Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
humble jumbo bundle plusz játékai ma érkeznek 20 órakor elvileg

-
Crytek
nagyúr
Indiegalara kik jelentkeznének happy hourra kevesebb mint fél áron?
Mert mint mondtam szívesen kipróbálnám milyen ez és "levezényelnék" egy ilyet!
Akit érdekelne (de ha lemarad róla nem kövez meg ,de megpróbálok nem lemaradni róla) jelezze nekem privátba.
Hun Mallior (ph) 1db
Sirch (sg) 3 db -
BigBlue69
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Most h mondod.. Tényleg..
Kis szemetek.. még Kiderül Kenny-t is ők ölték meg. 
-
-
-
humblebundle bonus mikorra várható?
-
kervantas
aktív tag
válasz
ChingChang
üzenetére
A vége felé várható. Vagy esetleg a hosszabításban.
-
ChingChang
csendes tag
Ez a Happy Hour mikor is szokott lenni? Még van 9 nap hátra, mostanában várható, vagy csak a vége fele?
Valahogy átsiklottam ezen dolog megfigyelése felett.. -
djculture
félisten
válasz
ChingChang
üzenetére
Kinek nincs meg.. gamefly is ingyen adta ha vásároltál valamit. Amugy meg minden gfwl játék működik offline profillal de az annyit is ér.
-
zone
őstag
válasz
ChingChang
üzenetére
Mivel GFWL játék, a Steam többé nem árusítja, a kereső csak a demóját találja, de még annak az oldalát sem lehet megnézni. Ha nem jön hozzá patch, akkor júl. 1-től már nem lehet vele játszani?
-
szami777
addikt
válasz
ChingChang
üzenetére
fene vigyel el, hogy pont amik megvannak.....ennek ellenére nem rossz ez a codemasters bundle.
-
ChingChang
csendes tag
The IndieGala CodeMasters-nél FUEL lett a +1 játék.
-
zone
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Agricultural mégsem maradt?

Na mindegy, valahogy túlélem
-
Crytek
nagyúr
Indiegala bonusz mikor oldódik fel?
-
Lehet tudni, mi lesz a Humble plusz játéka?
-
Vesa
veterán
válasz
ChingChang
üzenetére
Ez egy "fejlesztő rendszer", de elég gyér tudású. Komoly dolgokra nem alkalmas. A Humble-ban szereplő verzió szinte mindent tud, amit a legnagyobb csomag, viszont nem enged commarcial use-t, nem értékesíthető a vele készített akármi.
Ez inkább egyfajta játék, kreatív, alkotó típusú embereknek, esetleg kisebb, egyszerűbb multimédia alkalmazásokhoz. El lehet vele szórakozni annak, akit érdekel egy egyszerű kis játék elkészítése, de nem tud mondjuk programozni. -
reelc
veterán
válasz
ChingChang
üzenetére
Nem tudom, de itt látszik, hogy a fejlesztők második legtöbb funkciós programja... amúgy ki tudja, mi kell még hozzá, hogy játékot készíthess?
Az Oddplanet nem is tűnik rossznak, Greenlightos. -
ChingChang
csendes tag
A Defense Griden én is gondolkoztam, de 6 dolcsit nem adtam érte. Remélem lesz még valami 1 dolláros, vagy ütősebb több dolláros bundliban
Ez a Multimedia Fusion 2 ér valamit? Ha jól látom 119 dolcsiba kerül rendesen. A heti bundlis játékok ezzel a programmal vannak készítve? Itt van felsorolva pár játék ami MF2-ben készült. Végül is így az 1 dolcsit meg is érheti..
-
reelc
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Nemrég kezdtem el foglalkozni a dologgal, és csak néztem, micsoda bundle-k voltak. Kb. a WB óta kísérem figyelemmel ezeket az akciókat.
Pl. most a Defense Grid Gold miatt nem adtam ki annyit, de Wiki-n láttam, hogy volt már olyan bundle, amiben a komplett Defense Grid volt. Jó kis játék, régen próbáltam. -
Csapoati
nagyúr
Leggyengébb humble bundle, mióta figyelem.
-
slayer006
addikt
Sziasztok
Ma dél körül megvettem a bundlestars -on a Planes, Trains & Automobiles packot. Idáig semmi visszajelzés nem érkezett az e-mailomra csak a paypal,h levonták a pénzt. Spammok között sincs a levél. Mit tehetnék ilyenkor? Várjak még rá?
Kösz a válaszokat előre is.
-
Arkennys
addikt
válasz
ChingChang
üzenetére
Kitart jó ideig ahogy sejtem, egyet se tudnék mondani ami miatt megvenném

-
szami777
addikt
válasz
ChingChang
üzenetére
ma se költök bundlera pénzt

-
ChingChang
csendes tag
Most 4,59 $ és kb 10,000 darabot lehet venni .
-
eami
veterán
szerintem a heti HIBben benne lesz a reus

-
zone
őstag
Bundlestar új sim csomagjából nincs senkinek felesleges Agricultural Simulator 2013?
-
ZsZso
Közösségépítő
Azt ugye vágjátok, hogy ezt nagy számban művelik a GroupBuys steam csoportban? 2-2.5 USD között szokott mozogni az ára.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
100% hogy pár db-os csomagot veszek csak próbaképpen is hogy milyen ez!
Feltéve ha nem melóba leszek és nem kések le a happy hourról! -
maross
nagyúr
Bar nem a kedvenc elfoglaltsagom felvilagositani teged, de a koz megkivanja: kb 35 dollar lesz 20 darab, a dollarra ravernek 5%-ot euro konvertalaskor, igy lesz kb 27euro 20 darab. Ha nincs paypalen eurod, az radvag ujabb 6-8 forintot euronkent, gyakorlatilag szamolhatod 310zel, ez 3870/40db, azaz kb 410ft lesz egy. 500-ert adogatva 15darabnal mar megvan a sajat beruhazasod, 20nal mar a tiszteletdijam is
, utana pedig csak a penz. Csak 20asaval lehet venni hogy ennyibol kijojjon, de egy 40-es kupac biztos el fog menni ha meg van hirdetve.Arnyalhatja, hogy a 35dollar a multori arbol van kalkulalva, a mostani kezdoar magasabb volt..bar lehet rajonnek hogy ez egy nem tul combos pakk, mert sikerult neki 4 egesz centet emelkednie a kezdoarhoz kepest. Szoval jo esellyel maradnak ezek az arak.
Ha barki kedvet kap hozza, hajra
. Erdemes lehet belevagni, ha valakinek van penz a paypaljen, az segit, ha euroja van, az meg jobban segit (utobbit tudok adni forintert hogy mindketten jol jarjunk). 60darabnal Idoben kb 6-8 orat fog elvenni ha normalisan akarod vezetni, es idoben megkapja mindenki, es lehetoleg egyet kapjon.kb ennyi, ha valaki elgondlkodik rajta es van kerdes, szivesen valaszolok barmire, csak ne feleslegesen.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az aktuális átlag ár /4 + utalási költség a bank vagy a paypal részéről!
Ha fizetnének se tudnék pontos összeget mondani most azonnal.De maross tudna írni összeget ő már csinálta!
-
Vertigo18
addikt
Új Bundle a Bundlestars-on!
-
"GameStar (Hungary)
Újabb elképesztő akciók a Hunbme Bundle-ön. Két hétig aprópénzért szórnak olyan címeket, mint a Serious Sam: BFE, a Magicka, vagy a Natural Selection 2. Részletekért ezt a cikket olvassátok szemmel: http://t7.hu/0yopTi beszereztétek már?"

-
raggg
senior tag
válasz
Hun Mallior
üzenetére
ns2-vel sokan játszanak?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Hát ha valami szaki leírja privátba hogy tudok raklap pakkot venni happy hourban és eseteg el is csipem majd én megveszem.
A teljes csomagot megvettem ennyit tudok hogy ez az alapja ;-)
-
De jó, hogy nem vettem meg az Orcs Must Die-t.

-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kis szemetek.. még Kiderül Kenny-t is ők ölték meg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)