás előtt, hogy semmit sem írtam -
djculture
félisten
Bundle stars mikor váltott euróra?
-
reelc
veterán
válasz
BomiBoogie #1956 üzenetére
Már volt 5 hónapja bundleban a Sims3.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Pár Bundlestars bundle eltűnt, pedig még nem jártak le.
-
ayo
veterán
gnomoriaért megéri a kicsi, nem rossz a Sideway New York, de nagyon steril, másik hááát nemtudom.. A nagyobb pakkban Eldritch jó cucc, de WinterSale idején 1 euro volt kb. - kártyákból simán össze lehetett szedni. Lilly Looking Through point and click téma viszont zavaró a belassuló animációk. Valahogy nem a megfelelő frame per sec-et adja. Én csak a demót néztem, de havertól megkérdeztem akinek teljesen van és neki is az volt. Valami szuper plusz játék kéne hozzá, hogy a nagy pakk is jó legyen, nekem ennyiért nem érné meg.
-
sagem
addikt
Új bundle oldal startolt, a Playblink áll mögötte, így aki ott már regisztrált, az be tud lépni azokkal az adatokkal és ahány Tier 2-es csomagot vesz, annyiszor 50Xp-t és 100 pontot kap a Playblinken.
Tier 1: minimum payment of $1.99
- Gnomoria
- Sideway New York
- Archon Classic
- Light of Altair
- Bonus Game (unlocks after a ~week)Tier 2: minimum payment of $4.99
- All Tier 1
- Blockland
- Eldritch
- Lilly Looking Through
- Mutant Mudds Deluxe
- Influx
- Hero of the Kingdom
- Bonus Game (unlocks after a ~week) -
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #1940 üzenetére
Rogue Legacy-t, várom mint a messiást. Mindegy mit adnak mellé.
-
Crytek
nagyúr
Indiegala-n a happy hour hogy is müködik?
Az első héten kell megvenni a full áras pakkot az ok.
De pl látom a group buysba hogy ilyen 120+ -os pakkokat intéznek mindig ezt hogyan?
Elvileg azt írja hogy 40 gift /email azaz 2x5 (20)-as pakkot vehet 1 ember?
Vagy ez csak egy happy hourra vonatkozik? A következőnél megint lehet 40-et vagy új emailt kell emiatt regelni vagy hogyan?(Azért kérdem ha esetleg a következő jó pakk lenne ismét csinálnám a rendezést)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
kriszpontaz #1940 üzenetére
Van: lesz.
-
kriszpontaz
veterán
A mai következő Humble Weekly-ről van valami tipp?
-
Vesa
veterán
BundleStars-nál pl. nem látni, mennyit adnak el. És bár nem akarok mindenhol összeesküvést látni, de én abban sem vagyok biztos, hogy az a számláló feltétlen valós eladást mutat.
A másik, hogy az eladások jelentős részét a nyerészkedés teszi ki. Sokan veszik meg a játékokat csak azért, hogy aztán drágábban eladják. Ezt persze az összes oldalon meg lehet tenni, nem csak HB-nál.
Szerintem itt kizárólag azon múlik a dolog, hogy mennyire jó a marketing. Mivel ők voltak az elsők, nyilván nagyobb publicitást kaptak. Én nem érzem, hogy sokkal jobbak lennének. BundleStars pl. elég sokszor adott jobb pakkokat, néha heteken át, bár más a konstrukció mert ott nincs 1dolláros pakk. -
reelc
veterán
Meglepi: Indie Gala Fire & Sword féláron, az utolsó 24 órában. Már akciós, $2.49 az ára. Meg a Gifttel is van akció, de csak ma.
"
50% OFF FOR THE LAST 24 HOURS
AND 2X1 GIFTS IF YOU BOUGHT THE BUNDLE BEFORE TODAY!Special surprise for the Gala People: ONLY $2.49 to get the FULL Indie Gala Fire & Sword bundle today and that's not all!
If you already bought the Fire & Sword bundle before today, you can get 2 BUNDLE GIFTS for the price of one and the price is $2.49 for you also! Remember to check the "Is it a gift" checkbox!"
-
sagem
addikt
Persze, mostanra elértek egy szintet, de pont azért írtam, hogy tudnak valamit, mert sima startupként kezdték, nem arról volt szó, hogy hatalmas hátszéllel rajtoltak..
Amikor elkezdték az egészet még nem volt ilyen kezdeményezés, azt sem lehetett tudni, hogy piacképes e hosszútávon. Egyszerűen volt egy jó ötletük, amit jól valósítottak meg, a többiek meg másolnák, csak kevesebb sikerrel.
Pl. az IndieGala is kínál jobb/rosszabb pakkokat, mégis átlagosan csak 30 egynéhány ezer csomagot tudnak értékesíteni játékokból. A Humble leggyengébb csomagjai is 30ezer felett mennek el, ez az audio csomag is gyenge eladással bír, már Humble mércével nézve, de a konkurenciának ez is csak álom. A többi hasonló oldalról nem is beszélve (nem csak játékokról beszélek továbbra sem).
De értem mit mondtok..csak annyit írtam, hogy emelem a kalapom előttük, mert tudnak valamit..
-
Vesa
veterán
Nincs ebben semmi érdekes. Ha megnézed kik állnak a HB mögött, máris világos lesz. Pénzes cégek, van tőke az oldal bevezetésére, hirdetésére, megfelelő kapcsolataik vannak más kiadókkal, így sok esetben jobb ajánlatokkal tudnak előrukkolni. Ennyi. A Bundle Stars mögött meg a Focus Multimedia áll..
-
reelc
veterán
A Humble a legismertebb, és gondolom a legrégebbi, bár ezt csak feltételezem.
Ráadásul nem vacakol számláló állítgatással, Dollárban van az ár, stb.
Ha már valaki lecsapott számára igazán jóra, visszanéz.Ha könyvek lennének a profilja, és próbálkozna játékokkal, valószínüleg igen ismeretlen lenne, szerény eladásokkal. A játék gépre termett, többen vesznek játékot, mint e-bookot, vagy hangoskönyvet, gondolom.
Értem mit mondasz, a válaszok azokban a dolgokban lehetnek, amiket írtam.
-
reelc
veterán
Már 11 könyvnél járnak, adtak bónusz audiobookokat.
-
ayo
veterán
tegnap melohelyen pont ezekrol a konyvekrol beszeltunk aztan kiderult hogy ezek tenyleg jo konyvek. William S. Burroughs iromanyabol pl van egy elegge kemeny film, ami az egyik kedvencem, a Naked Lunch. konyvben nem tudom mennyire lehet jo - en mondjuk hangos konyvet nem nagyon szeretek olvasni mer mas a tempom - de lenyeg a lenyeg hogy amugy minosegi cuccokat kinalnak ezekbol is.
-
sagem
addikt
Akárki akármit mond én kalapot emelek a Humble Bundle alapítói előtt, valamit nagyon tudnak
Az Audiobook csomagból is több mint 30ezret adtak már el..sok bundles oldal megirigyelhetné ezt a számot
-
Vesa
veterán
-
dredbiro
senior tag
Üdv mindenki!
Nem régen találtam itt PH-n egy olyan linket ami az akciós játékokat összegyűjti egy helyen,de sajnos elvesztettem.Nincs meg véletlen valakinek? -
szami777
addikt
Indiagala January utolsó játékként hozzáadták a Velvet Assassint.
Azt nem tudja valaki, hogy groupees-en a desurás játék, ami késöbb bekerül steamre, akkor groupess-ba lesz a steam kulcs? Egy valag desurás kulcsom van ami nem kell, de nem tudom hogy ha kirakom ninja topikba akkor a késöbbi steames kulcstól elesek-e -
Crytek
nagyúr
Zeno Clash 2 re betársulok 300ft ig bárkihez ;-)
-
szami777
addikt
hát ennek nagyobb a füstje mint a lángja sajnos.
Painkiller-ek sosse tetszettek valamiért, az air buccaners és a nuclear dawn jó játékok, de az előbbi félkész, az utóbbinak halott a multija sajnos. -
morvaigaben
tag
na bakker, nem frissítettem az oldalt, csodálkoztam is hogy senki nem írta még be, pedig már eltelt negyed óra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged