-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kervantas
aktív tag
Az ár függvényében én is vevő lehetek egyre.
-
maross
nagyúr
válasz
szami777 #1297 üzenetére
Happyhez egyelore semmi koze, csak annyi, hogy csak az tud groupbuyt rendezni egyaltalan, aki elso heten vesz egy BTA csomagot belole. Most csak az a kerdes hogy van e valaki aki felaldozza magat es vesz egyet, annak megvennem en es atgiftelem. Vagy ha elosztjatok, az is jo.
-
maross
nagyúr
Ha tobben akartok venni egy indiegalat (vagy egy ember is jo), megvehetem nektek, es akkor nyitva marad a lehetoseg, hogy lesz valami groupbuy. Egyebkent en nem tervezek magamnak BTA-t venni, es ugy biztos nem lesz.Ofkoz nem igenylem/aktivalom a kesobb megjeleno extra jatekokat sem.
Ha valaki tudja, hogy mi az ellenszere annak, hogy euroban akar levonni a paypalrol, szoljon. mert 4.73euro = 6.41 dollar, nem 6.1 Es azert ez az 5% nem elhanyagolhato.
-
djculture
félisten
Ja eddig tizszer vettem magamat rá hogy elinditsam ezeket az újabb névben régi flashpointokat de nagyon unalmasak. Nem igazán érnek ennyi pénzt, bta akkor fizetnék ha Formula One egyik részét adnák max. Úgy hogy azthiszem kivárom hogy milesz a plusz játék hátha az lesz. Nem kell egy hulladék játék drágán mint az előzőnél...
-
maross
nagyúr
válasz
Arkennys #1287 üzenetére
Jobb lenne ha mas rendezne. Nem egy nagy kunszt, de en most nagyon el vagyok havazva. Ha valaki bevallalja, szivesen "kitanitom". Elony ha van euro a paypalen, kulonben ujabb +2-3% szopec varhato. Bar szivesen kuldok kozeparfolyamon
. Még egy kis penz is beeshet az illetonek belole.
-
Mardel
őstag
"Pozitívum: Szép a borító."
[link]
Egyedül ez meg az ofp részek nincsenek meg a bundlebólD de az ofp részek se érnek semmit, legalábbis ezek, mert az eredeti fejlesztők kiléptek, helyette arma szériát csinálják. az ofp jogok meg a codemastersnél maradtak.
-
reelc
veterán
válasz
maddionmax #1284 üzenetére
Köszi.
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #1284 üzenetére
Kíváncsi vagyok, most is lesz e ilyen móka az illetékestől
-
gszp
tag
Egész pofás. Csak nem most.
-
Vesa
veterán
válasz
ChingChang #1271 üzenetére
Ugyanaz...Az újabbaknak kicsit más az inventory része, kb. ennyi.
Sima tárgykeresős game. 170Ft-ot megér annak, aki szereti az ilyet. -
Üdv!
Alavar vagy Big Fish Games bundle előreláthatólag lesz valamikor ?
Vagy meg lehet ezt nézni valahol ? -
ChingChang
csendes tag
Groupees Mumbo Jumbo lassan lejár, még 15 óra van hátra. Most újra lehet csak 1 játékot venni 75 centért. Gondolkodok, hogy egy Midnight Mysteries-t bepróbálok, szerintetek melyik a legjobb a 4 közül?
-
Rudee1983
csendes tag
Üdv!
http://www.amazon.com/gp/product/B00GXHISJE/?tag=epicb-20
Fallout 3 GOTY steamen, kérdésem.Be lehet aktiválni a kódot itthon?Tudja-e valaki?
Köszi előre is.
-
Rudee1983
csendes tag
http://www.amazon.com/gp/product/B00GXHIL28/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00GXHIL28&linkCode=as2&tag=grthga-20
Amazonon 83%-os akcióban van a Dishonored.Csak nem merem megvenni, mert lehet úgy járok minta Rpitide-al, hogy nem tudom beaktiválni.
-
djculture
félisten
bundlestarson minden futó bundle 25% olcsóbb
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1261 üzenetére
Elvileg dec. 3.
-
-
gmx9
aktív tag
Kicsi off - ahogy várható volt, a Bad Company 2 nyert, Originen 1 euróért lehet megvenni. A BF4 -40%-kal szintén akciós, ahogy pár további cím.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
KaiotEch #1256 üzenetére
Attól még négy játék egy dodóért...Persze néhányra én is így tekintek, akkor le is vagyok oltva alaposan. Pedig nem azzal van a bajom, ha négy béna játékot adnak, akkor megveszem, mint ezt is megvettem, hanem az idegesít, amikor nem is játék (Comedy Bundle), vagy majdnem játék (amikor azok a Windows Media Player vizualizáció-szerű akármik voltak), vagy mobil, főleg hogy Android, amiktől a hozzájutás sebességével szabadulok meg (ja, S4 eladó).
-
szami777
addikt
Indie gala mass effect tulajoknak Gimbal steam kulcs érkezett a linkhez.
-
DJGABI
addikt
IndieGameStand Papo & Yo - 1$ [link]
a karakter hülye mozgása ellenére is tetszett videók alapján, ennyit talán megér. majd ayo ír róla talán
-
-
DJGABI
addikt
Ha originbe valamelyik játék fölé mész, így kiemeli, azért picit nagyobb. amúgy tippre szerintem is valami eltérő régiós, azért aktiválta be másodjára is.
amúgy aki megvette bf3 prémiumot próbáljon meg valami premiumos szerverre felmenni. lesz meglepi: még 14 gigát le akar húzni
-
Rudee1983
csendes tag
Sziasztok!
Veszett fejsze nyele, de azért megpróbálom.
Vettem ma Amazonon egy Dead Island Franchise Pack-ot.
http://www.amazon.com/gp/product/B00GJ1XDJY
Sajnos a Dead Island Riptide gamet nem engedi beaktiválni, mert szerinte ez a game, az országomban nem megvásárolható.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen mód mégis beaktiválni a kulcsot.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Rudee
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maddionmax #1239 üzenetére
Én a Fifa 11-el jártam érdekesen anno. Beírtam a dobozon levő kódot (990 Ft-os tecskós dobozos) és nem fogadta el a kliens. Írtam a supportnak, beírtam a srácnak a kódomat, írta hogy várjak picit, próbálja regisztrálni. Várok-várok, írta hogy nem sikerült, ezért beregisztrál nekem egy másik kódot. Kiléptem-beléptem a kliensbe, erre megjelent 2 Fifa 11, az egyik a dobozos kóddal a másik pedig egy újjal...
Ez mondjuk nem kliens error, de mindenesetre érdekes...
-
válasz
maddionmax #1241 üzenetére
baloldali nagyobb!
nem lehet, hogy nyelv különbség miatt nem ismerte fel, hogy ugyanaz a játék?
-
Vertigo18
addikt
válasz
maddionmax #1239 üzenetére
Tudsz egyedül, egy accal multizni!
-
maddionmax
senior tag
Origin kliens viszont viszi ma a pálmát. Véletlenül beváltottam egy plusz Dead Space kódot, de nem azt mondta, hogy már megvan, hanem beaktviálta másodikként. Most két Dead Space figyel egymás mellett
-
Vertigo18
addikt
válasz
stickermajom #1235 üzenetére
És kliensből, meg böngészőből is elfogadja külön-külön!
Lehet, hogy le van már zsírozva a végeredmény?
-
Vajon mi lesz a kövi Humble?
-
-
maddionmax
senior tag
válasz
bladegery #1231 üzenetére
A profilom nyilvános, láthatjátok mivel mennyit játszottam. Nincs tiltkolni valóm, de szeretem a változatosságot, így sokféle játékkal játszom.
Mellesleg nem veszek meg mindent, de igen nagy lemaradésokat pótlok. (3 hónapja vagyok Steam-en, előtte utoljára talán COD2-vel játszottam.)
-
kervantas
aktív tag
válasz
maddionmax #1229 üzenetére
Ahogy látom te mindent megveszel.
-
válasz
BigBlue69 #1226 üzenetére
sajnos azt már elvitték, csak ezek maradtak (hátha mást érdekelnek, bár a többséget ugyanaz a három érdekli a csomagból: Insane 2, Blades of Time, Race Injection):
UFO Extraterrestrials Gold
Hydrophobia Prophecy
Warfare
Puzzle Kingdoms
Supreme Ruler 2020 Gold
Razor2: Hidden Skiesviszont legalább 2 másik ember láttam/megkeresett, akinek a race injection vagy az insane 2 kellett, sztem hárman össze tudtok állni és akkor csak ~350 Ft fejenként.
-
válasz
FoxiestFox #1224 üzenetére
Akkor vegyél havonta 1-2 vodka bundle-t, az üt
-
-
Vesa
veterán
Egy újabb Groupees
- Spaceforce Constellations
- Uprising 44: The Silent Shadows
- Tommy Tronic
- SlideTapPop
- Xotic
- Power of Defense
- Non Flying Soldiers
- Jelly All Stars -
pecze
aktív tag
Indiegala October steam kulcsot kapott a Eryi's Action játékhoz
-
La Magra
tag
megelőztek
-
Vesa
veterán
-
reelc
veterán
Találtam egy ilyen bundle-t: Super BR JAM
Magicka
Dungeonland
The Showdown Effect
Knights of Pen & Paper (+1 Edition)
Magicka: Wizard Wars
Out There Somewhere
Qasir Al-Wasat
Project Tilt(#1211) maross: Úgy néz ki, hogy az első, és még megy 9 napig. Nem tudom miért van a videó alatt nov.22-24.
-
maross
nagyúr
válasz
WayneGace #1203 üzenetére
ki kell ismerni a palyat, sok dolog ad 3-10m pontokat + ha megcsinalod a questeket, 50-100 milla még beeshet. persze ehhez ki kell ismerni, csak pattogtatva a labdat ide-oda nem lehet ennyi pontot osszeszedni. azota en is csinaltam 300milliot, kb masfel ora volt 3 extra ballal. es en nem tudtam elinditani az 50 millas questet a vegen.
-
máshogy kérdezem akkor, az outer limits bundle-ből a Race Injection-ön kívül érdekel valakit valami? (Engem csak az érdekel és keresek embereket, akik beszállnának egy közös vételbe.)
-
Jofi81
őstag
válasz
maddionmax #1202 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
maddionmax
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest