Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
A Groupees Be Mine X akciójában most oldódott fel az utolsó előtti bónusz.
Szimpatikus, hogy már az $1-oshoz is járnak a bónuszok. 4 nap múlva lejár. -
reelc
veterán
-
La Magra
tag
Új Indie Royale szerintetek megér ennyit, vagy ádehogy?
-
maross
nagyúr
annyira tudtam, hogy ez lesz. humblis weboldalrol most regeltem be havernak a fear 1-et, es persze elfelejtettem unlinkelni, es most kapott helyettem egy uj humble bundlet (amit persze elotte megvart hogy valtson, es kozolte hogy ez neki nem kell
). -
szami777
addikt
egy kulcsot ad a non bta
-
Csapoati
nagyúr
Sajnos nem a jó bundle lett, hanem a legutóbb linkelt.

-
cashback
őstag
Én azóta is osztogatom másoknak ezt a pár kódot...
~10ismerősöm, letöltött belőle párat és játszottak is vele...earth 2160 topware 22EQ-VMJJ-KQ2G-7ZF3
Jagged Alliance: Wildfire topware 006H5-55LR4-65ECK-9ME94
Knights and merchants topware 09BN-HVKP-08R0-ZFZC
World War 3: Black Gold topware 6Z6K-JS29-ZXNU-TEF6earth 2160 topware 2896-2SXE-4DJH-MTPX
Jagged Alliance: Wildfire topware 01FRR-VXGQD-CPDCL-JR4RQ
Knights and merchants topware 00PW-W8G2-IAO7-72P0
World War 3: Black Gold topware 78L9-C6S2-FWSU-S6C4 -
maross
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
mik vannak, ez tobbszor hasznalhato? Akkor miert adnak tobbet belole?

-
maddionmax
senior tag
Ha valaki olthatatlan vágyat érez, hogy kipróbáljon egy Jagged Alliance részt, annak innen ingyen letölthető a Jagged Alliance 2 Wildfire:
Kód hozzá (jobb oldalt keresőbe kell beírni valamelyiket:
006H5-55LR4-65ECK-9ME94
01FRR-VXGQD-CPDCL-JR4RQA kód többször használható!
Köszönet érte Maross-nak, anno ő osztotta meg.
-
maross
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Reg volt a pinball fx ph reklam

-
-
BigBlue69
őstag
The Humble Weekly Sale: bitComposer Games Bundle
The bundle is coming Today
$1 minimum for:
- Jagged Alliance: Classics
- Galaxy on Fire 2: Full HD
- Air Conflicts: Pacific Carriers
- Thunder Wolves$6 or more & also receive:
- Expeditions: Conquistador
- Jagged Alliance: CrossfireElvileg
-
Vesa
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Kedvencem, amikor fóliás kártyának úgy megörül a delikvens, hogy azonnal 15-20Euro-ért teszi fel....Aztán csodálkozik, amikor megnézi a piaci árát.
-
morvaigaben
tag
Épp azért, mert agyhalottak...

Hogy az övéket vigyék el leghamarabb, és valljuk be, ők is járnak így a legjobban, mert aki többért tette fel, rákényszerül a csökkentésre ő is...Mondjuk azt jobban bírom amikor valaki (gondolom) hasraütés-szerűen beír egy értéket, meg se nézve az aktuális árat.

-
Agyzuzo
addikt
Akinek esetleg nem kell a Huntsman The Orphanage - Halloween Edition, az dobjon rám egy privit pls, mert megvenném szívesen, de más nem kell a bundliból.

-
djculture
félisten
indiegala drit is kiegészült egy huntsmannal, mondjuk nem ezt vártuk

-
gszp
tag
Újabb kártyás kérdés:
Tudja valaki, hogy a Gotham City Impostors ezzel a Pro Kittel ad kártyát?
-
cashback
őstag
Nagyon jó kis bónuszt vágtak hozzá.
Az BO DLC-t annyira nem értékelem az alapjáték nélkül, de megvárjuk még az is bekerül egy csomagba.
-
morvaigaben
tag
Ez igen...

-
Hunbeast87
senior tag
OFF
Batman Arkham Origins-es DLC-t ami Humble Bundle BTA-ra jár, cserélném....akár kártyákra is.
-
eami
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
ment a pü.
-
Nemrosszak a bónuszok.

-
Woodslave
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
ha marad utánad vkinek, akkor én is szeretném -
maddionmax
senior tag
FEAR ha valakinek nem kell írjon és leboltoljuk!!!
-
Hunbeast87
senior tag
Megjöttek a Humble Bundle titkos game-k is!! Csekkolja le mindenki

-
doc
nagyúr
nem kimondottan bundle, viszont a GOG-on nagyon jo kis akciok mennek, de csak korlatozott szamban, mindig egy-egy jatek, erdemes sietni

-
szami777
addikt
Indiegalan új bónusz játék: huntsman the orphanage
-
bladegery
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Pedig pont arra van.

-
bladegery
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Vagy mar egybol giftkent kell megvenni, vagy megvetel utan egyesevel atkuldeni az aktivalo linkeket.
-
pomade0
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék, nem tudom ilyen típusút lehet-e "nyilvánosan". Röviden akkor leírom a gondom, privátban pedig megbeszéljük a részleteket.
Pár hete új bankkártyát kellett csináltatnom, de azóta sem készült még el. A mostani WB-s alap pakkot viszont "megkóstolnám", ha valaki lenne olyan kedves és megvenné nekem, azt megköszönném. Természetesen az árát megadom.
(1. Tudom, hogy van lehetőség Paypallal is fizetni, de nem igen van kedvem ide-oda küldözgetni majd mindig egyik számláról a másikra a pénzt, mivel annyira azért nem használom/nem vásárolok sokszor az interneten.
2. Nem tudom pontosan hogy működik a HB új rendszere, pontosabban a kódok helyett egyből megy a felhasználóra a játék, szóval így egyelőre az is kérdéses, hogy amit szeretnék, az megvalósítható-e.)
-
gszp
tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Origin is elvileg később jött. Várunk.
Úgy nézem nem kamu, mert a linkelt srác pont most farmolja a Guardians kártyákat. Legalábbis úgy néz ki.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
I recall this happening once before. I think it was for the THQ bundle. Bonuses were added like 2 days late.
Találtam egy ilyet Steamgift fórumán. Nem tudom igaz-e, akkor még nem is ismertem a Humble Bundle-t -.- /sajnos/ -
gszp
tag
válasz
WayneGace
üzenetére
A Warnernek nálunk már elég nagy múltja van.
1. A gyűrűk ura bővített BD máig nem jelent meg.
2. Másnaposok 3 kamerás verzió miatt később kapjuk a filmeket.
3. A napokban a mi régiónkban eltűnt steamről az Injustice.Ezek után csodálkozok, hogy a Hobbit bővített BD megjelent nálunk. Az lesz a következő, hogy magyarok nem kapnak bónuszt.

-
maross
nagyúr
Planetary annihilation még csak beta, de mar 40$ humble storeban, es isten tudja honnan indult

-
WayneGace
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Vajon most is lesz hiszti, mint origin bundlenél? Vagy más kiadót nem szidnak majd annyira?
-
gszp
tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Még semmi.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Semmi!

A nagy találgatások ellenére mind elmaradt, úgy látszik. -
maddionmax
senior tag
Történt valami?

-
warcat
veterán
Na vettem egy alap bundlet ,csak a war in the north nincs meg azért nem kellett eddig,hogy ne kelljen az esetlegesen megugro bta-t perkálni.Leverem rajtatok az 1 dolláromat ha nem jön be!

-
maddionmax
senior tag
Majd osszátok meg kérlek mik a bónuszok és ha valakinek nem kellenének, engem már érdekel is.
Aztán lehet vehetek teljes BTA-t újra

-
gszp
tag
SteamGifts fórumban írják, hogy állítólag Humble WB Bundle-nél a libraryben megjelentek a bónusz játékok, de egyelőre törölték őket. Állítólag a Mortalon kívül minden van. Állítólag 20h-kor kiderül. Állítólag!

-
Crytek
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Ezek is jól aláadták a színvonalat. Mostanában kb ez a legalja bundle

-
Csapoati
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Ők is kezdik már ismételni magukat. Dino D-Day, Section 8 és Shattered Horizon mind volt már.
-
maddionmax
senior tag
The FPS Warriors Bundle - Bundlestars
Engem csak a The Ship Complete Collection és a Sniper Ghost Warrior Gold Edition érdekelne, így ha a többire valaki/valakik betársulnának, annak tudnék örülni.
-
warcat
veterán
Groupees-nál valami PC-Android bundle készülődik holnapra.
-
DJGABI
addikt
-
gmx9
aktív tag
Ezen jól meglepődtem, jó ötlet volt szintén.
Pár napja valaki nagyon akarta a Don't Starve-t cserélni hasonló árkategóriájú játékkal, most féláron beszerezheti maga.
-
A Humble Store ezennel megnyílt!
Jó árakkal nyit, Rogue Legacy most 1,5k!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő